מה לא מסתדר לך עם הקלות דעת שלי היום לעומת הכובד ראש של נמר ושלך ?
יש לי מחשב סוף העולם בבית עם כל ה"גשפט" מסביב ,ספק משובח ,כבלים סוף העולם ,פילטרים לחשמל ,NAS חדש שלא מורכב עדיין ,בקיצור המחשב שלי מאוד טוב ויקר יחסית ,ומשם ההתיחסות שלי ,ולא לאיזה לפטופ של הילד ,
בכל מיקרה המחשב שלי למרות דעתו של נמר ,נשמע מאוד קרוב לטרנספורט של הנגן שלי ,ובהיי רזולושיין בכלל ללא תחרות לכלום ,
המצב שאתה מתאר במחשב של מחיר יקר בכדי לקבל תוצאה מועצם בעשרות מונים כשמדברים על פטפון ,קשה לקנות פונו טוב באמת בפחות מ10000 $ ,ראש טוב פחות מ5000 $ אין ,זרועה גם כמה אלפים ,הפטפון בעצמו שלא נדבר ,אז מה שקורה שאני שומע כל מיני פטפונים של חברים נחמדים ,שכנראה המחט שלהם לא נכנס טוב לחריץ של התקליט ,ואחרי זה הסיגנל צריך לסבול את כל הויברציות של הפלטה האובלית שמכרו להם ,ולהגיע בסופו של המסלול דרך איזה פונו אינטגרלי בתוך קדם בינוני ,,אז לסיכום ,גם באנלוג צריך שאיפה למצוינות אפילו יותר קיצונית בכדי לקבל תוצאה סבירה ,אחרת התוצאה מעופשת ברמות ,שכל נגן של סוני משנות השמונים עובר ,
מי שרוצה פטפון טוב צריך להשקיע עשרות אלפים ,וזה לא נכון שפטפון בינוני ישמע טוב אם הוא מכוון כמו שאומר נמר ,ומספיק כבר עם ה"פטה מורגנה " של כל מיני רוכשי פטפונים ,וואו איזה סאונד ! מישהו צריך לומר לפעמים שהמלך הוא עירום עד לרמות הקיצוניות באמת ,ובשביל לשמוע את זה ,מספיק לי לבקר אצל חברים שיש להם כזה ,ודי נמאס לי שאומרים לי ,חכה ,תכף תשמע את הפטפון ,תתעלף !
עדיף לבעלי הפטפונים שקודם כל ידאגו שהמערכת שלהם תשמע סביר עם נגן ,כי הרי הפטפון לא יתקן אותה ,בקיצור קחו הכסף של הפטפון ותשקיעו באקוסטיקה ,רמקול יותר טוב ,נגן יותר טוב ,פשוט חבל על הכסף.