ביקורות

נוריאל

אוהב את התחום
מעורבות
80
נקודות
28
היה היו, לפני שנים רבות, מעבר לים, כתבי-עת מקצועיים לאודיו... באה מפלצת האינטרנט – ופוף – בלעה אותם. לפחות את רובם. לפחות את פורמט הנייר. אם זה היה מסתכם בכך, מילא. אבל המפלצת הזאת בלעה גם את הביקורת. אני משוטט לי באתרי האודיו באינטרנט ורואה כמעט רק כתבות פרסומיות שמתחזות בלי שום בושה לביקורות, או כתבות אמורפיות ונטולות הקשר, או חובבניות עד זוב חוטם, או שירי הלל משתפכים עד גועל על יצרנים נוכלים שמוכרים את הרמקולים שלהם, למשל, במחיר בית. הכול חוץ מביקורת. הכול חוץ מעמוד שדרה מוסרי. הכול חוץ מסימני שאלה בקול רם. לא שזה היה מושלם בעידן הטרום-אינטרנטי, אבל היו לפחות שוערים, מקצועיים ברמה כזו או אחרת, מוסריים ברמה כזו או אחרת, שעזרו לנו, הקוראים, ועשו סינון, דרשו לעמוד ברף מסוים, וקראו לנוכלים בשמם, ובמגפון – "נוכלים!".

ביקורת אודיו, כדי שתוכל לעזור לנו באמת בשיקולים שלנו, מחויבת לטעמי להשוואה ישירה – באותם תנאים, באותו זמן, ובוודאי לא מתוך הזיכרון – של מושא הביקורת מול לפחות מוצר אחד, לא של אותו יצרן, באותה משבצת מחיר, ורצוי כמובן יותר ממוצר אחד ובטווחי מחיר שונים, תוך ציון ברור של שמות יצרני המוצרים השונים.

כמה ביקורות כאלה קראתם לאחרונה?

לכך יש להוסיף בדיקות מעבדה כדי לעזור לאוזניים בנקודות עמומות, ולוודא שהמוצר אמין והיצרן לא שקרן.

כל זה בהנחה שלכותב יש מספיק ותק, ניסיון, יכולת ניתוח ויכולת ורבלית. וכמובן, שהוא נטול פניות ככל האפשר.

כמה כותבים כאלה קראתם לאחרונה?

אה, כן, באשר למוזיקה שאיתה בוחנים את המוצרים – האם צריך להדגיש שרובה צריכה להיות אקוסטית, לא אלקטרונית?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תודה על הפוסט. אהבתי!

וזה מרים לי להנחתה חשובה. כל הכתבים שלנו, החדשים והותיקים מנהלים עימי שיחה מקדימה. היא פשוטה ״אתם כותבים מה שאתם רוצים על המוצר שאתם בוחנים. אתם מתעלמים לחלוטין מההיבט המסחרי ועושים הכל על מנת להביא לקורא את מה שאתם שומעים בלי לחשוש מאף יבואן/יצרן. הלגיטימציה שלנו היא האמינות שלנו״.

גם המפרסמים מקבלים את הנאום הקבוע שלי ״ביקורות מופרדות לחלוטין ממחלקת הפרסום של האתר. ולכן, קחו בחשבון שלא משנה בכמה אתם מפרסמים בחודש, ביקורות הן מחוץ לתחום. אם המוצר לא מספיק טוב, זה יכתב״

ולגבי הבדיקת מעבדה. אני חושב שאתה צודק. אבל למה רק מעבדה? אני בכלל חושב לבנות חלל אנאקואי, להעסיק שני מהנדסי חומרים על מנת לבדוק ממה בדיוק עשויה התיבה וחשוב לא פחות, כל המוצרים שאנחנו מקבלים נישארים אצלינו לנצח לצורך השוואות. זו הסיבה שממש לפני כמה שבועות הגדלנו את המחסנים שלנו בעוד חמישה דונם.

סלח לי על הציניות בסוף - פשוט הייתי חייב לשפוך קצת הגיון לחלק הזה של טענותיך.

ארמה אודיו

עוסק בתחום
מעורבות
963
נקודות
113
בגדול

אי אפשר לדעת ב 100% אם הביקורת אמיתית או מגיעה מאינטרס ,אולם , יש ביקורות אמיתיות , אך כל ביקורת כמה שתהיה אמיתית ומהימנה , צריך לקחת אותה בערבון מוגבל , מאחר והכותב מתאר את תחושותיו , טעמו האישי, ובודק מוצר בחלל שלו , על מערכת שלו , באקוסטיקה שלו , וכו . זה הכל .
בדיקות מעבדה זה הדבר הכי הזוי שיש בענף הזה ,כי נתונים טכניים ובדיקות כאלה מגיעות מהיצרן עצמו , הרי הכתב שמקבל לבית שלו מוצר לבחינה לא עובד במכון התקנים הוא פשוט מבצע העתק הדבק למה שקיבל מהיצרן ...

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
היה היו, לפני שנים רבות, מעבר לים, כתבי-עת מקצועיים לאודיו... באה מפלצת האינטרנט – ופוף – בלעה אותם. לפחות את רובם. לפחות את פורמט הנייר. אם זה היה מסתכם בכך, מילא. אבל המפלצת הזאת בלעה גם את הביקורת. אני משוטט לי באתרי האודיו באינטרנט ורואה כמעט רק כתבות פרסומיות שמתחזות בלי שום בושה לביקורות, או כתבות אמורפיות ונטולות הקשר, או חובבניות עד זוב חוטם, או שירי הלל משתפכים עד גועל על יצרנים נוכלים שמוכרים את הרמקולים שלהם, למשל, במחיר בית. הכול חוץ מביקורת. הכול חוץ מעמוד שדרה מוסרי. הכול חוץ מסימני שאלה בקול רם. לא שזה היה מושלם בעידן הטרום-אינטרנטי, אבל היו לפחות שוערים, מקצועיים ברמה כזו או אחרת, מוסריים ברמה כזו או אחרת, שעזרו לנו, הקוראים, ועשו סינון, דרשו לעמוד ברף מסוים, וקראו לנוכלים בשמם, ובמגפון – "נוכלים!".

ביקורת אודיו, כדי שתוכל לעזור לנו באמת בשיקולים שלנו, מחויבת לטעמי להשוואה ישירה – באותם תנאים, באותו זמן, ובוודאי לא מתוך הזיכרון – של מושא הביקורת מול לפחות מוצר אחד, לא של אותו יצרן, באותה משבצת מחיר, ורצוי כמובן יותר ממוצר אחד ובטווחי מחיר שונים, תוך ציון ברור של שמות יצרני המוצרים השונים.

לכך יש להוסיף בדיקות מעבדה כדי לעזור לאוזניים בנקודות עמומות, ולוודא שהמוצר אמין והיצרן לא שקרן.

כל זה בהנחה שלכותב יש מספיק ותק, ניסיון, יכולת ניתוח ויכולת ורבלית. וכמובן, שהוא נטול פניות ככל האפשר.

אה, כן, באשר למוזיקה שאיתה בוחנים את המוצרים – האם צריך להדגיש שרובה צריכה להיות אקוסטית, לא אלקטרונית?
ואני חושב בדיוק להיפך! סתם לצורך העניין נגיד שביקורת של נמר שבעקבותיה רכשתי את המוצר שהוא בדק והתאכזבתי מאוד, אני יכול מיד לכתוב פה ובכל פורום אינטרנטי אחר מה שבא לי, ושכל מה שנכתב זה שטויות והמוצר פח! איך נמר יתמודד עם המידיות? ונגיד שעוד כמה כמוני יכתבו שכל הביקורות של נמר לא ממש אמינות ותוך ממש לא הרבה זמן כל האתר הזה יאבד מהאמינות שלו ואת כולנו...

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
אהלן דוד.

לא ככ הבנתי את ההגיון בדבריך.
חברי האתר, אמורים לשרת את האתר?
זה אמור להיות להיפך!
אדרבה, אז מה אתה בעצם אומר.
למרות שהמוצר פח בעיניך, תכתוב כי המוצר אחלה?
וזה רק כדי לשמור על האתר.
הרי רק לפני יומיים, גערת בטכנאי ...
כי הוא מטעה את הגולשים לרעה.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אהלן דוד.

לא ככ הבנתי את ההגיון בדבריך.
חברי האתר, אמורים לשרת את האתר?
זה אמור להיות להיפך!
אדרבה, אז מה אתה בעצם אומר.
למרות שהמוצר פח בעיניך, תכתוב כי המוצר אחלה?
וזה רק כדי לשמור על האתר.
הרי רק לפני יומיים, גערת בטכנאי ...
כי הוא מטעה את הגולשים לרעה.
לא הבנת אותי, אם המוצר פח אני הראשון שאכתוב שהביקורת לא אמינה...
האתר משרת אותנו אבל גם אנחנו משרתים אותו.

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
אה אוקי.
: -)

נוריאל

אוהב את התחום
מעורבות
80
נקודות
28
בגדול

אי אפשר לדעת ב 100% אם הביקורת אמיתית או מגיעה מאינטרס ,אולם , יש ביקורות אמיתיות , אך כל ביקורת כמה שתהיה אמיתית ומהימנה , צריך לקחת אותה בערבון מוגבל , מאחר והכותב מתאר את תחושותיו , טעמו האישי, ובודק מוצר בחלל שלו , על מערכת שלו , באקוסטיקה שלו , וכו . זה הכל .
בדיקות מעבדה זה הדבר הכי הזוי שיש בענף הזה ,כי נתונים טכניים ובדיקות כאלה מגיעות מהיצרן עצמו , הרי הכתב שמקבל לבית שלו מוצר לבחינה לא עובד במכון התקנים הוא פשוט מבצע העתק הדבק למה שקיבל מהיצרן ...

ברור שביקורת היא נקודת מבט, אבל ביקורת טובה היא, בין השאר, ביקורת שמשתדלת לפחות להסתכל לא רק על האני, אלא גם על הזולת. זו ביקורת שמבינה את האפשרויות השונות ומתייחסת אליהן. וזו ביקורת שהאינטרס היחיד שלה הוא הצרכן, ולא היצרן או היבואן. במילים אחרות, אני מאמין בביקורת - במלוא המובן של המונח הזה.
בנוסף, אני לחלוטין לא מסכים שבדיקות מעבדה הן דבר הזוי, להפך - זה הזוי שבמקרים רבים אין בדיקות מעבדה. בדיקות כאלה, כמו שאמרתי, הן מדד חשוב לעזור לאוזניים בנקודות עמומות, ולוודא שהמוצר אמין והיצרן לא שקרן.
אשר לטענה שלך ש"נתונים טכניים ובדיקות כאלה מגיעות מהיצרן עצמו", אתה טועה ומטעה: לשמחתי נשארו עדיין כמה וכמה כתבי עת ו/או אתרים שמכבדים את עצמם - בגרמניה, שוויץ, צרפת, הולנד, יפן, ארצות הברית ועוד - שעושים בדיקות מעבדה משלהם.

נוריאל

אוהב את התחום
מעורבות
80
נקודות
28
לגבי הבדיקת מעבדה. אני חושב שאתה צודק. אבל למה רק מעבדה? אני בכלל חושב לבנות חלל אנאקואי, להעסיק שני מהנדסי חומרים על מנת לבדוק ממה בדיוק עשויה התיבה וחשוב לא פחות, כל המוצרים שאנחנו מקבלים נישארים אצלינו לנצח לצורך השוואות. זו הסיבה שממש לפני כמה שבועות הגדלנו את המחסנים שלנו בעוד חמישה דונם.

נמר, תמיד יש לאן לשאוף...

נוריאל

אוהב את התחום
מעורבות
80
נקודות
28
ואני חושב בדיוק להיפך! סתם לצורך העניין נגיד שביקורת של נמר שבעקבותיה רכשתי את המוצר שהוא בדק והתאכזבתי מאוד, אני יכול מיד לכתוב פה ובכל פורום אינטרנטי אחר מה שבא לי, ושכל מה שנכתב זה שטויות והמוצר פח! איך נמר יתמודד עם המידיות? ונגיד שעוד כמה כמוני יכתבו שכל הביקורות של נמר לא ממש אמינות ותוך ממש לא הרבה זמן כל האתר הזה יאבד מהאמינות שלו ואת כולנו...

אם אני מבין נכון את דבריך, מה שחשוב הוא מדורת השבט, לא האמת. אני טועה?

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אם אני מבין נכון את דבריך, מה שחשוב הוא מדורת השבט, לא האמת. אני טועה?
אתה טועה, מה שחשוב זה שהמבקר יהיה אמין, שיכתוב את מה שהוא שומע גם אם זה לא נוח ליצרן/יבואן. לדעתי, היום בגלל המהירות והנגישות של הקוראים האמינות יותר טובה מבעבר.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
לדעתי הבעיה היא איך להתייחס לחוות דעתו של הבוחן/סוקר? האם הוא מספיק משופשף ומנוסה כדי שנוכל להתרשם ולסמוך על טעמו?

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
פורסמה באתר זה לאחרונה סקירה של הגברה של אבסולור , ע"י סוקר שזו למיטב הבנתי הסקירה הראשונה שלו.
מעבר לעובדה שלא יכול היה להוסיף פסקת השוואה לציוד אחר שסקר, מאוד מאוד נהנתי מהסקירה לרבות הקטעים איתם בין את הציוד.
אני מחכה לסקירות הבאות שלו

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
את הכל הבנתי
ל
פורסמה באתר זה לאחרונה סקירה של הגברה של אבסולור , ע"י סוקר שזו למיטב הבנתי הסקירה הראשונה שלו.
מעבר לעובדה שלא יכול היה להוסיף פסקת השוואה לציוד אחר שסקר,
שזה לדעתי הדבר הכי חשוב. לפחות עבורי בקבלת והבנת חוות דעת על מוצר.
כמו שתמיד אמרתי - הכול יחסי.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
כרגיל בצריכת מידע, כל מידע, מפעילים את הפילטרים הפנימיים, את הסנסורים לזיהוי הבולשיט וברירת המוץ מהתבן. שהרי ממילא ביקורת היא עניין סובייקטיבי, הבעת דעה, הא ותו לא.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
א

לדעתי אתה לוקה ברומנטיקה. רוב ככל מגזיני האודיו היו משרתים של מותגים מסויימים. בעבר ובכלל. אני לא רומז מאומה על האתר הזה , אבל, אני לא מצפה מאתר שפועל על מניעים כלכליים שיפעל אך ורק משיקולים קרים של נכון לא נכון. יש תחום אפור, יש לקדם מוצר שאתה אוהב - בהנחה שהוא באמת לטעם הכתב ורוח כלל המערכת של האתר. ניתן גם לגנוז ביקורת על מוצר , זה לגיטימי, סך הכל התעלמות ממוצר היא גם סוג של ביקורת ואין צורך לגדף ואו להשחיר יצרנים. סהכ עד היום מצאתי את הביקורות באתר מאוזנות ולא חריגות לכאן או לכאן מנוף הביקורות המקובל בעולם.
לטעמי, ביקורות הן רק אינפורמטיביות ונותנות רושם כללי על מוצר. אם יש מבקר שמצאת את טעמך קולע לשלו מספר פעמים, הרווחת עוד אוזן לביקורת עתידית.

מה שכן, בעבר היה חלק בכל מגזין שהיה בוחן נתוני הגברה אובייקטיביים מעבר לנתוני יצרן( לעיתים, אגב, הבדיקה העלה שיצרן היה שמרן בנתונים והמוצר שלו מפיק יותר וואט לחא קשר לביקורת פושרת מצד הכותב ).. זה נתון שנדמה לי, ואני בור ועם הספר כשזה מגיע לעניינים מעבדתיים טכניים, אלו נתונים ובדיקות שניתן לבצע בצורה יחסית פשוטה.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
ביקורות חוות דעת של סוקר זה או אחר,
חיוניות ואף רצויות בכל תחום,בחיים,
לא רק לגבי מוצרי אודיו אבל בעיקר,
לרוב המוצרים החדשים אין לנו גישה ישירה,
אלה באמצעות סקירה,הנותנת לנו התרשמות ראשונית,
לגבי איכות המוצר,חולשותיו ובמה הוא מצטיין,
אבל,ההחלטה הסופית היא שלנו,
לבחון אותו ולהחליט ,
האם להכניס את היד לארנק.

נוריאל

אוהב את התחום
מעורבות
80
נקודות
28
א

לדעתי אתה לוקה ברומנטיקה. רוב ככל מגזיני האודיו היו משרתים של מותגים מסויימים. בעבר ובכלל. אני לא רומז מאומה על האתר הזה , אבל, אני לא מצפה מאתר שפועל על מניעים כלכליים שיפעל אך ורק משיקולים קרים של נכון לא נכון. יש תחום אפור, יש לקדם מוצר שאתה אוהב - בהנחה שהוא באמת לטעם הכתב ורוח כלל המערכת של האתר. ניתן גם לגנוז ביקורת על מוצר , זה לגיטימי, סך הכל התעלמות ממוצר היא גם סוג של ביקורת ואין צורך לגדף ואו להשחיר יצרנים. סהכ עד היום מצאתי את הביקורות באתר מאוזנות ולא חריגות לכאן או לכאן מנוף הביקורות המקובל בעולם.
לטעמי, ביקורות הן רק אינפורמטיביות ונותנות רושם כללי על מוצר. אם יש מבקר שמצאת את טעמך קולע לשלו מספר פעמים, הרווחת עוד אוזן לביקורת עתידית.

מה שכן, בעבר היה חלק בכל מגזין שהיה בוחן נתוני הגברה אובייקטיביים מעבר לנתוני יצרן( לעיתים, אגב, הבדיקה העלה שיצרן היה שמרן בנתונים והמוצר שלו מפיק יותר וואט לחא קשר לביקורת פושרת מצד הכותב ).. זה נתון שנדמה לי, ואני בור ועם הספר כשזה מגיע לעניינים מעבדתיים טכניים, אלו נתונים ובדיקות שניתן לבצע בצורה יחסית פשוטה.

אכן, יש לי נטייה קלה לרומנטיקה. תודה.
מכל מקום, נעצרת על פרט חשוב, אבל משני.
הבעיה המרכזית שלי עם רוב ביקורות האודיו, בארץ ובעולם, היא החיפוף. ומהבחינה הזאת, כן, בהחלט יש ירידה ברמת הרצינות והביקורתיות. כמו שכתבתי, ביקורת בלי כמה השוואות ישירות, לא מהזיכרון, היא לא ביקורת, היא התרשמות. ואין לי שום בעיה עם התרשמות, להפך, כל עוד נאמר במפורש שזו התרשמות ולא ביקורת.
חוץ מזה, נכון שהתעלמות היא סוג של ביקורת, וביקורת די קשה, אבל נדמה לי שצריך לאמץ אותה רק במקרים מעטים. ברוב המקרים צריך להיות ישיר, ברור, ולפעמים אפילו בוטה כשמדובר במוצרים גרועים או שלא מצדיקים את הפער בין מחירם לאיכותם. לזה קוראים לחשוב על הלקוח. כי בדרך כלל הלקוח לא בקיא ומעורה כמו המבקר, ואין לו מושג ממה התעלם המבקר.
דבר נוסף, איזו מין צורה זו שכמעט כל הביקורות באינטרנט חיוביות? אנחנו באמת חיים בעולם כזה מושלם?
ועוד דבר. קחו למשל את אופנת מגברי השפופרות מעוטי הוואטים. נדמה לי שרובנו כאן יודעים שמדובר בפחי אשפה, לרוב מסין. וגם נדמה לי שרובנו כאן יודעים שהרוב המכריע של הרמקולים המודרניים זקוקים להמון כוח כדי לפרוח. אם כך, למה כל כך נדיר למצוא כתב שיתמה בקול רם על הפער המופרך הזה? הרי רובנו יודעים שכשחברת רמקולים מצויה כותבת שהרמקולים שלה עובדים מהגברת, נניח, 20 וואט עד 150 וואט הם מחרטטים בלי טיפת בושה. למה לא להעיר על כך בקול רם?
etc. etc. etc

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
דבר נוסף, איזו מין צורה זו שכמעט כל הביקורות באינטרנט חיוביות? אנחנו באמת חיים בעולם כזה מושלם?
לא כולם חיוביות..צריך לקרוא בין השורות ולהבין. יש ערך גם בהצלבות מידע בין ביקורות ובין ביקורות קודמות של אותו מבקר ואותו מוצר במקומות ופורומים אחרים. מבקר שמחרטט ומתגלה על ידי קוראיו כחרטטן לא יחזיק מעמד. שוק חופשי זה נקרא . אגב, לדעתי, אכן כן, הרבה מוצרי אודיו שמיועדים לקהל תובעני , גם ברמות מחיר צנועות יותר, היום יש להם רמה מינימלית טובה. ההיי פיי התקרב היום יותר להייאנד , לפחות מדגדג את דרגת הכניסה שלו. אולי זו ההתרעמות בקרב חלק מהשותפים לתחביב שמרגישים שעקומת המחיר לא עומדת ביחס ישר מול התועלת וההתקדמות בפועל.

ועוד דבר. קחו למשל את אופנת מגברי השפופרות מעוטי הוואטים. נדמה לי שרובנו כאן יודעים שמדובר בפחי אשפה, לרוב מסין.
לא יודע מאיפה הבאת את זה. כבעלים גאה של מגבר מנורות 2.5 ואט אני יכול רק לצחוק. מגבר מתאימים לרמקולים- יש מתאים ויש לא. חוזק מגבר לא מעיד על טיבו. והיתרון של מגבר שפורפרות נמוך הספק עם רמקול נציל ייתן תמורה מיידית טובה יותר מההרבה מגברי כח שהולכים מכות דציבליות עם הממברנה והמגנט והתיבה של רמקול " מודרני". נראה לי התפלק לך. קורה.
בקשר לארץ הייצור- יש סיני טוב ויש לא טוב. כמו בכל מקום. המנורות 300B 2.V / 2A3 שלי הם סיניות אגב, ולא מצאתי טובות מהם בארופה המערבית המזרחית ויבשת הדוד סם. ל ט ע מי בד"כ חברה לא מחרטטת סתם נתונים , במקרה של הרמקולים שהזכרת וההגברה המומלצת, החברה היצרנית של הרמקול נותנת גבולות - גודל חדר וצרכי ההאזנה של הרוכש הם הקובעים הסופיים. אני לא יכול בלי סאב וופר, אבל יש הרבה שיש להם רמקול כמו שלי או דומים לו ומסתפקים ב 70 הרץ שהוא נותן. זכותם המלאה. טרם רכשתי מוצר רק על סמך ביקורת, כן שמעתי כמה רק על סמך ביקורת. זה המטרה הסופית של כל ביקורת - לעניין אותנו לבחון בעצמינו.

נערך לאחרונה ב:

נוריאל

אוהב את התחום
מעורבות
80
נקודות
28
לא כולם חיוביות..צריך לקרוא בין השורות ולהבין. יש ערך גם בהצלבות מידע בין ביקורות ובין ביקורות קודמות של אותו מבקר ואותו מוצר במקומות ופורומים אחרים. מבקר שמחרטט ומתגלה על ידי קוראיו כחרטטן לא יחזיק מעמד. שוק חופשי זה נקרא . אגב, לדעתי, אכן כן, הרבה מוצרי אודיו שמיועדים לקהל תובעני , גם ברמות מחיר צנועות יותר, היום יש להם רמה מינימלית טובה. ההיי פיי התקרב היום יותר להייאנד , לפחות מדגדג את דרגת הכניסה שלו. אולי זו ההתרעמות בקרב חלק מהשותפים לתחביב שמרגישים שעקומת המחיר לא עומדת ביחס ישר מול התועלת וההתקדמות בפועל.

לא יודע מאיפה הבאת את זה. כבעלים גאה של מגבר מנורות 2.5 ואט אני יכול רק לצחוק. מגבר מתאימים לרמקולים- יש מתאים ויש לא. חוזק מגבר לא מעיד על טיבו. והיתרון של מגבר שפורפרות נמוך הספק עם רמקול נציל ייתן תמורה מיידית טובה יותר מההרבה מגברי כח שהולכים מכות דציבליות עם הממברנה והמגנט והתיבה של רמקול " מודרני". נראה לי התפלק לך. קורה.
בקשר לארץ הייצור- יש סיני טוב ויש לא טוב. כמו בכל מקום. המנורות 300B 2.V / 2A3 שלי הם סיניות אגב, ולא מצאתי טובות מהם בארופה המערבית המזרחית ויבשת הדוד סם. ל ט ע מי בד"כ חברה לא מחרטטת סתם נתונים , במקרה של הרמקולים שהזכרת וההגברה המומלצת, החברה היצרנית של הרמקול נותנת גבולות - גודל חדר וצרכי ההאזנה של הרוכש הם הקובעים הסופיים. אני לא יכול בלי סאב וופר, אבל יש הרבה שיש להם רמקול כמו שלי או דומים לו ומסתפקים ב 70 הרץ שהוא נותן. זכותם המלאה. טרם רכשתי מוצר רק על סמך ביקורת, כן שמעתי כמה רק על סמך ביקורת. זה המטרה הסופית של כל ביקורת - לעניין אותנו לבחון בעצמינו.
איך אומרים במערכון ההוא, "מה הוא קופץ?"
אז תירגע, לא התכוונתי למגבר שלך או שלו. אלא לעובדה שאי אפשר להתווכח אתה על כך שהשוק ב-15 או 20 השנים האחרונות מופצץ במגברי שפופרות עד 40-30 וואט (לזה קוראים מעוט וואטים. שניים וחצי וואט זה קוריוז להורנים ארכי נצילים עד גבול הקוריוז). וכן, רובם המכריע זבל סיני. מה שעדיין לא אומר שכל תוצרת סין זה זבל.
ולגבי הנתונים שחברות הרמקולים מספקות, הרשה לי לחלוק עליך: הן מחרטטות בריבוע! כי אם הכוונה שלהן היא למגבר שיכול להפיק קול ענות חלושה מהרמקול, הן צריכות להבהיר את זה באותיות גדולות, ולא להשלות קונים תמימים לחשוב שהם יכולים לשמוע סימפוניה עם החנוכייה בת 20 וואט שלהם.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור