הגיע הבחור.......

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
הקטע של הסוללות מעניין מפני שזה מגבר שמתוכנן לעבוד עם סוללות. בכמה מקרים שקראתי בהם משתמשים ניסו לייצב את מתח הרשת באמצעות מצברים - תמיד דווחו שאיכות הצליל נפגמה בניגוד לצפי.

מעניין הקטע של התמיכה (המעמד) שמפרט הכתב בקישור שהבאת. הכתב מתאר יפה השפעה של סוגי תמיכה שונים על הצליל:

The Emitter was very easy to voice and sounded great from the get-go. It replaces your preamp and amp, but it is still three big chassis. First there's the control unit, which contains the preamp and dual mono-amp sections. It went on a TAOC shelf. The other two boxes, the heavier power supply and the battery pack, first went on sand-filled constrained layer platforms that the importer provided. These didn't last. (I always find sand imparts spectacular weight and darkens the tonal balance, but also has an undesirable lossy, spongy quality.) Next I tried either maple or walnut wood flooring samples. These samples make great supports under the components' built-in feet and you can't beat the price—free. The different species of woods sound slightly different, making them excellent tuning tweaks. Ultimately the power units were placed on CORE Designs CLD walnut amp stands.

אריה

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
תתחדש
פילוס :"זה לא על חשמל זה על בטרייה "

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
הקטע של הסוללות מעניין מפני שזה מגבר שמתוכנן לעבוד עם סוללות. בכמה מקרים שקראתי בהם משתמשים ניסו לייצב את מתח הרשת באמצעות מצברים - תמיד דווחו שאיכות הצליל נפגמה בניגוד לצפי.

[/SIZE]
בקשר לסוללות במגבר הספציפי הזה , אם מנתקים הסוללות בטעות הצליל נפגע מאוד ,עדיין נשאר מגבר לא רע ,אבל הנקיון הולך ,זהו איננו קדם מגבר כאן ,כי אם וליום קונטרול המשנה ע"י סיבוב הכפתור את רגישות המגברוכך משתנה הווליום ,אדון שפר טוען שבזמננו כשהמקורות מוציאים זרם כל כך חזק בניגוד לזמנים עברו ,אין צורך בכל ההגברה של הקדם ,וברוב הזמן ממילא עושים הנחתה ,והנחתה הרי מקלקלת את הצליל ,לטעמי יש כאן תיכנון מבריק ,משולב עם ביצוע יוצא מן הכלל הן של המגבר והן של השליטה עליו ,קשה למצוא מגבר יותר טוב ,בטח שלא במחיר הזה ,מה גם שהוא מחליף גם קדם שגם הוא בתורו עולה המון כסף ,יש לי מגבר כזה ( הגדול יותר) משנת 2008 ,מאז חלו קצת שינויים במגבר מטעמי תקינה של מכון התקנים הגרמני ,הפרינט שלי בנוי מכסף מצופה בלכה ,ואילו היום הפרינט מנחושת מצופה זהב ,הוסיפו עוד כמה RELAYS מטעמי בטיחות וISO ',מר שפר רמז לי לא פעם לשמור טוב על המוכסף שלי "כל המוסיף גורע" ,
אבל בכללי מדובר בציוד "מבושל" לגמרי ,שהיצרן שלו חי את המגבר הזה ושיפר אותו עד הסוף (אולי בגלל זה קוראים לו שפר)
המגבר קיים המון שנים וכל בורג או רכיב בו נבדק ,וגם היום בעידן הסולושיינים ,הבולדרים ,הדרטזילים ,וכל המיפלצות החדישות הללו עם מחירים אסטרונומים ,גם הם עדיין מתקשים לנגן כמו הASR -
בעיני הוא המגבר הכי טוב בעולם למחירו.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113

מעניין הקטע של התמיכה (המעמד) שמפרט הכתב בקישור שהבאת. הכתב מתאר יפה השפעה של סוגי תמיכה שונים על הצליל:

אריה[/SIZE]

ראשית תודה לכל המברכים,(ורד)
שנית צודק הכתב,לASR מאוד משנה על מה הוא ניתמך.
אני יודע זאת לפחות מהניסיונות עם היחידת הספקה של הפונו.
ניסיתי להניח אותה על רגלי אלומיניום גדולות ומוצקות או ישירות על הריצפה ,הסאונד בפרוש איבד מהדינמיות
ובמלאות של הבאס.כאשר הנחתי אותו על סטנד יעודי לפאאר של סוליד סטיל חזרו החיים לפט'.
ליפני המכשיר שקיבלתי ,היה לי בבית במשך תקופת מה מכשיר אחר לשמיעה וניסיון.החלקים שלו עמדו על מעמד של בוצ'ר אלון.הייתי מאוד מרוצה.לכן בניתי(בעזרת הנגר כמובן) בדיוק את אותה מתכונת של מעמד.כולל רגליות ספייקים .

אבנר126

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
תתחדש שלמה! שמח בשבילך:כל-הכבוד:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
תיהנה ושיהייה בכייף לאורך זמן ולעומק ההנאה! (ורד):בעד:

עמיר

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
תתחדש שלמה .
מה שניגן אצלך לפני כמה שבועות (חודשים ) שביקרתי ונשמע מהמם . היה רק לצורך בדיקה ?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תתחדש, שלמה!

Adiel

אוהב את התחום
מעורבות
52
נקודות
28
תתחדש ותהנה שלמה.

Martin Logan

אוהב את התחום
מעורבות
26
נקודות
28
תתחדש שלמה:כל-הכבוד:
לא הבנתי ,כשהייתי אצלך היה לך את האמיטר אחד ,זו יחידה חדשה במקומה ?

udico

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלמה,
תתחדש ותהנה! נראה מדהים !!
גם הרמקולים נראים חבלז איזה דגם הם? (אם אפשר לשאול)

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
ראשית תודה לכל המברכים,(ורד)
שנית צודק הכתב,לASR מאוד משנה על מה הוא ניתמך.
אני יודע זאת לפחות מהניסיונות עם היחידת הספקה של הפונו.
ניסיתי להניח אותה על רגלי אלומיניום גדולות ומוצקות או ישירות על הריצפה ,הסאונד בפרוש איבד מהדינמיות
ובמלאות של הבאס.כאשר הנחתי אותו על סטנד יעודי לפאאר של סוליד סטיל חזרו החיים לפט'.
ליפני המכשיר שקיבלתי ,היה לי בבית במשך תקופת מה מכשיר אחר לשמיעה וניסיון.החלקים שלו עמדו על מעמד של בוצ'ר אלון.הייתי מאוד מרוצה.לכן בניתי(בעזרת הנגר כמובן) בדיוק את אותה מתכונת של מעמד.כולל רגליות ספייקים .

לדעתי - ציוד שלא מושפע מהסטנד עליו הוא עומד (אם יש כזה ציוד...) הוא ציוד שאסור לגעת בו.

אריה

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
תתחדש יא זלמה.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
תתחדש!
הרמקולים זה Mira 2?
איך השילוב?

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תתחדש שלמה .
מה שניגן אצלך לפני כמה שבועות (חודשים ) שביקרתי ונשמע מהמם . היה רק לצורך בדיקה ?

שוב תודה למברכים.
ביגלל שגם לדעתי נשמע טוב,החלטתי ביחד עם אייל להזמין דגם חדש 2014 עם עוד כמה שיפצורים קטנים.
המחשבה היא ,כניראה לסגור הבסטה בקשר להגברה....?

XLR של ארג'נטו עבור הפט'
WBT מוכספים לחיבורי הרמקול,סידי.ולעוד מקור עתידי (אולי מחשב...?)
בדגם הזה הוכנסו עוד כמה שיפורונים לטובת ה"פרה" וכד'.
פיוזים "אודיופילים"...זהוא ,ניראה מה תוליד הכלה...?

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
תתחדש שלמה!!!
אם מקודם שמעו מצוין, מה עכשיו?
תהנה.:כל-הכבוד:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
עוד יותר מצוין!

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
83
וואו.
איזה יופי.
שמח בשמחתך.
למרות שאין גבול, בהחלט מגבר לסגור איתו ת'בסטה.

תתחדש.
תהנה? בלשון המעטה.
: -)

rainbird

אוהב את התחום
מעורבות
40
נקודות
28
השילוב של רוקפורט עם הגברה של ספקטרל הוא אחד מהמושלמים שיש!
שמעתי בתערוכה בסן פרסיסקו לפני מספר שנים והיה פשוט מדהים!
זוכר את עד זה עד היום.
חבל שלא מייבאים אותם לארץ...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור