אתה יודע את זה כי תכננת ווהוצאת מקו הייצור מאות ואלפי מוצרי חשמל שונים?אם מכשיר חשמלי נשמע שונה לאורך התחום בין 220-240 וולט אזי הוא ראוי להיזרק לכל הרוחות.
אם מכשיר חשמלי בימנו, דגש בימנו,נשמע שונה לאורך התחום בין 220-240 וולט אזי הוא ראוי להיזרק לכל הרוחות....... ובעצם גם לתת 2 סטירות חזקות למהנדס שתכנן אותומכשירים הם בהגדרה 220-240 , אך בכול אופן מה נותן מתח גבוהה מ220 הרגילים?
תודה
אתה יודע את זה כי תכננת ווהוצאת מקו הייצור מאות ואלפי מוצרי חשמל שונים?
או בגלל שיש לך מקלדת וגישה לאינטרנט?
אתה יודע את זה כי תכננת ווהוצאת מקו הייצור מאות ואלפי מוצרי חשמל שונים?
או בגלל שיש לך מקלדת וגישה לאינטרנט?
יש לתומר בעיה עם מחלקת הגירה לדעתי. אין לו ויזה לקו רוחב צפוני מהרצליה או דרומי מרחובות בעיה.כתבה מעניינת בעיקר בגלל הגישה של משה לתחום, ובכלל לדעתי שווה לעשות מיני סדרה של ביקורים בבתים של חברים עם מערכות מיוחדות ומעניינות.
תודה תומר
זרם ה-BIAS משתנה. גם במגברי TR וגם בשפופרות.ולעצם העניין, אם מכשיר רפואי יכול לעבוד בטווח מתחים 220-240 וולט גם מכשיר אודיו מסוגל....או שאודיו זה קסם, מסתורין ופעמונים קטנטנים ....רוזי1.....
יש לתומר בעיה עם מחלקת הגירה לדעתי. אין לו ויזה לקו רוחב צפוני מהרצליה או דרומי מרחובות בעיה.
וואו. טיעון... מוחץ. חדשני. לא שמענו אותו אף פעם.ולעצם העניין, אם מכשיר רפואי יכול לעבוד בטווח מתחים 220-240 וולט גם מכשיר אודיו מסוגל....או שאודיו זה קסם, מסתורין ופעמונים קטנטנים ....רוזי1.....
רוברט אתה רוצה שאפתח לך בלוג שבו תוכל להעלות את כל הגיגיך? יש לי כבר רעיון לקטגוריות:
אם מכשיר חשמלי בימנו, דגש בימנו,נשמע שונה לאורך התחום בין 220-240 וולט אזי הוא ראוי להיזרק לכל הרוחות....... ובעצם גם לתת 2 סטירות חזקות למהנדס שתכנן אותו
בשורה התחתונה מה אתה אומר ......שמכשירים רפואיים מצליחים לייצב ואודיו לא ניתן לייצוב?
...ובעולם עדיין לא המציאו ספקים לינאריים עם ייצוב..... נניח ל PRE ו Compact......נכון ?
ל 625 אין משמעות מיוחדת, סתם מספר. ..לגבי דיאנה קרול כל אחד שיקשיב לאיזה מוזיקה שהוא אוהב. לפעמים אני אפילו שם לי חוליו אגלסיאס או גיטרת הזהב. אז מה זה לא מוזיקה? ככה אני אוהב.משה,
לא שאלתי אותך מה הפירוש לשם משה625?
תודה רבה שהרשת לנו להיכנס לביתך ולשתף באמצעותי, את מערכת האודיו שלך .
הכתבה אצלך "הזיזה" משהו לאנשים בפורום, שהתחילו לחשוב על רזונטורים (גם קפיצים) ופעמונים, כהוצאה לא יקרה. באותה הזדמנות, סליחה על הרזונטור ליד הספה, שמעכתי בצילומים .
השמעת דרך המחשב את "דיאנה קרול" ואנשים בפורום התחילו "לדאוג", שזו המוזיקה שאתה מאזין לה. בפועל יש לך שני כותרים שלה מתוך 500 + תקליטים שהם מוזיקה נטו. הוכחת לאנשי הפורום שזה לא נכון.
באמצעותך אני מגדיל את מעגל החברים .
תומר