הגיע ה ״ allegri"

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תתחדש אלדר.
קצת פרטים, מי מה כמה למה

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
נראה מרשים.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
שניצל אל תפסיק להתלהב אף פעם!
אני מאחל לעצמי כזו התלהבות עוד שנים רבות

תתחדש (ורד)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תתחדש אלדר.
קצת פרטים, מי מה כמה למה
בקשר לכמה - יותר מ10K אחרי מיסים ,
בקשר ללמה - שמעתי אותו אצל תמם ,לקחתי הביתה ,יושב עם הלקסמנים הרגישים עוד יותר טוב מאשר על הAVM ,זהו קניתי חיברתי ובינתיים אין לי שום חשק להוציא אותו ולשים הקדמים השפופרתיים שלי ,נכון יש להם יותר "אישיות" , אבל הגמד הזה יותר "כבל עם ווליום" ,ואתה ודאי מבין שאין יותר טוב מזה!

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
שניצל יצא לך להציץ פנימה ולראות איזה חיווט יש בפנים ?

8017149669_da1649be88_z.jpg

תמונות מצורפות

• 8017149669_da1649be88_z.jpg
    8017149669_da1649be88_z.jpg
    KB 117.1 · צפיות: 427

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
שניצל יצא לך להציץ פנימה ולראות איזה חיווט יש בפנים ?

זה רק מוכיח ששביעות רצונם של לקוחות אינה תלויה בסוג הכבילה הפנימית. את הפנטזיה בצליל יוצרת הצימוד וההגברה המגנטית, שהנופך והיחודיות שלה מעשירה מגברים שפופרתיים רבים.
וכמו בכל אהבה בחיים... בשלב מסוים תמיד חוזרים לקרקע המציאות.

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
זה רק מוכיח ששביעות רצונם של לקוחות אינה תלויה בסוג הכבילה הפנימית. את הפנטזיה בצליל יוצרת הצימוד וההגברה המגנטית, שהנופך והיחודיות שלה מעשירה מגברים שפופרתיים רבים.
וכמו בכל אהבה בחיים... בשלב מסוים תמיד חוזרים לקרקע המציאות.
תסביר קצת בבקשה.

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
יצרן עם ביצים.
למכור קופסה קטנה כמעט ריקה ב 2K פאונד ולהשתמש ב ribbon cable פשוט.
בציוד של unison research גם עושים את זה אבל במוצרים הרבה יותר מורכבים, הגברה למשל.

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
יש מצב שהקדם התואם דווקא עובד לא רע עם הפאוארים (סוג של רעיון, לא חייבים לקחת ברצינות)

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יש מצב ! רק שאין בארץ , ערן הבטיח שיביא לי ברגע שיהיה , אם יהיה יותר טוב אשמח לקנות.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יצרן עם ביצים.
למכור קופסה קטנה כמעט ריקה ב 2K פאונד ולהשתמש ב ribbon cable פשוט.
בציוד של unison research גם עושים את זה אבל במוצרים הרבה יותר מורכבים, הגברה למשל.

זה אפילו לא ריבון, אבל מנסיון, עדיף לא לגעת למרות שנולדתי לדברים כאלו, כי יכול לברוח כל הסאונד, אבל אם היית שומע , לא היית כותב את אשר כתבת , ומה שקובע הוא הצליל, ואני לא שמעתי משהו דומה , ויש לי בבית מבחר של חנות .

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
תסביר קצת בבקשה.

מכשיר חדש, אם הוא מחדש במשהוא במאפייני הצליל, והשינוי הזה מוצא אוזן קשבת אצל הרוכש, מאותו הרגע מתחיל ירח-הדבש...

זו היא תקופת חסד לפרק זמן עד שהאוזן מתרגלת והריגוש אובד.

ואז מתחיל שוב החיפוש אחרי המקסם.

השנאים האלה מלופפים ביחס תמסורת שמאפשר הגברת המתח על חשבון הזרם, לכן אתה מבחין בשינוי דרמטי בגודל וב-רכות של הצליל.
אני לא פוסל את זה על הסף, להפך, הרי המטרה היא לשמור על העניין והריגוש, ביחוד אם הצליל עובר דרך מסננת של ליבת פלדה משובחת שמשאירה חותם בצליל שמזכיר במשהוא את הרדיו השפופרתי שהיינו מאזינים לו בילדות.
זה תמיד טוב להחזיק כמה מכשירים לצורך הגיוון.
הרי לא ניתן לאכול כל הזמן את אותו התפריט...

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
זה אפילו לא ריבון, אבל מנסיון, עדיף לא לגעת למרות שנולדתי לדברים כאלו, כי יכול לברוח כל הסאונד, אבל אם היית שומע , לא היית כותב את אשר כתבת , ומה שקובע הוא הצליל, ואני לא שמעתי משהו דומה , ויש לי בבית מבחר של חנות .

אני בטוח שזה נשמע סוף הדרך ואין ספק שמדובר בפרה סופר מובחר , מה שהפתיע אותי זה למצוא את הכבל הזה במוצר קצה כזה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
יש מצב ! רק שאין בארץ , ערן הבטיח שיביא לי ברגע שיהיה , אם יהיה יותר טוב אשמח לקנות.
יאללה יאללה קשקשני,
אתה יודע בדיוק מאיפה להשאיל את הקדם התואם!

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
אלדר באיזה לקסמנים התחדשת ?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
יאללה יאללה קשקשני,
אתה יודע בדיוק מאיפה להשאיל את הקדם התואם!
תודה ,בטח שאני יודע ,אבל ערן אמר שכבר מגיע אחד ,אז למה להטריד אותך? בכל אופן תודה רבה ,רק אם לא תהיה ברירה

shushu

חבר משקיען
מעורבות
852
נקודות
113
פששששש הקדם של מתנוש כפרה עליו משהו משהו!!! הפסיבי של מיוזיק פירסט נתן לו פייט לא רע בעשרים דקות ששמענו אותו, אבל לדעתי, במוזיקת רוק במיוחד, הלקסמן לוקח... לא בהרבה אבל לוקח. בג'אז ווקאל לא בטוח, כנראה תיקו, עניין של טעם. בקיצור, הלקסמן קדם מטורף, לפסיבי יש VFM פסיכי. מעניין איך ישמע הפסיבי רפרנס שלהם מול הלקסמן האקטיבי. אולי נארגן מבחן הקדמים הגדול? טוב לא סגור מה רציתי להגיד, אההה שהמערכת של כפרה עליו משהו פצצות לטילים של הריסים!!! הרס אותי. אחת המערכות היחידות (טוב לא שמעתי הרבה) שאהבתי משמיעה ראשונה תוך שתי דקות. היה אירוח מכל הלב גם כן, בקיצור אחלה בחלה! אחרי אני משפץ הבית אתה בא לשמוע המערכת קקמיקה שלי :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור