בעלי האקיופייז היקרים. אתם יכולים להסביר לי מדוע אתם נדלקים כשמזכירים את השם הזה באתר, מבלי להוסיף תמונה של אדם משתחווה ומודה לקדוש ברול הוא שהביא את היצרנית הזו לעולם כי אחרת לא היינו יודעים אמת סונית מהי? (ואני לא מגזים. כן?).
.
נמר
לחלוטין (אני לפחות) לא מצוי בשום "קטע" של סגידות ושטויות, אין לי שום בעיה לקפוץ מיצרן כזה ליצרן אחר, אצל אף מוצר ויצרן, אין לי מניות או אחוזים או קשקוש אחר,
השתלשלות העניין התחילה מניסיון "להדביק" נתון שהוא מופרך ואין באמת מאחריו שמץ של אמיתות כתובה (לא שמועות למינהם חסרי ביסוס ותוכן),
סוני חברה מעולה, אין עוררין, חברה שמצטיינת כמעט בכל דבר שהיא נוגעת בעיקר בתחום הווידאו והקולנוע - יש להם מגוון רחב של ענפים - אך לנסות ולספר דברים
ללא ביסוס על שיתופי פעולה של סוני (עסקינן) עם חברות בוטיק מאוד איכותיות הקשורות ל-אודיו איכותי (שלדעתי גם מתעלות על sony
בכל הקשור לאודיו הייאנד ) - כאשר מציגים אותה ככלי אשר מכר טכנולוגיות למינהם עבורן - זה נחמד ויפה - אבל כאשר מבקשים סימוכין קונקרטיים במיוחד שזה יוצא מפי נציגי האתר ולא "חובבנים" כמונו קוראי כתביהם, ומקבלים התעלמות או לינק לאיזה בחור מתלהב שסוקר מוצר סוני ועל הדרך מספר איזו שמועה שלא ניתן לדעת את אמיתות דבריה, בעייתי ולא רלוונטי לכלום.
בכל אופן
הנושא כבר דיי מיצא עצמו
הבנו.
ואם נחזור לנושא השרשור:
אין לי באופן אישי שום העדפה למוצר יפני או אמריקאי או אירופאי או מחוץ לכדור הארץ, כל עוד התוצאה עם המוצר כשילוב, יושבת במערכת, נוגעת ומספקת לי אושר מוזיקלי וחיוך, עבורי זו רכישה כיפית.
היו לי מוצרים סיניים שמאוד התחברתי לתוצאה שלהם הכללית כשילוב , לחלוטין אין לי סלידה ממוצרים מהמזרח, יש לא מעט חברות
מוצלחות מאוד, כנל גם בארהב, יפן, ארופה וכו...
המערכת שלי משלבת שתי מדינות ספציפיות עם גישתם לאודיו -
ארהב ויפן
כאשר השילוב של שתי המדינות אצלי - עבורי קוסם לאוזניי ומשב לי אושר.
וזה מה שחשוב.