האם לעשירים בלבד..?

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
יש כרגע בפורום 2-3 שרשורים בנושאי אקטואליה ועוד מאות/אלפים של שרשורים על אודיו שאתה יכול להכנס אליהם ולכתוב בהם את אשר על ליבך ......בנוסף אתה יכול לפתוח שרשור אודיו חדש כראות עינך.......למה אתה מוצא לנכון להיכנס לשרשורים שלא מעניינים אותך, ויתרה מזו להציק לאנשים שמעוניינים כן להשתתף בהם?
מנודניק אובססיבי כמוך אני לא מצפה להבין שכשבנאדם נכנס לפורום במטרה שלא להיכנס לאתרי חדשות ודעות ואז הוא נתקל בשירשור שלא קשור לפורום וזה מעצבן אותו.
מצד שני כשאני קורא את כל מה שאתה כותב אני לגמרי מבין למה השירשור הזה חשוב לך שהרי באקטואליה אתה מבין הרבה יותר מאשר במוזיקה ואודיו.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
מנודניק אובססיבי כמוך אני לא מצפה להבין שכשבנאדם נכנס לפורום במטרה שלא להיכנס לאתרי חדשות ודעות ואז הוא נתקל בשירשור שלא קשור לפורום וזה מעצבן אותו.
מצד שני כשאני קורא את כל מה שאתה כותב אני לגמרי מבין למה השירשור הזה חשוב לך שהרי באקטואליה אתה מבין הרבה יותר מאשר במוזיקה ואודיו.
אתה מוזמן להסביר את "תובנות הפורום" שלך גם לחבר @exupgh12 שנהנה כמוני לכתוב על נושאים שלא תמיד קשורים לאודיו.......הוא אמנם לא נודניק כמוני אבל לעומת זאת הוא מאותה אסקולה אודיופילית כשלך.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
אתה מוזמן להסביר את "תובנות הפורום" שלך גם לחבר @exupgh12 שנהנה כמוני לכתוב על נושאים שלא תמיד קשורים לאודיו.......הוא אמנם לא נודניק כמוני אבל לעומת זאת הוא מאותה אסקולה אודיופילית כשלך.

פעם ראשונה שאני מוחמא מדבריך :שתוי:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
פעם ראשונה שאני מוחמא מדבריך :שתוי:
אהה, אתה שוכח ימים טובים בעברינו;)....."בימי הבראשית" שלך בפורום לדעתי לפני כשנתיים שלוש......ופרח ממני שכמובן עבר חיטוי(ורד)

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
טוב...מכיון שהשרשור הזה התערבב לו עם כל מני...אז קבלו את אחד הטובים לטעמי ותהנו....

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
ביצוע יפה מאוד!
זאת יצירה שאף פעם לא נמאס לשמוע.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
טוב...מכיון שהשרשור הזה התערבב לו עם כל מני...אז קבלו את אחד הטובים לטעמי ותהנו....
יש בה משהו שמזכיר במעט את בר רפאלי (בפרופיל) או וירוס הקורונה החל לתעתע בי ?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ככל שהוירוס יתחזק היא תהיה יותר ויותר דומה לבר רפאלי.......כנראה שבסוף, מרוב דמיון, האמא של הכנרית המופלאה הזו תיכנס גם לכלא.

נערך לאחרונה ב:

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
ביצוע יפה מאוד!
זאת יצירה שאף פעם לא נמאס לשמוע.
תמונת הפרופיל שלך זה געגועים לחו"ל ? לא מוקדם מידי?..... חכה איזה חודש חודשיים.....;)

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
בואו נחזור לפוליטיקה.
מה קורה עם גנץ?
אתם חושבים שיצליח?
מפריע לכם שהמפלגות הערביות יהיו בממשלה?

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
בואו נחזור לפוליטיקה.
מה קורה עם גנץ?
אתם חושבים שיצליח?
מפריע לכם שהמפלגות הערביות יהיו בממשלה?
בבקשה, אם אמא של פרס הייתה ערביה אז אמא של גנץ היא אחת ממייסדות דעאש.....לא לדאוג, עוד שבוע שבועיים וזה יהיה בקונצנזוס.

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
תמונת הפרופיל שלך זה געגועים לחו"ל ? לא מוקדם מידי?..... חכה איזה חודש חודשיים.....;)
תמיד יש געגועים לחו''ל. במקרה הזה הרקע הכחול פשוט יפה .

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
הפוסט הזה מלא בטויסטים..התחיל בסטריאו לעשירים, המשיך לפנסיה, חרדים, משם לפוליטיקה, ויולדי..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור