אבל עדיין זה לא אקופייז וכסף לא משקר.
אז לדבריך, כל חברה אחרת שיותר יקרה מאקיופז...
היא יותר טובה מאקיופז.
אוקי.
"יצרני אודיו הרבה יותר טובים מקיופייז".....אקיופייז זו חברת אודיו מצויינת. אחת מהטובות שאני מכיר.
עם זאת, אף אחד ממגזין גרמני לא סוגד לה. ולא לאף אחת.
יש יצרני אודיו הרבה יותר טובים מאקיופייז, יותר נחשבים.
ההשוואה ללקסמן היא מאוד נכונה.
יש המון דמיון בין שתי החברות. הטכניקה מאוד דומה, הוויסינג דומה ושתיהן ממוקמות בטופ היפני.
שתיהן יצרניות אודיו מדהימות, עם צליל נהדר ויכולות מרשימות מאוד.
עם זאת. לקסמן נרכשה על ידי חברה סינית עם תקציבים לפיתוח שאקיופייז יכולה רק לחלום עליה.
והיא הולכת בדיוק לשם. מה שצריך זה רק להביט בנסיקה שלה בשנים האחרונות.
היפנים היו בהחלט ורסטילים בתקופה עליה אתה כותב וייצרו בצד מוצרים עממיים ( טרנזיסטורים בעיקר,) גם מוצרי קצה יקרים ומשובחים. די לעשות סיבוב על וינטאז' ברשת ולקבל דוגמאות רבות למגברים, טיונרים, אפילו פטיפונים וטייפים ( קצת פחות אקטואלי כמובן ) שגם היום מהווים אמת מידה לייצור מוקפד, איכותי ויקר, חלקם כאלו הנושאים שמות שהיום אנחנו לא סופרים. גם לא זכור לי שהיתה להם תדמית כזו המאפיינת ייצור סיני ( גם אם לא בצדק ), של מוצרים זולים שרובם ככולם חיקוי מוצרים מערביים.למי שיש זיכרון מספיק ארוך או ידע, יודע שבשנות החמישים והשישים, מוצרים יפנים נחשבו כאילו באיכות ירודה.
אומנם הסינים שונים בתרבות מהיפנים, אבל מכיוון שהם כה גדולים,הרוב כנראה יסע ברכב מבייג'ינג ויאזין לרמקולים משנחאי.
זה לא עניין של אולי.
לא, הוא התכוון למה שאמריקיים מתכוונים you get what you pay for
נו, אז בכלל לא טעיתי.
היינו הך.
קיבלת בהתאם למה ששילמת.
אז מה שעולה יותר, קיבלת יותר.
עכשיו שיתמודד עם הנתון שהביא רוזי....
לגבי האקיופז והויטוס, כי כסף לא משקר.
: -)
בחיאאת?ויטוס לא השקיעו כסף כשלנגד עיניהם עמדה אקיופייז.
האמינו לי שיש גם סיכוי שהם שכחו מקיומה של אקיופייז בתהליך בניית המוצר.
מי שעומד לנגן החברות הללו הם אודיו ריסרצ׳, קרל, קונסטליישן, סולושיין, מקינטוש וכ״ו.
למה? משום שהן היצרניות הבולטות יותר בשוק האודיו העולמי.