הגיע הבחור.......

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גבי עמרם יכול להביא לך ספקטרל. העניין הוא שאתה חייב לרכוש אותו עם כבלים של mit - גם אותם גבי מביא.

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
zs , לתשומת ליבך... תוכל אפילו למקסם את הרמקולים שלך מעבר למה שהשגת כיום.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האם שמעת את הספקטרל על הדגם שיש לשלמה?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
zs , לתשומת ליבך... תוכל אפילו למקסם את הרמקולים שלך מעבר למה שהשגת כיום.
מניין הביטחון שספקטרל יותר טוב ? שמעתי רוקפורט עם כל מיני מגברים ,בסוף התוצאה הכי טובה היתה עם סינגל אנדד 845 טורקי שנקרא absolar אצל יגאל עובד נהדר עם פאס ,שצל שלמה עובד פגז עם ASR ,גם ספקטרל שמעתי ,דוקא עם מגיקו ,גם טוב ,אבל זה עוד אחד בשורה ארוכה שכולם טובים .

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
כבודו של ASR במקומו מונח.
העניין הוא שה- ASR עם רמקולים יותר יקרים מאילו של רוקפורט באותה תערוכה (אם אני לא טועה, רמקולים של Moon)
נשמע פחות טוב מרוקפורט עם ספקטרל. קשה לי מאוד למלל את התחושה, משהו במויזקליות.. הצלילים פשוט רחפו סביבי. פשוט מטורף הרמקולים שהחברה הזו עושה ....
החדר הכי מוצלח שם ללא ספק. הייתי גם במינכן שנה לאחר מכן אבל לא הצליחתי לשחזר את התחושה, אפילו עם המערכות הכי יקרות שהיו שם.

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
האם שמעת את הספקטרל על הדגם שיש לשלמה?

grand mira II
[h=1][/h]

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
הכל נכון אבל,מגברים טובים של ספקטרל עולים המון כסף,מגיע לכימעט 100-80 K ש"ח למגבר ללא פרה או איטגריטד טוב במחיר הנ"ל
.
.הפחות יקרים ,לא יודע אם טובים או פחות טובים מ ASR .
בביתי המירה II הוא על ה"קצה" מבחינת הגודל.נניח והיה לי כסף לאוויאור ,לא הייתי יכול להכניס
יש משהוא בשילוב של הASR עם הרוקפורט "הקטן" שלי ששוה את ליבי.כמו כן מתאים למקום וליכולות המימון שלי.
סה"כ רמקול טוב ומגבר טוב.ברור שיש......(ורד)

845

אוהב את התחום
מעורבות
108
נקודות
43
תתחדש!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור