ואני טוען שאתה מדבר שטויות במיץ עגבניות.בזמנו פתחתי שרשור בשם " האם ניתן "לראות" איך נשמע חלל האזנה? " (לינק) ובו אני טוען שמהסתכלות מדוקדקת בחדר ניתן להבין איך הוא נשמע מבחינה אקוסטית.
וואו! חברים! עצרו הכל. הוא גאון!!!! הוא פשוט גאון! משה, לא צריך בכלל לשמוע את המערכת שלך. רואים מכאן שהיא נשמעת נפלא, כי יש תמונה של השטיחים וווילונות ושפריץ על הקירות. רוברט, אפשר לשכור אותך ביותר יועץ אקוסטי?זו דוגמה מצוינת לכך שמהסתכלות בתמונות של החדר של Moshe 625 ניתן להבין שהוא פיצוץ מבחינה אקוסטית (וילונות, שטיח, זווית בפינות, שפריץ גס בקירות וכו') .......ועם ציוד מעולה כמו שלו .....בכלל......
הפוך בויה הפוך...2. הגברת NAT העיפה לי את השושנה רק מההאזנה אצל שלמה, אבל אצלו היא יקרה בהרבה. הבנתי שהוא שמע לראשונה את המשולב שלהם (אצלך?) ואז החליט ללכת על דגמים גבוהים יותר. זה אותה חתימת צליל? אני זוכר צליל ענק, מהיר, לא חוטא בחמימות יתר, ו... בכלל, לא ממש מזכיר מנורות.
אה, נכון. הפוך. סליחה שלמה, לא התכוונתי לקחת לך את הבכורה.הפוך בויה הפוך...
ואכן גם המשולב המדובר לא חוטא בחמימות יתר.משדר משהוא אחר. הגשה
מוזיקאלית לעילא ועילא.
בכל מקרה, תומר, גם אם שייקספיר או טולסטוי לא תהיה, כל הכבוד על המאמץ. אני מוריד בפניך את הכובע על האנרגיות שאתה משקיע. מאז פרוייקט התנדבות הצלת הגורילות באפריקה לא ראיתי כזאת רוח התנדבות. לא. ברצינות. ח"ח.
ואני טוען שאתה מדבר שטויות במיץ עגבניות.
וואו! חברים! עצרו הכל. הוא גאון!!!! הוא פשוט גאון! משה, לא צריך בכלל לשמוע את המערכת שלך. רואים מכאן שהיא נשמעת נפלא, כי יש תמונה של השטיחים וווילונות ושפריץ על הקירות. רוברט, אפשר לשכור אותך ביותר יועץ אקוסטי?
וצר לי להמשיך לחרב, אבל וואלה, לא הצלחתי לעבור שני משפטים בכתבה הזאת בלי ללגום כוס מים. כתיבה כ"כ לא קולחת, מקוטעת, עם ניסוחים מוזרים, שמזכיר לי את גבעת חלפון: "מצפון הים המכונה תיכון, ממזרח ישראל המכונה מדינה..".
מה למדנו מהכתבה במשפט אחד? אחלה מערכת, בן אדם נחמד, השקעה באקוסטיקה, פעמונים. עוד משהו?
בכל מקרה, תומר, גם אם שייקספיר או טולסטוי לא תהיה, כל הכבוד על המאמץ. אני מוריד בפניך את הכובע על האנרגיות שאתה משקיע. מאז פרוייקט התנדבות הצלת הגורילות באפריקה לא ראיתי כזאת רוח התנדבות. לא. ברצינות. ח"ח.
שאלות למשה:
1. איך הסטנד? לא קטן קצת על המערכת? שואל מתוך ניסיון להבין באמת איך בחרת אותו. ניסית אחרים? אני מכיר טוב את הספיידר. אחלה סטנד. אצלי נתן צליל חי ובועט כזה (בניגוד ל- audiophile base שהשקיט והרגיע את הסאונד). אבל המערכת שלי אז עלתה חצי משלך היום. אתה נשאר איתו מבחירה או שהוא מועמד להחלפה אי-שם בעתיד?
2. הגברת NAT העיפה לי את השושנה רק מההאזנה אצל שלמה, אבל אצלו היא יקרה בהרבה. הבנתי שהוא שמע לראשונה את המשולב שלהם (אצלך?) ואז החליט ללכת על דגמים גבוהים יותר. זה אותה חתימת צליל? אני זוכר צליל ענק, מהיר, לא חוטא בחמימות יתר, ו... בכלל, לא ממש מזכיר מנורות.
3. מה זה המד מתח שם במדף האמצעי? הוא קשור לאחד הרכיבים או עומד בפני עצמו? אתה שם לב להבדלים עקביים בסאונד עם המתח נמוך (או גבוה) יותר מהרגיל?
אה, נכון. הפוך. סליחה שלמה, לא התכוונתי לקחת לך את הבכורה.
זה קלאס A כל הסיפור הזה? או רק המונובלוקים שלך?
אתה מוציא ממני את המיטב, רוברט.מתנוש, כשבא למאן דבעי להקיא הוא לא חייב להכניס אצבע לגרון.....הוא יכול לקרוא את הפוסטים שלך.....אחלה מירשם
איזה גועל נפש של פוסט
טירוף. אני הייתי נכנס לחרדות קיומיות עם קלאס A מנורות כזה אצלי.זה קלאס A כמובן עם מנורות GM70 וספק כוח חיצוני אדיר.
פאזה נפרדת למערכת, שזה כולל קוו נפרד מהלוח חשמל, פלוס פיוז אודיופילי בלוח. כל כיבלי החשמל הם של סנרגיסטיק/אקטיב שילדינג ושנאים של גלילאו. כל המכשירים ללא יוצא מהכלל הוחלפו בהם הפיוזים לפיוזים אודיופילים של סנרגיסטיק והי פיי טיונינגאתה מוציא ממני את המיטב, רוברט.
טירוף. אני הייתי נכנס לחרדות קיומיות עם קלאס A מנורות כזה אצלי.
סטנדים זה יקר ומעצבן, אני איתך. אבל שמע... זה עושה כזה הבדל... שאתה לא מבין איך אפשר בלי זה.
כשמישל עשה שטות ויצא מהביזנס, ועשה מכירת חיסול על הארטזניה שלו, עשיתי הימור והבאתי את היציקת ברזל הזאת בהימור של 20,000 שח. אבל, שמע... זה עושה דברים לסאונד שלא היה לי מושג שיכולים לקרות. לא כ"כ בכמות של "וואו, כמה זה ככה או ככה" אלא יותר דברים שלא ידעתי שרכיבים יכולים לעשות. אצלי זה פשוט הושיב את הסאונד, עשה אותו יציב יותר, מוגדר יותר אבל לא כמו הספיידר אלא בצורה אחרת. זה גרם לי להרגיש שלפני זה הסאונד של המערכת היה חד אופן, ועכשיו הוא יציב כמו רכב ארבעה גלגלים. הכל פשוט יותר מסודר במרחב.
איזה טיפול חשמל יש לך?
אחרי ששומעים את המגבר החרדות הופכות להצגה.טירוף. אני הייתי נכנס לחרדות קיומיות עם קלאס A מנורות כזה אצלי
מתנוש, אתה מבולבל במקצת.... במקרה המדובר תומר הוציא ממך את המיטב.....אתה כנראה "מושפע רב תחומי"אתה מוציא ממני את המיטב, רוברט.
הקאשי הזה...פאזה נפרדת למערכת, שזה כולל קוו נפרד מהלוח חשמל, פלוס פיוז אודיופילי בלוח. כל כיבלי החשמל הם של סנרגיסטיק/אקטיב שילדינג ושנאים של גלילאו. כל המכשירים ללא יוצא מהכלל הוחלפו בהם הפיוזים לפיוזים אודיופילים של סנרגיסטיק והי פיי טיונינג
תומר שומע הבדל בין כבלים. לתומר אפשר לסלוח!מתנוש, אתה מבולבל במקצת.... במקרה המדובר תומר הוציא ממך את המיטב.....אתה כנראה "מושפע רב תחומי"
הקאשי הזה...
ישב אצלי פעם שלוש שעות, מיזמז לי את המערכת מאחורה ומקדימה ולא היה מסופק עד שהשאיר אצלי כבל ולקח ממני 10,000 שח . אין חרטות.
חברה מעניינת סינרג'סטיק. הרבה וואסח, אבל יש דברים בגו'.