AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
תעתיק משם את ה"הודאה", במקום להתפלסףאם תגיד שאני מעוות זה לא יעלים את השטויות שכתבת בפוסט ההוא.
תעתיק משם את ה"הודאה", במקום להתפלסףאם תגיד שאני מעוות זה לא יעלים את השטויות שכתבת בפוסט ההוא.
להזכירך, אני בניגוד אליך עבדתי באולפן הקלטות......לא דיבורים.
כתבתי כבר בעבר.... מאות השוואות ויכוחים ופולמוסים עם כל האודיופילים שהכרתי בשנים 83-90 (1)....ואז לא היו פורומים עם אנשים מאחורי מקלדות .......היינו נפגשים, שומעים ו"רבים".ג
איזה מערכת אנלוגית שמעת שגרמה לך להגיע למסקנות ההזויות הללו?
לשאלתך, אולי אפשר לייצר עיוותים דומים בצורה דיגיטלית ולקבל את אותו אפקט. אני פשוט לא יודע האם/מתי/היכן ניסו לעשות את זה. לצורך כך יש לדעת מה בדיוק "האוזן אוהבת" ולנסות לייצר את זה.
אפשר תיאורטית לנסות להקליט את הפלט של פונו-סטייג' ב-hi-res ולבדוק אם זה נשמע כמו התקליט, או שזה מקבל אופי "דיגיטלי". אבל עד שלא מנסים, לא יודעים.
כתבתי כבר בעבר.... מאות השוואות ויכוחים ופולמוסים עם כל האודיופילים שהכרתי בשנים 83-90 (1)....ואז לא היו פורומים עם אנשים מאחורי מקלדות .......היינו נפגשים, שומעים ו"רבים".
------------------------------------------------------------------
(1) השנים הראשונות לאחר צאת ה-CD שבהם היו "מלחמות עולם" בין האנלוג והדיגיטאל.
הסברתי למה כוונתי בנאמנות למקור = גלי הקול כפי שהיו בחלל ההאזנה -- על ידי ההקלטה+ההשמעה, שבאופן אידיאלי חייבים לעבוד יחד ולהתאים זה לזה ולחלל ההשמעה, אבל כמובן שאי אפשר להגיע לזה במציאות, ובהינתן, כאמור, שההקלטות בכלל לא מנסות לשמר את המקור מנקודת המבט של מאזין, כל המירדף אחרי הנאמנויות למיניהם הוא בעייתי, במקרה הטוב.מי דיבר על נאמנות למקור? איזה מקור הוא ה"נכון"? אין כזה , וזה תמיד מה שאמרתי .
הרפרנס שלי הוא הקלט . קלט אינו מקור במשמעותו המוחלטת אלא מקרה פרטי , תוצא נתון של סטאפ ספציפי כתלות בחלל ההאזנה וציוד ההקלטה.
מה הבעיה לשחזר או ליצור עיוותים כאלה באמצעים יותר פשוטים ומודרנים , מבלי להיכנס לכל הבעייתיות של עולם התקליטים?
איזה רכיבים היו שם? מתוך מאות השוואות אתה אפילו לא זוכר אחד?
יופי, אז אפילו עשו משהו כזה. לא ידעתי על זה. צריך רק לשמוע האם זה מספק את הסחורהלך תסביר את זה ליהודים.
לא רק יהודים גם חוויתייםלך תסביר את זה ליהודים.
אני מרגיש שאנו מתישים את הפורום.....תעזוב....ולילה טוב
זו היתה בדיחה כמובןיאללה לירן איפה אתה?...... למרות שיהיו עוד פוסטים בהמשך שלא בדיוק יחמיאו לאנלוג יש לך מספיק חומר "לעבוד איתו"......דבר איתי "בשלילה" לירן.....
הפצת עלי שקר, ש"הודיתי" שכתבתי שטויות.אני מרגיש שאנו מתישים את הפורום.....תעזוב
אתה מתיש - שלחתי לינק, תפתח אותו ותראה בעצמך.הפצת עלי שקר, ש"הודיתי" שכתבתי שטויות.
בוא תצטט את ה"הודאה" או תתנצל ותמחק את השקרים.
עברתי על הכל פעם אחת ולא מצאתי שום "הודאה" כזו. אני לא חוזר על זה שוב.אתה מתיש - שלחתי לינק, תפתח אותו ותראה בעצמך.
עברתי על הכל פעם אחת ולא מצאתי שום "הודאה" כזו. אני לא חוזר על זה שוב.
אנא צטט למה התכוונת, כי מבחינתי אין דבר כזה וזו סתם השמצה ללא קשר למציאות.
או תתנצל ותמחק את ההשמצה.