ייתכן שהפתיחה לאופרה אינה בהכרח המדד האולטימאטיבי לגדולת הביצוע הכולל, הבנייה של היצירה, וכו'.ברשותי הסט המקורי של "הספר מסיביליה" (קופסא עם מנעול וו) ושמעתי כרגע
חלקים ממנו
ההקלטה כרגיל מצויינת mohr/Layton 59
הזמרים רוברט מריל, רוברטה פטרס, גאורגיו טוצ'י וצ'זרה וולטי,
נשמעים נהדר
האם זה ביצוע גדול ? לא יודע ,שמעתי כבר ביצועים סוחפים יותר לפתיחה
היו לי בזמנו גם את ה"וולקירות" ו"דון ג'ובני" בביצועו (שתיהן עם ברזי'ט נילסן)ב RCA
כמו כן מהלר # 1, 3, 5 ,6 וכן פרוקופייב # 5
הבצועים כולם ללא יוצא מהכלל הם בינונים ואף פחות מכך
על פוצ'ני איני מכיר , לא ממש אוהב אותו אבל טוסקה עם קאראין ופרייס
הוא ביצוע אדיר
תרגיש חופשי לבחור מה שתרצה.בימים הקרובים יחד עם מה שרשמתם -אתייעץ של אחי ואחליט מה לרכוש.
יכול באמת להיות שלא ארכוש חבילה כוללת של כל הסימפוניות אלא אלך על בודדים.
כמובן שאתחיל אם מה שאני מכיר טוב יותר 1,2,3,5
ברור ומוסכם.בסה"כ אני מחפש רק את החוויה שבהאזנה -זה מה שחשוב לי.
אני לא הולך להוציא דוקטורט על מאהלר.
תודה
בסה"כ אני מחפש רק את החוויה שבהאזנה -זה מה שחשוב לי.
אני לא הולך להוציא דוקטורט על מאהלר.
תודה
ממליץ על ביצוע נוסף לחמישית של מהלר, גוסטבו דודמל Gustavo Dudamel מנצח על התזמורת הצעירה סימון בוליבר מונצואלה, DG, 2007 .
אני דווקא כן הייתי הולך על קופסאות. הקופסה של הליקון מעולה במחיר מצחיק. 18 דיסקים ! שולטי כנראה גם מצויין בתור סייקל. ויש כמובן את הקופסאות של DG - כולל זאת שנבחרה על ידי הציבור ודובר בה רבות
http://www.prestoclassical.co.uk/r/DG/4779260
דרך אגב כל הנ"ל נמצא גם בדיסק סנטר בדיזנגוף סנטר במחירים נוחים
כבר הזכרתי את הביצוע הזה לטובה למעלהשמעתי היום ביצוע מיוחד של הרביעית של מהלר, פיליפה הרווחה Philippe Herreweghe מנצח על תזמורת שנז-אליזה בהוצאת פיי (יבואן עופר שחורי). זאת תזמורת קטנה מהמקובל בסימפוניות של מהלר, לכן אין לי ספק שיהיו כאלה שלא יאהבו את הביצוע הזה. עם זה, זאת ההקלטה הטובה ביותר ששמעתי לסימפוניה כלשהי של מהלר.
נ.ב.,
ההקלטה משנת 2010 .
ביצוע מצויין, מאוד שקוף, אבל אני לא בטוח, לגבי עצמי, אם אני מעדיף אותו על הריינר או על איוואן פישר.יש לציין שלאחרונה נוספה "רביעית" מצויינת עם Herreweghe בלייבל שלו -- PHI.
כבר הזכרתי את הביצוע הזה לטובה למעלה
ביצוע מצויין, מאוד שקוף, אבל אני לא בטוח, לגבי עצמי, אם אני מעדיף אותו על הריינר או על איוואן פישר.