ביקור אצל לוני מ"אורק אודיו"...

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
ממש מסקרן אותי לדעת מדוע אתה מפרסם בפורום את המידע לגבי אי רישומה של חברה מסוימת.

אם רשם החברות רוצה, הוא יכול לקרוא את הפורום כמו כל אחד אחר.

אם אתה חושב שיש פה מידע שחשוב לרשם החברות, אתה יכול לשלוח לו מכתב.

מה גורם לך לחשוב שזה מעניין חברי פורום שכל עניינם הוא מערכות סטריאו, אם חברה מסוימת רשומה או לא רשומה?

אני גם חושב שלפני שאתה מפרסם מידע כזה היה רצוי שתפנה למנהלי הפורום באופן פרטי ואם תשובתם לא תמצא חן בעיניך, תפרסם.

ובכל זאת אם אתה יכול, תסביר בבקשה מדוע לדעתך זה מידע שצריך לעניין אותי.

אריה
אריה שלום,
להבנתי פרט בסיסי זה זה צריך לעניין כל אחד בפורום שקורא שירשור על עוסק שמציג מערכת בערך כולל של 250,000 ש"ח. אחד מהמדדים שמניעים אותי לקנות ממאן דהוא פריט אודיו הוא המיניטין שלו.
פותח השירשור שיתף בביקורו אצל סוחר אודיו המתהדר במוניטין של חברה בשם "אורק אודיו" שהוקמה לדבריו בשנת 2008. פרט זה שגוי, שלא לומר מטעה.

ועתה למניע האישי:
לפני שנים חתמתי על עסקה לרכישת מטבח בעשרות אלפי שקלים מבעל עסק שהציג עצמו כחברה ליצור מטבחים, וציין על השילוט "חברת ... מאז שנת ....". בעל עסק זה גבה התשלום ולא סיפק המטבח כלל. במהלך המשפט גילה השופט שהנתבע התחזה לבעל חברה בעודו עוסק מורשה, ובכך עבר גם עבירה פלילית של התחזות.

כבכל תחום, גם בתחום האודיו נדרשת לדעתי שקיפות מלאה. לגיטימי לקרוא בעסק לשם אולם במידה ומציינים שם חברה, נדרש להבנתי לדייק.

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
אני רואה נושא פוסט זה גלש למקום אחר.
להזכירך מר Tivan, פוסט זה היה מיועד להעביר את חווית השמע אשר הכותב כתב. והוא עשה זאת בהצלחה מרובה.

אם ברצונך לקבל אינפורמציה על החברה שלי, תוכל להתקשר אלי.

בברכת יום טוב לכולם.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
חברה לייצור מכוניות נוסעים הותיקה בעולם.
יצרנית המשאיות הגדולה בעולם.
מקום רישום: שטוטגרט - גרמניה.
שם החברה: דיימלר AG.
אומר למשהו משהו?
מרצדס הוא שם מותג למכונית שיוצרה לראשונה ב 1901. אין חברה בשם מרצדס בנץ.
עכשיו - אלך לתבוע את עלבוני מהיצרן הזה (אגב אביה של מרצדס שעל שמה נקראת המכונית - היה יהודי....)

זה נהוג ואפילו מקובל מאוד לקרא לחברות על שם מותגים שלהם ו/או בשם מותג כשמאחוריו עומדת חברה רשומה (דיימלר AG למשל או עלית...).

כמו שאמר נמר,כל עוד לשם המיתוג לא מתווספת המילה בע"מ (או AG המגבילה הגרמנית) אין בכך כל פסול,או הטעייה או מעשה מרמה לכאורה או דה-פקטו.

הדוגמה של המטבח איננה נכונה משום ששם היה מצג שווא של חברה המתהדרת ברישום כחברה בעירבון מוגבל ולא היא. אני לא ראיתי באף פרסום של אורק אודיו את התוספת הזו.

למען הגלוי הנאות: לו אחלוף על פניו של לוני אני והוא נמשיך בדרכנו ללא עיכוב - אנחנו לא ברוגז,פשוט איננו מכירים זה את זה.

שבת שלום.

מנחם.

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
כמו שאמר נמר,כל עוד לשם המיתוג לא מתווספת המילה בע"מ (או AG המגבילה הגרמנית) אין בכך כל פסול,או הטעייה או מעשה מרמה לכאורה או דה-פקטו.
ככל הידוע לי זה לא מדוייק כלל.
רישום חברה בישראל יכול להיות באחד מהדרכים:
- חברה בע"מ: מוגבלת אחריותם של בעלי המניות בחברה לחובותיה (עפ"י ויקיפדיה זהו יתרון מרכזי של התאגדות בדרך זו).
- חברה שאינה בע"מ: חברה שאחריות בעלי המניות לחובותיה היא בלתי מוגבלת.
בכל מקרה הרישום זהה ברשם החברות. לכן התהדרות בשם "חברה" מחייבת רישום שלה ברשם החברות. במידה ולא בוצע כך, זוהי התחזות לשמה.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ככל הידוע לי זה לא מדוייק כלל.
רישום חברה בישראל יכול להיות באחד מהדרכים:
- חברה בע"מ: מוגבלת אחריותם של בעלי המניות בחברה לחובותיה (עפ"י ויקיפדיה זהו יתרון מרכזי של התאגדות בדרך זו).
- חברה שאינה בע"מ: חברה שאחריות בעלי המניות לחובותיה היא בלתי מוגבלת.
בכל מקרה הרישום זהה ברשם החברות. לכן התהדרות בשם "חברה" מחייבת רישום שלה ברשם החברות. במידה ולא בוצע כך, זוהי התחזות לשמה.

אני רואה שתפסת את מקומי כמתלהם התורן בפורום. חן חן לך:).

אני מרגיש חובה לצאת להגנתך קמעה, אך מסיבה קצת אחרת.
יש בעיני טעם לפגם בכל נושא ה"חברתנו מציעה..." ו"חברת X הוקמה במטרה...", כשזה נוגע לעסקים של איש אחד בתחום ייבוא האודיו הביתי. לא אוהב לראות את זה באתרי יבואנים, לא אוהב לראות את זה בשרשורים על יבואנים. זה יומרני, זה קצת זול, וזה קצת מזלזל באינטלגנציה שכל מי שמעורה בתעשיה ולו במעט, ויש לו מושג לגבי נפח העבודה של אותם יבואנים.
הרי 90% מהציוד שאנחנו קונים מגיע מיבואנים קטנים המוכרים ישירות לצרכן. אי אפשר אחרת במדינה שלנו, ואולי גם לא צריך כי סה"כ קטנה וזה מייתר את חשיבותם של מפיצים. זה אומר אופרציות של אדם אחד, מקסימום שניים, יחס אישי, ונפח עבודה יחסית קטן. לכן, לקרוא בשמות מפוצצים של "חברתנו", או בכלל לדבר על העסק ב"רבים", כאילו זה חברה של 20 איש, זה בעיני לא מכובד.
(אגב, אני לא מתייחס כלל ללוני או לאתר שלו... מעולם לא ראיתי שום איזכור כזה אצלו או מטעמו, למעט הניסוח של תומר בפתיחת השרשור הזה)

TIVAN, ישנן עובדות בשטח שהן קצת מציקות לחלק מאיתנו. אך לצערנו, הן נחלת הכלל. הטשטוש בין ע.מ ובין חברה הוא אחד מהם. בינינו, זה לא צריך לשנות לך בתור לקוח הרבה, בטח לא בתחום הזה. מה אכפת לך אם ליבואן יש תיק אישי במס הכנסה / מע"ם, או שבמקום יש לו מניות בתאגיד שהוא גם בעירבון מוגבל? זה ישנה את טיב או אופי השירות? אני בספק רב. לכן, לדעתי ההשוואה שעשית למטבחים לא כ"כ רלוונטית.

שורה תחתונה, לשנינו זה צורם אך מסיבות אחרות. ולדעתי שנינו נישאר בדעת מיעוט. לפיכך הרשה לי להציע לך: "שחרר"... כי לחרב עוד שירשור שהתחיל בפירגון ליבואן נחמד עם הקטנוניות של מה שמפריע לנו זה הכי קל.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
לא כל כך מובן לי הטיעון הזה של "התהדרות בשם חברה".
הרי לחברה בע"מ יש אחריות מוגבלת של בעלי המניות שלפחות בעיני כצרכן, זה חסרון ולא יתרון אז אין במה "להתהדר"...
כמו שציינת , לחברה שאיננה בע"מ אחריות בעלי המניות היא בלתי מוגבלת. אז מה בעצם ההבדל בינה לבין סתם עוסק מורשה?

ארז

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אריה שלום,
להבנתי פרט בסיסי זה זה צריך לעניין כל אחד בפורום שקורא שירשור על עוסק שמציג מערכת בערך כולל של 250,000 ש"ח. אחד מהמדדים שמניעים אותי לקנות ממאן דהוא פריט אודיו הוא המיניטין שלו.
פותח השירשור שיתף בביקורו אצל סוחר אודיו המתהדר במוניטין של חברה בשם "אורק אודיו" שהוקמה לדבריו בשנת 2008. פרט זה שגוי, שלא לומר מטעה.

ועתה למניע האישי:
לפני שנים חתמתי על עסקה לרכישת מטבח בעשרות אלפי שקלים מבעל עסק שהציג עצמו כחברה ליצור מטבחים, וציין על השילוט "חברת ... מאז שנת ....". בעל עסק זה גבה התשלום ולא סיפק המטבח כלל. במהלך המשפט גילה השופט שהנתבע התחזה לבעל חברה בעודו עוסק מורשה, ובכך עבר גם עבירה פלילית של התחזות.

כבכל תחום, גם בתחום האודיו נדרשת לדעתי שקיפות מלאה. לגיטימי לקרוא בעסק לשם אולם במידה ומציינים שם חברה, נדרש להבנתי לדייק.

זו בדיוק הנקודה:
לקוחות הפסידו מאות רבות של אלפי שקלים מקבלנים שרשומים כחוק שלמשל - פשטו את הרגל.
כמגשר, אני יכול לספר לך שאנשים רבים נפלו קורבן לתרגילי הונאה שנעשו על ידי חברות רשומות כדת וכדין.

קניתי לא פעם ציוד סטריאו במחירים לא מבוטלים דרך איביי מאנשים בחו"ל שאני בכלל לא יודע איך הם נראים ומעולם לא התאכזבתי.

אני לא מכיר את לוני אבל אני מכיר את תומר. אם תומר ממליץ לי על סוחר, זה טוב בעיני מכל תעודה רשמית שאתה יכול להעלות על דעתך. המלצות אישיות כאלה ערכן לא יסולא בפז לעומת זאת, כפי שציינתי - חיפוש סוחרים שרשומים כחוק הניב לא אחת מעשי הונאה בסכומי עתק.

אני חושב שהמידע שאתה מנסה לדבר עליו אין לו חשיבות לגבי התחביב שלנו בפורום הזה.

אריה

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
אריה שלום,

ועתה למניע האישי:

אני לא משפטן, אבל נראה לי שמה שכתבת זה בדיוק ההפך ממה שהתכוונת.

דווקא בשל העובדה שאותו נוכל לא היה חברה בע"מ אלא עוסק מורשה איפשרה לך לתבוע אותו.

לו היה באמת חברה בע"מ, היה יכול לקחת לך את הכסף ולצחוק עליך.

אין דבר יותר מסוכן מאשר לקנות מחברה בע"מ - ברגע ששילמת, וגם אם בצק דחוי לעוד מאה שנה, שעליו רשום "צ'ק ביטחון" ו"למוטב בלבד" הכסף הלך. אם תקבל את הסחורה בכלל, אם תקבל מה ששילמת עבורו, אם תקבל מוצר תקין, זה כבר עניין לתפילות, תקוות, וסטטיסטיקה.

לעומת זאת, אם קנית מלוני, שאתה יודע בדיוק מה הוא, תמיד יכול למצוא איפה הוא גר, ואיתו יש לך מערכת יחסים אישית ומיידית, אתה מוגן כמעט לחלוטין, והסיכוי "ליפול" אפסי.

ותחשוב על זה.

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
אנחנו "קצת" חורגים מהנושאים של הפורום הזה,מיילא.

מותר לפירמה רשומה להישתמש בשם מותג לצורך שיווק ומכירה,אסור ששם המותג יתחזה להיות פירמה בפני עצמה. לעניות דעתי זה מה שנעשה במקרה דנן,כמו גם במקרה של דיימלר AG.

מתן: ניסוחים שיווקים הם עולם בפני עצמו. מי שיכתוב בגוף ראשון יחיד יחשב כשרלטן ויפסיד,ומייד,את קהל היעד שלו. תפריד בין הניסוח השיווקי לבין העובדה שאתה יודע שמאחורי הפירמה עומד אדם אחד בלבד. לא כל מי שנכנס לאתר של אורק אודיו,למשל,יודע שזו אופרציה של אדם אחד - ולמען ההגינות זה גם לא מעניין אף אחד.

עדיין מחוץ לטופיק של האתר הזה,ארז_וחני: חוק החברות התש"מ הוא דווקא אחד החוקים המנסחים בצורה היותר טובה בספר החוקים שלנו. יש בעיה בביצוע הפרקטי של החוק ולצערי בישראל 2014 אין שיוויון בפני החוק הזה כתוצאה מעיוות בביצוע הפרקטי שלו. ברמת העקרון אם אתה לא אחד מ 17 המשפחות ששולטות במשק הישראלי אז במידה ותפתח חברה בערבון מוגבל ובאמצעותה תעשה מעשי מרמה ו/או הונאה יש בחוק,ובפסיקה,הליך של "הרמת מסך" שבאמצעותו מחייבים את בעלי המניות בחברה (גם אם זה יחיד) לשאת בנטל. בפרקטיקה זה יקרה לך אבל לא יקרה,ולא קרה, אם שם משפחתך מתחיל באות "ד" ולא אמשיך כי אין לי 1.5 מליון ש"ח למימון עתירה על לשון הרע.

לעניין שלנו: כן חשוב לי לדעת מי האבא והאמא של מוצר האודיו אותו אני רוכש או עומד לרכוש. לא אכפת לי באיזו צורה התאגד,כן אכפת לי שהיצרן בחו"ל מכיר באותו אבא ואמא כנציג שלו בישראל. אם אצל היצרן בחו"ל אני מגלה שנציג שלו בישראל נושא שם אחר מזה שמציג עצמו בפני כנציגו - יש פה טעם לפגם והדבר דורש הבהרה. טעם לפגם ודורש הבהרה אבל בהחלט לא משהו לא חוקי - כאמור,מותר לסחור במוצר תחת שם מותג ולא תחת שם הפירמה - למשל מכונית מרצדס. ( שגם היא לא ממש מוצר עממי וזול).

מנחם.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
מנחם,
אני סבור - ואיני משפטן - שלשאלת ההכרה שיש ליצרן במשווק לא חייבת להיות חשיבות גבוהה. קח את עולם הרכב. אם קנייה של רכב חדש ממשווק לא רשמי יכולה להוזיל משמעותית את המחיר, מדוע שאבדוק באיזה משווק מכירה החברה?
גם בתחום הסטריאו, אתה יכול למצוא באתרי החברות בחו"ל את שם המשווק בארץ. מה המשמעות של זה? אני לא ממש יודע.

אריה

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
כך, או כך, או כך, או כך - לא מתאים, לא יאה, לא נאה, לא מנומס ולא מכובד להיכנס אחרי הודעה כמו זו של תומר, עם עניין כמו זה שהעלה כאן tivan.
טוב מאוד שהאינטרנט נותן לצרכנים כוח, ועוד יותר טוב שהדיונים בפורמים נותנים לכולנו כלים לביקורת ולמעקב אחר התנהלות החיים בכל תחום כמעט. אני לא נגד ביקורת, להפך. אבל לכל דבר יש מקום ויש עיתוי. לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ומידה של תבונה על מנת לומר את הדבר הנכון במקום הנכון.
לרשות הגולש tivan עומדות אינספור דרכים לבדוק את העניין, תחילה בדיסקרטיות - בפנייה ישירה ללוני או בפנייה ישירה למנהלי האתר. כל זה לפני מתקפה חסרת טעם בתוך שרשור שכל תכליתו שונה לחלוטין.
גם כלים דמוקרטיים נעלים, שכל תכליתם שיפור איכות החיים של הפרט בחברה, כשעושים בהם שימוש פרוע וחסר פרופורציה יכולים לגרום לנזק ולהשאיר טעם רע.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
טוב, חזל"ש (חזרה לשרשור:))...

לוני, תוכל לספר קצת על החברה הקפריסאית, ARIES CERAT? משיטוט חפוז באתר שלהם אני רואה שהם חברה חדשה יחסית הממוקמת בלימסול. מה מיוחד במגברים שלהם? יש איזה טכנלוגיה מיוחדת?

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
כך, או כך, או כך, או כך - לא מתאים, לא יאה, לא נאה, לא מנומס ולא מכובד להיכנס אחרי הודעה כמו זו של תומר, עם עניין כמו זה שהעלה כאן tivan.
טוב מאוד שהאינטרנט נותן לצרכנים כוח, ועוד יותר טוב שהדיונים בפורמים נותנים לכולנו כלים לביקורת ולמעקב אחר התנהלות החיים בכל תחום כמעט. אני לא נגד ביקורת, להפך. אבל לכל דבר יש מקום ויש עיתוי. לפעמים צריך להפעיל שיקול דעת ומידה של תבונה על מנת לומר את הדבר הנכון במקום הנכון.
לרשות הגולש tivan עומדות אינספור דרכים לבדוק את העניין, תחילה בדיסקרטיות - בפנייה ישירה ללוני או בפנייה ישירה למנהלי האתר. כל זה לפני מתקפה חסרת טעם בתוך שרשור שכל תכליתו שונה לחלוטין.
גם כלים דמוקרטיים נעלים, שכל תכליתם שיפור איכות החיים של הפרט בחברה, כשעושים בהם שימוש פרוע וחסר פרופורציה יכולים לגרום לנזק ולהשאיר טעם רע.
לא מתאים לך.
אני רואה טעם לפגם שכתב האתר מציג יבואן כחברה בע"מ, מתהדר במוניטין שלה בעוד הפרטים שגוים במקרה הטוב. מבחינתי, כל הכתבה איבדה מאמינותה לאחר ציטוט שגוי זה.
מה גם שהיבואן והכתב בחרו מסיבות לא ברורות, לא לתקן או להבהיר הדברים.
סתימת הפיות שבחרת בה אינה ברורה או מקובלת עלי.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
לא מתאים לך.
אני רואה טעם לפגם שכתב האתר מציג יבואן כחברה בע"מ, מתהדר במוניטין שלה בעוד הפרטים שגוים במקרה הטוב. מבחינתי, כל הכתבה איבדה מאמינותה לאחר ציטוט שגוי זה.
מה גם שהיבואן והכתב בחרו מסיבות לא ברורות, לא לתקן או להבהיר הדברים.
סתימת הפיות שבחרת בה אינה ברורה או מקובלת עלי.

נחמד.
אתה (קצת) מזכיר לי פרופסור מכובד אחד לפילוסופיה, בעל שם ומעמד, באוניברסיטה מאוד מכובדת ומוכרת.
ביום היה מרצה בפני תלמידיו על תיאוריות פילוסופיות נעלות ועל הערכים שהביאו להתפתחות ההומניזם, בערב היה מפוצץ את אשתו במכות. עד שכל הסיפור המכוער הזה יצא החוצה, והיא כמובן התגרשה ממנו.
זכותך לכתוב ככל העלה על רוחך, וזכותי לבקר אותך ואת התנהלותך המוגשמת בשרשור הזה.
לא סתמתי לך את הפה, הצעתי שתפנה למי שמתאים לפנות במקרים כאלה ותנסה לברר קודם כל שם. אם זה לא היה עובד או אם היו "מורחים" אותך לשיטתך, יכולת לפתוח כאן שרשור נפרד ולהציג קבל עם ועדה את טענותיך.
אתה כמובן לא תקבל את דעתי, וגם זו זכותך. תמשיך להתנצח ולהרגיש קדוש וצדיק מענה הלוחם למען 'סדרי מנהל תקין', עלאק. בכל מקרה כבר דפקת את השרשור הזה.

Sigma

עוסק בתחום
מעורבות
15
נקודות
18
נו שימו "ל" בחוץ נעשה פה בית ספר, עד מוצ"ש כולם מומחים בדיני חברות

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
176
נקודות
43
טוב, אז בשביל לוני ובמיוחד בשביל NEAT השרשור לא יידפק...
לוני,
יש מצב לראות בארץ את האח הצעיר של ה-MFS7? רציתי להתרשם מה-MFS5. נכון שNEAT במסגרת ה"שדרוג" השנתי/העונתי החליפה רכיב בטויטר בדגמים הנ"ל ובאותה הזדמנות דחפה מחיר...אני חשב (לפחות ממה שאני קורא ברשת) וממה ששמעתי מה-MFS המדפי אצלך,שהסדרה הקודמת הינה "מוזיקלית" יותר. וזה מה שמעניין אותי. בהצלחה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
לוני היקר !
מאחל לך המשך עבודה פוריה ,ושתביא לנו הרבה מוצרים נהדרים כמו שעשית עד היום!

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
נחמד.
אתה (קצת) מזכיר לי פרופסור מכובד אחד לפילוסופיה, בעל שם ומעמד, באוניברסיטה מאוד מכובדת ומוכרת.
ביום היה מרצה בפני תלמידיו על תיאוריות פילוסופיות נעלות ועל הערכים שהביאו להתפתחות ההומניזם, בערב היה מפוצץ את אשתו במכות. עד שכל הסיפור המכוער הזה יצא החוצה, והיא כמובן התגרשה ממנו.
זכותך לכתוב ככל העלה על רוחך, וזכותי לבקר אותך ואת התנהלותך המוגשמת בשרשור הזה.
לא סתמתי לך את הפה, הצעתי שתפנה למי שמתאים לפנות במקרים כאלה ותנסה לברר קודם כל שם. אם זה לא היה עובד או אם היו "מורחים" אותך לשיטתך, יכולת לפתוח כאן שרשור נפרד ולהציג קבל עם ועדה את טענותיך.
אתה כמובן לא תקבל את דעתי, וגם זו זכותך. תמשיך להתנצח ולהרגיש קדוש וצדיק מענה הלוחם למען 'סדרי מנהל תקין', עלאק. בכל מקרה כבר דפקת את השרשור הזה.

אל תציע.
גם כך הסתבכת בהגנה שלך עד הצוואר.
אתה מזכיר לי את הסיפור על הבחור בגהינום שיושב בגיגית של צואה עד הצוואר וצועק "לא לעשות גלים.."

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
מר tivan ,
אפשר לקבל התייחסות עניינית לשאלה ששאלתי קודם?
עדיין לא מובנת לי טענת "ההתהדרות" שאתה טוען בלהט רב.
על איזה מוניטין אדוני מדבר?
כל המוניטין בנוי על one man show ששמו לוני.
מי שפגש אותו יודע במי מדובר ומי שלא פגש אותו ממילא לא מכיר את "החברה"...
אם תיאות להסביר את המשמעות של חברה מול עוסק מורשה עבור הצרכן אז אולי אצליח להבין את הטיעון שלך.
אם בטעות השתמע שמדובר בחברה בע"מ אז ההיפך הוא הנכון - מבחינתי כצרכן אין בזה שום יתרון....
תודה
ארז

Orac Hi-End

עוסק בתחום
מעורבות
115
נקודות
43
הי מתן.

כן, החברה חדשה יחסית.
המונו בלוקים הם מגברים היברידיים CLASS A .

להלן מידע על המגברים, כפי המתואר באתר של החברה.
קריאה נעימה

Introducing the Ianus hybrid monoblock amplifiers.

Our latest and best efford,to built the best sounding solid state amplifier .Having settled with a true novel design,we believe that the Ianus amplifers maybe the best solid state amplifiers,which are in practice,a hollow state amplifier.

3 Pillars of Audio Novelty

1.The active components used in the output stage, is something completely unique in the audio industry and not only.

The Technology used, is a blend of hollow state and solid state. This is not another tube-driving-transistor topology. The tube , mosfet along with special circuitry, are combined to form a new component, the Triode-fet.

The active component does behave like a tube ,in aspects of linearity ,presence of internal resistance, yet at the same time having mosfet-like current capabilities.

The curves of the Triofe-fet components, resemble that of a true triode, but with transistor-scale current capabilities.

Next and below,are current transfer curves of a typical mosfet used in high fidelity audio amplifiers, compared our Triode-fet circuits used in the Ianus amplifier.

2.The topology used in the Ianus mono-blocks are of unique design. The topology belongs to the Circlotron-esque family, but vastly improved, in terms of distortion, output impedance and reliability.

The topology is a Super-Symmetric Self Balancing inductively driven Circlotron. Zero feedback loops are used, either local or global.

Input stage

The input stage consists of a transformer loaded E280F super-tube, and provides a true balanced signal to the output stage.

The transformer that is used to load the Siemens E280F,is of highest quality, and is specially winded to provide perfect balanced signal, without and phase-shift between the inverted and non-inverted signal, which is usually present in other methods of converting unbalanced signal to true balanced signal.

3.The Ianus amplifiers may be the only Class A which does operate in strict Class A region for the entire power range, even in 4ohms loads.

Almost every other Class A amplifier on the market ,in the >100W region does only deliver 20-40W or Class A power,and half of that in 4 ohm loads. Most of the market’s top shelf “Class A” amplifiers are biased at 1-3Amperes max, delivering 4-36W at 8ohms and 2-18ohms of true Class A power.

The Ianus output stage is biased at 10Amperes per channel, so it does never leave the Class A region, whatever the power output level,in 8 or 4 ohms load

Power supplies

The monoblock amplifiers are built around four complete separate floating power supplies.40 high current ,high capacitance capacitors are used, and each bank is choke regulated, using four massive chokes. Each choke can withstand over 5 Amperes of Dc current, which dictates the use of very large cores. Size wise, each of the chokes compares to 1KV power transformers used by competitors.

The Pi filter used for noise reduction and energy storage, is carefully tuned to form a complete sonic black background, at the same time providing lighting fast energy storage for the output stage.

The Tube input circuits use their own separate choke regulated power supplies.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור