matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
פששששש הקדם של מתנוש כפרה עליו משהו משהו!!! הפסיבי של מיוזיק פירסט נתן לו פייט לא רע בעשרים דקות ששמענו אותו, אבל לדעתי, במוזיקת רוק במיוחד, הלקסמן לוקח... לא בהרבה אבל לוקח. בג'אז ווקאל לא בטוח, כנראה תיקו, עניין של טעם. בקיצור, הלקסמן קדם מטורף, לפסיבי יש VFM פסיכי. מעניין איך ישמע הפסיבי רפרנס שלהם מול הלקסמן האקטיבי. אולי נארגן מבחן הקדמים הגדול? טוב לא סגור מה רציתי להגיד, אההה שהמערכת של כפרה עליו משהו פצצות לטילים של הריסים!!! הרס אותי. אחת המערכות היחידות (טוב לא שמעתי הרבה) שאהבתי משמיעה ראשונה תוך שתי דקות. היה אירוח מכל הלב גם כן, בקיצור אחלה בחלה! אחרי אני משפץ הבית אתה בא לשמוע המערכת קקמיקה שלי
בוא'נה, יא חוצפן.
שתית מים, ישבת לי על הכרית בסלון עם, וככה אתה מלכלך לי על הלקסמן?
המיוזיק פירסט נתן תוצאה מעניינת מאד, ומאד הפתיע לטובה. עולה פחות משליש, נותן יותר מחצי. אבל הלקסמן הזה משאיר אותו, וכל פרה אחר ששמעתי אצלי, הרחק מאחור.
המיוזיק פירסט הזה הוא פרה שבמערכת מעט צנועה יותר הייתי שוקל אותו כמועמד רציני ביותר, אם איכות צליל היתה השיקול היחיד (עיקרי, כמובן, אך אצלי היא לא היחיד. שלט הוא גם שיקול ).
מעולם לא שמעתי פרה פסיבי שעושה כזאת עבודה; אמנם לא שמעתי הרבה, אבל המעט ששמעתי היו תמיד רזים, משעממים ועשו לי חשק ללכת לראות מקבילית המוחות או מבט שני.
זה כמובן עניין של שילוב, אבל רק כשזה יושב בול, אפשר להעריך מה זה נותן.
ובמקרה של החוצפן והפרה שלו, זה השתלב פצצה. כבוד!