הגיע הזמן להחליף אוזניות

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
Vandoren, אני מנסה לרשום דברים מניסיון אישי שלי בלבד, ואם לא צוין אחרת זהו המצב (בנוגע לשאלתך על המגברים).
וסמוך עליי, נתונים לא אומרים הרבה. הבייר הרבה יותר קלות להנעה מאשר ה-340 (למעשה, גם ה-701 קשות יותר להנעה לדעתי).

truejoker, אני לא יודע מיזה ויטלי, אבל בכל מקרה. את הפיקו לא שמעתי, ואני לא יכול להגיד עליו הרבה. מה שכן, קשה לי להאמין שמגבר קטן ועוד עם DAC בפנים יעשה עבודה שתזיז את האוזניות האלה בצורה הגיונית. שמעתי לא מעט מגברים, חלקם לא כל כך קטנים, אבל אף אחד מהם כמעט לא הזיז את ה-340 כראוי. המגבר הקטן ביותר שהצליח להזיז אותן בצורה נסבלת (אבל לדעתי נשמע לא טוב בכלל בשילוב הזה) הוא ה-LDII. עם זאת, זהו מגבר שלא הייתי ממליץ עליו.
טוב הויטלי זה טעות סכיזואידית שלי , פשוט חשבתי על מישהו , וניסחתי לו תשובה בראש אז החלפתי שמות
ולגבי מגבר , אתה אומר שה701 יותר קשה להנעה , אבל אם הבנתי נכון ראיתי מישהו שטען שהוא שומע את האייפוד עם 701 שמחובר לפיקו . פשוט רציתי לדעת אם כבר אני צריך לרכוש מגבר , אם אני יכול לרכוש מגבר קטן , ועדיף עם DAC מעולה , שאז אוכל להשתמש בו בחוץ , ובפנים לחבר אותו בעתיד לתחנה של .... (לא זוכר כרגע את השם אבל מוציאה דיגיטאלי ) , וגם למחשב . יש חיה כזו שניתן לקנות בארץ או בחו"ל שידוע לך שתוציא משתי הAKG את מה שהן יכולות לתת?

עריכה :
למה לא מגבר דיגיטאלי ? יש מגבר אוזניות טוב שעובד על בסיס TAMP

נערך לאחרונה ב:

anatoli

אוהב את התחום
מעורבות
29
נקודות
28
ראשית, שום מגבר נייד לא מסוגל להזיז את ה-K701 כמו שצריך. כל מי שאומר לך אחרת הוא או משוחד, או מטומטם, או לא יודע מזה להזיז אותן כמו שצריך. מעבר לזה, K701 קשות יותר להנעה מרוב האוזניות, אך הן קלילות ביחס ל-K340. שום מגבר ממוצע לא יזיז אותן בצורה הגיונית. אילו אוזניות עם דרישות גבוהות, ומי שלא מוכן לתת לאוזניות את מה שמתאים להן, לא צריך בכלל לחשוב על לקנות אותן כי הוא רק יסבול מהעניין.

בנוגע להגברה דיגיטלית. לרמקולים הסיפור לא מסובך במיוחד. כשמגיעים לאוזניות מדובר על טרחה לא קטנה. מגברים דיגיטליים מעצם פעולתם יכולים לפעול כראוי עם טווח לא רחב של עכבות (תסלח אם אני לא זוכר את ההסבר המדויק של למה זה ככה, אבל זה המצב) מה שאומר שאי אפשר לקחת מגבר TAMP לדוגמא ולחבר לו אוזניות ביציאה. זה כן אפשרי, אבל זה דורש חיבור של נגדים במקביל כדי שהעומס על המגבר יהיה מה שהוא מתוכנן לעבוד בו. הסיבה שאוזניות מהוות בעיה היא דיי פשוטה. בעוד ברמקולים מדובר על 2 אוהם מינימום אל מול 16 מקסימום (אני מתייחס לרוב הרמקולים, לא לוקח את המצב הקיצוני ביותר שקיים), באוזניות אתה מדבר על 8 אוהם ומטה באוזניות מסוימות, מול 600 אוהם ומעלה (בודדות שכבר כמעט ולא קיימות עוברות את ה-2000!) באוזניות אחרות (ואם אתה רוצה לצמצם, אז מדובר על 16 מול 300). ברור שזה בעייתי.

כמובן שתמיד אפשר למצוא פתרונות, אבל זה בערך כמו לגרד עם יד שמאל באוזן ימין. זה אפשרי, אבל תסכים איתי שזה קצת מגוחך.;)

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
טוב אנטולי, אני מבטיח לא לגרד עם יד שמאל את אוזן ימין :) אלא בדיוק ההיפך .:)
אני אראה מה אני מתכווין לעשות וכשאגיע להחלטות , ובשהארנק יחליט שהוא מוכן להפתח :)(בפעם האחרונה שאמרתי לו סיזם הפתח הוא בהה בי והתעלם , ברוב חוצפתו כי רבה:)) , אני אצור אתך קשר בה"פ או שאפתח תרד' על הנושא , ואני מקווה לקבל אז את האינפוט שלך
ותודה על כול ההסברים

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור