- מעורבות
- 206
- נקודות
- 43
אריה שלום,ממש מסקרן אותי לדעת מדוע אתה מפרסם בפורום את המידע לגבי אי רישומה של חברה מסוימת.
אם רשם החברות רוצה, הוא יכול לקרוא את הפורום כמו כל אחד אחר.
אם אתה חושב שיש פה מידע שחשוב לרשם החברות, אתה יכול לשלוח לו מכתב.
מה גורם לך לחשוב שזה מעניין חברי פורום שכל עניינם הוא מערכות סטריאו, אם חברה מסוימת רשומה או לא רשומה?
אני גם חושב שלפני שאתה מפרסם מידע כזה היה רצוי שתפנה למנהלי הפורום באופן פרטי ואם תשובתם לא תמצא חן בעיניך, תפרסם.
ובכל זאת אם אתה יכול, תסביר בבקשה מדוע לדעתך זה מידע שצריך לעניין אותי.
אריה
להבנתי פרט בסיסי זה זה צריך לעניין כל אחד בפורום שקורא שירשור על עוסק שמציג מערכת בערך כולל של 250,000 ש"ח. אחד מהמדדים שמניעים אותי לקנות ממאן דהוא פריט אודיו הוא המיניטין שלו.
פותח השירשור שיתף בביקורו אצל סוחר אודיו המתהדר במוניטין של חברה בשם "אורק אודיו" שהוקמה לדבריו בשנת 2008. פרט זה שגוי, שלא לומר מטעה.
ועתה למניע האישי:
לפני שנים חתמתי על עסקה לרכישת מטבח בעשרות אלפי שקלים מבעל עסק שהציג עצמו כחברה ליצור מטבחים, וציין על השילוט "חברת ... מאז שנת ....". בעל עסק זה גבה התשלום ולא סיפק המטבח כלל. במהלך המשפט גילה השופט שהנתבע התחזה לבעל חברה בעודו עוסק מורשה, ובכך עבר גם עבירה פלילית של התחזות.
כבכל תחום, גם בתחום האודיו נדרשת לדעתי שקיפות מלאה. לגיטימי לקרוא בעסק לשם אולם במידה ומציינים שם חברה, נדרש להבנתי לדייק.