shokroun
חבר משקיען
- מעורבות
- 720
- נקודות
- 113
איך אומרים במערכון ההוא, "מה הוא קופץ?"
אז תירגע, לא התכוונתי למגבר שלך או שלו. אלא לעובדה שאי אפשר להתווכח אתה על כך שהשוק ב-15 או 20 השנים האחרונות מופצץ במגברי שפופרות עד 40-30 וואט (לזה קוראים מעוט וואטים. שניים וחצי וואט זה קוריוז להורנים ארכי נצילים עד גבול הקוריוז). וכן, רובם המכריע זבל סיני. מה שעדיין לא אומר שכל תוצרת סין זה זבל.
ולגבי הנתונים שחברות הרמקולים מספקות, הרשה לי לחלוק עליך: הן מחרטטות בריבוע! כי אם הכוונה שלהן היא למגבר שיכול להפיק קול ענות חלושה מהרמקול, הן צריכות להבהיר את זה באותיות גדולות, ולא להשלות קונים תמימים לחשוב שהם יכולים לשמוע סימפוניה עם החנוכייה בת 20 וואט שלהם.
איפה נתחיל? ככה... קוריוז זה פרשנות שלך למערכת שהושקעו בה הרבה זמן ומחשבה עם תכנון ורצון להגיע לתוצאה סופית מסויימת. אכן, מערכת כזאת היא קוריוז במובן שהיא חורגת מהקו הרגיל והמעגלי של החלפת " שדרוג" רכיבים במעגל שאינו נגמר מיבואן מבורך זה או אחר. . נדמה לי שהתכוונת ייחודי. קוריוז זה משהו נטול בסיס חד פעמי ומחוסר מחשבה. קריזיונרי.
לא נעלבתי מעניין הזלזול במגברים מעוטי וואטים, כן חושב שזה פלח שלא מקבל התייחסות נכונה וראיתי לנכון לייצג את העמדה התומכת בכיוון הזה.
אתה משום מה מנתק את המערכת ומבודד אותה לרכיבים מבלי להתייחס להתאמה בין רכיבים. מקור, רמקול קדם מגבר גודל חדר חשמל חיווט וכדומה.
מעניין למה נלסון פאס המתכנן הנודע שתכנן מפלצות וואטים גם משקיע בתכנון מגברים מעוטי וואטים . כי יש כל מיני דרכים אולי להוציא צליל טוב מרמקול נתון? כי יש יתרונות אחרים? כי בסוף צריך להישמע טוב מהוואט הראשון? ייתכן וייתכן ויתכן. הוא לא פסקן כמוך אגב...
יש תחושה כשאתה כותב זבל סיני אתה אומר את זה בהנאה מרובה.. לי אין הנאה כזאת מהקטלוג הזה. יש מוצר טוב ויש פחות ויש גם התאמה לצרכים- מי שתקציבו יותר צנוע יכול להנות מחלק מהיתרונות המובנים בהגברה שפורפרתית גם " מזבל סיני".
ההתיחסות לוואט היא כמו ההתייחסות לנתון 0-100 במכוניות, נותן תחושה ראשונית ותו לא. יש נתונים משלימים חשובים, אפילו יותר, אחרים.
כן אפשר לשמוע סימפוניה ולהנות במגברים יותר עדינים, כשהרמקול ושאר הרכיבים המשלימים תומכים בזה- ויש לכך אפילו יתרונות על פני מפלצות תהילה למינהם.
כשהקורונה תיגמר נוריאל, אתה מוזמן לגבעתיים לשמוע את הקוריוז שלי, החנוכייה, לך תדע אולי תידלק
נערך לאחרונה ב: