אני חושב שזה שגוי רק להסתכל על מחיר, חשוב גם שירות והרבה אנשים יסכימו איתי שיש יבואנים בתחום שתענוג לקבל מהם שירות. כמו כן זה לא ברור מאיליו מבחינתי שיבואנים מציגים בתערוכות בארץ, או פותחים לפעמים ערבי השקה לחברי האתר. אני בהחלט יודע להעריך. ברור לי שיבואנים רוצים למכור ומדובר גם בעסקים, אבל אנחנו בישראל שוק קטן. זה לא כמו בתערוכת אודיו בין לאומית [נגיד כמו זו שבגרמניה] שבסוף התערוכה יבואנים רק סופרים כסף כי היה להם הרבה מכירות. אז מבחינתי חשוב לשמור על יחס חברי...כמו כן אם כבר שאלת אז היה פוסט על יבואן בשם מישל שדאג ללקוח לרמקולים משודרגים במחיר של רמקולים רגילים. היה את יגאל לסרי שהוציא עדכון תוכנה לדאק שמייבא ללא תשלום, היה את ערן שהכין לי אחלה קפה אצלו ונתן לי לשמוע תקליטים והיה את ערן השני שנתן לי ייעוץ מאוד מקצועי... הלוואי והרבה חברות במשק הישראלי יאמצו את היחס ללקוח של חלק מהיבואנים בתחום. אני מדגיש שברור לי שיש כאן גם צד עסקי כלכלי אבל גם עסקים צריך לדעת לעשות....
ותודה לעופר שחורי שהביא אותי להאזנה לרמקול בשביל הספורט....ולהורי שהביאוני עד הלום........
ותודה לעופר שחורי שהביא אותי להאזנה לרמקול בשביל הספורט....ולהורי שהביאוני עד הלום........