ביקור חפוז אצל נמר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
בכייף גיא.
היה תענוג :בעד:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
... טוב אני מניח שגיא סיכם פה בצורה מתומצתת ויותר "מיקצועית" מה שגם אני ניסיתי לומר בדרכי העילגת :) ... מערכת מעולה לעילא ולעילא שהיתה עולה לפסגות עוד יותר גבוהות עם קצת "ריכוך" במקומות הנכונים.

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
אז גם בעלי הספנדור וההרבת' מצליחים להנות מהתוצאה אצל נמר ;)
גיא, ספר על הדרך איך התוצאה אצלך עם ה- AVM במקום ה- HD20...

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
לא רואה בעיה בתוצאה שונה ממה שרגילים. לאחר הביקור אצל נמר קפצתי לצחי וגם שם מאוד נהנתי. אולי זו הייתה שבת כזו עם וייב נינוח :).

אין לי מספיק שעות האזנה ל-AVM וזה לא רלבנטי כרגע כי זה שרשור על הביקור אצל נמר. שיהיה מה לעדכן, אעשה זאת בשירשור נפרד.

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא רק שלא רואה בעיה. אני בעד תוצאות שונות. אחרת לא שווה לצאת מהבית בשביל לשמוע אותו הדבר.

bu13

אוהב את התחום
מעורבות
38
נקודות
28
לא יודע למה שניכם לקחתם את זה למקום של בעיה, להפך. התכוונתי שכנראה שהתוצאה טובה וגם חברה עם טעם שפוטנציאלית הוא אחר רואים בה ככזו

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
גם בזכותי נפלה ההזדמנות לבקר אצל נמר.
מבחינת הסאונד, שמעתי מערכת דינמית להפליא יחד עם טונאליות נעימה ולאוזני גם נכונה (מניסיוני, ממש לא מקל להשיג את כל הפרמטרים האילו ביחד).
קבלתי שיעור מעשי על ההבדלים בין פטיפון לדיסק הקטן, ויצאתי עם ההבנה שהפוטנציאל המקסימאלי לסאונד טוב אינו
נמצא ב CDP :בכי:
אהבתי מאוד את האסטטיות של המערכת (בכל זאת אנחנו שומעים גם עם העיניים).

מה שהיה יותר מהנה מהמוזיקה והסאונד, היה האירוח הלבבי והכייפי של נמר.

שנה טובה

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רוזי.
היה כייף לארח אותך לאתנחתה נעימה במשך היום.
עכשיו אני מוכרח להגיע לשמוע את הפלא הויטוסי אצלך.

אתה יותר ממוזמן תמיד.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
עכשיו אני מוכרח להגיע לשמוע את הפלא הויטוסי אצלך.

.
עוד יקחו אותך ברצינות.....

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
שבוע טוב ... ושנה טובה...
סגרתי את השנה בהאזנה למערכת של נמר.
קבענו לשבת אחה״צ
קודם כל, כבר בכניסה קבלו אותי ״המפלצות״ של טידל (שת׳אמת כבר שכחתי כמה הרמקולים האלו גדולים).
לאחר שיחה של כמחצית השעה עברנו לחלק האומנותי
מעבר למערכת אסטטית מאוד (כאילו יצאה מהז׳ורנאל), כבר בשיר הראשון ניתן להבחין במערכת מאוזנת מאוד (שמענו אלביס), לא מדגישה שום פרט על חשבון האחר, אינה מגדילה ומנפחת ונראה (אם כי איני מכיר את טכנאי הסאונד), שאם היה שומע את ההקלטה אצל נמר, אלביס והוא היו יותר ממרוצים.
בכלל נמר, וויתר לי וסידר לי רשימת השמעה על הג׳אז, בלוז ורוק ישראלי (אינשטיין ומתי כספי). ורק לקראת הסוף גם נתן איזה קלאסי על ה saint -Sean's הרכב של כ- 400 נגנים (אני עצרתי ב280).
האיזון של מערכת עם רמקולים קרמיים, הגברה טרנזיזטורית ומקור אנלוגי היה מ-ו-ש-ל-ם.
אבל רציתי להקשות על נמר ובקשתי להאזין ל2-3 קטעים בcd הואיל ואיני מכיר הרבה רמקולים קרמיים עניין אותי השילוב עם מקור דיגיטאלי והאם רמקולים קרמיים באמת מנסרים.
ופה חברים השוס, כנראה כאשר המערכת מאוזנת לא משנה המקור, זה נשמע טוב מאוד.
היו 2 שיאים (הדרן הראשון Paul smith -the good life) הרג אותי- היה שם סולו תופים , כזו דינמיות ומהירות בחיים לא שמעתי... ממש הזכיר לי את הסרט וויפלאש והקטע caravan שהכוכב מנגן בסוף הסרט.
הקטע השני (הדרן סופי), קלאסי (לא שאני מבין כזה גדול), אבל אוזניים ב״ה יש לי וכזה קטע עם כמות מטורפת של נגנים ושבאמת ניתן להרגיש איזה כל כלי נגינה מנגן זה היה מדהים.
לסיכום:
כחבר שנהנה לקרוא על הדרך שכל אחד עושה, היה כיף להגיע לנמר ולשמוע מערכת שמנגנת לטעמי נכון (גדול וחזק שצריך ונעים ורך שמתבקש), התרגשתי יותר מפעמיים וזה לטעמי המטרה שלנו.
לא היה רגע מעיק או צורם לדעתי ניתן לשמוע 24/7
לצערי היתי חייב ללכת למרות שאם היתי נשאר עוד שעתיים שלוש הייתי יכול לומר ששמעתי את המערכת שנתיים (ראש השנה..).
תודה רבה נמר על האירוח ועל היותך איש שיחה מהנה (מידי פעם גנבנו 2-3 דקות במרפסת שנמר ינשום אוויר סיגריות).
הערה: העישון מזיק לבריאות, פוגם בפוריות וכו׳.
שנה טובה

נערך לאחרונה ב:

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
נקטע לי באמצע ערכתי

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
לא ברור לי למה בזבזתם חצי שעה בדיבורים בהתחלה ...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
ניר.
היה כייף לארח אותך. דלתי תמיד פתוחה - מבטיח להגיע בהקדם.

ברק.
המערכת היא תירוץ, האנשים חשובים יותר.

BooBoo

אוהב את התחום
מעורבות
74
נקודות
28
טוב, אז היום הגיע תורי לבקר אצל נמר.

נמר ואני מכירים כבר הרבה שנים, אבל עדיין לא יצא לי לבקר אצלו עד היום.
אני מניח שפשוט חיכיתי בסבלנות עד שהמערכת שלו תהיה מאוזנת פיקס :)

אז אם להקדים את המאוחר, היא אכן כזאת.
היות ויצא לי כבר לחיות בביתי עם רמקולים קרמיים יש לי לדעתי את היכולת להעריך עד כמה זה לא פשוט
להגיע איתם לתוצאה "מוזיקלית" ובמקביל לאיזון טונאלי מופתי. ונמר אכן הגיע לדעתי גם לזה וגם לזה.

הווקאל נשמע מדהים. הכי טוב ששמעתי עד היום. עומק, גודל, במה. יש שם הכל.
בתופים ובעיקר בגיטרה, הכלים בהם לדעתי רמקולים קרמיים מצטיינים, לא ציפיתי לפחות ממה ששמעתי;
אבל עדיין - כשנמר שם את הפתיחה ל-Joe Garage של זאפה הייתי מוכן שיקשרו אותי לכסא ויתנו לי בתור עינוי לשמוע את זה שעות בלופ. בחיי.

היות ובתפריט המוזיקלי של נמר וגם שלי המוזיקה קלאסית היא המנה העיקרית, עברנו אליה חיש מהר.
שמענו סימפוניה, ארייה, קונצ'רטו לחלילית, סונטה לויול, ווקאל Sacred ונהננו (אני לפחות) לדבר על מה שאנחנו שומעים לא פחות מלשמוע.
הכל נשמע טוב, אבל הארייה התעלתה מעל כולם ונשמעה פצצות.

עצם היותי נצר לשושלות ארוכות של אמהות פולניות מחד, ואבות גרמניים מאידך, גורם לי בכל פעם שאני שומע מערכת לחפש את המצוינות והדיוק (גרמניה) יחד עם יכולת הבחנה מהירה דווקא בכל מה שלא טוב (פולין).
אז לסיכום, חוץ משתי הקלטות שבהן שמעתי מעט "גודש" במיד התחתון בואכה הבאס העליון, אני חייב לציין שהצד הגרמני יצא מרוצה מאוד בעוד הצד הפולני, שחיפש וחיפש מה לא טוב, יצא עם מפח נפש גדול :שטן:

נמר,
תודה רבה על האירוח הנעים והכיפי :בעד:
את המערכת כבר שמעתי. בפעם הבאה אני אבוא לשמוע מוזיקה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
היה מפגש מדהים!
סוף סוף, אחרי עשור לפחות, הגעת לבקר.
מקווה שתהפוך את זה להרגל.

מחכה בקוצר רוח לסיום השיפוץ בבית החדש.
על פי השירטוט, ורכיבי המערכת שלך שאני מכיר היטב, אמור להיות שם קסם לא נורמלי.

גמר חתימה טובה.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
רק חזרתי והפוסט מלא במבקרים.
נמר תתחיל למכור כרטיסים ;)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פיני.
העברת אנרגיות טובות לשאר.
כנראה הרגישו בזה.

גמר חתימה טובה.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
נירו,
הבחור תימני אסלי,
אם כבר, אז הפוריות שלו פוגעת בסיגריות ולא להפך.
נשוי בנוסף לכך לפולניה!! אתה לא יודע כשאישתו מתקשרת באמצע היום הוא לא עונה, שמה תיכנס להריון שוב.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור