אתמול היו אצלי בשבת בבוקר 4 חהחברים הטובים שלי ,שושו ,דן נגר , מיכאל 123 ,ותומר אבנגרד 3 (בך הם מכונים אצלי בנייד ) , הפעם באו לשם שינוי לא לשמוע את האלטק עם 3 מגברים, אלא לשמוע את האלבדו המשודרג (קרוס וטויטר ) מחובר בבימאפינג עם 4 מונו של לקסמן וקדם 1000 גם הוא של לקסמן ,בגלל שהם חברים טובים אני ציפיתי לשמוע דווקא רגקטים ולאו דווקא קוטפלימנטים כמקובל בביקורי נימוסים ,
ההבדל העיקרי בתצורה הזו לעומת ברידג הוא פי 4 דמפינג פאקטור לעומת ברידג,
טוב - הגיעו , חיבוקים ,נישוקים, קפה ,עוגה , שתיה , והנה מתיישבים להם ארבעת הנאצים שכל אחד משוכנע שיש לו המערכת הטובה בארץ לשמוע את הALBEDO ATESIA הענק שלי בחדר הגדול מאוד שלי עם מגברים מחוברים הפעם באנרגיה מקסימלית , הפעם לא עם הקדם של VAC אלא דווקא עם קדם טרנזיסטורי שהוא הטופ אוף דה ליין של לקסמן וRC מכויל למשעי למצב החדש (גם אני לא הספקתי לשמוע מספיק ) ,
לוחצים פליי .... ומתרומם עלינו גל של צונמי , קיר של סאונד , דינממיקה מהחלל שרק לתומר אבנגרד יש משהו בעל יכולות שכאלו , טוב , שומעים פה ושם לכשהייפד עובר מיד ליד וכל אחד רוצה לשמוע קטעים נבחרים שלו , ובינתיים אני מנסה בתוך כל המאה DB לברר אם יש קריאות ביניים ,תקלות ,אולי לא לטעמם , בכל זאת טוויטר חדש (ריבון ) , קרוס אחר משודרג , המון כבלים , RC בכוון אחר, הטייה אחרת של הרמקול , נאדה , כלום , לכולם נשמע פגז חוץ מתומר שאומר "חסר פטפון " ותאמינו לי שאלו לא החברה שיחסכו שיבטם ויאמרו נשמע חרא ,
בקיצור היינו שעתיים בבוקר שם , דן נגר משתולל ואומר , מזמן אמרתי לך לחבר ככה , זה הכי טוב שהייה אי פעם ,אין דינמיקה כזו חוץ מאשר אצל תומר אוונגרד (כדאי לשמוע שם ) ,
שי פולט כבדרך אגב שדווקא האלטק מרגש אותו אולי יותר(הבחור רומנטי ) , וככה פוצצנו לשכונה את שבת בבוקר ,
המצב הוא שיש כאן כרגע 4 מערכות עם ציודים שונים על 2 זוגות רמקולים (הם לא שמעו האלטק רק שי בהזדמנות אחרת וכבר כתב על הביקור כולל ציונים ) ,
תראו הדבר הנחמד פה היא דווקא החברותא של כמה כרישים שמדברים לא רק על אודיו אלא גם על החיים והמוסיקה היא רק משהו נלווה , היו חסרים לי רן וגיא חברי הטובים שמצאו להם עיסוקים משפחתיים ב40 מעלות חום ,
בכל מקרה יש לנו קשר יום יומי בפורום וואטס אפ הקטן שלנו ,
מוכרח לומר לכם שחברים רק של אודיו מעניינים אותי פחות ולא מוזמנים בכלל ,כי אודיו הוא לא הפואנטה פה ,
יותר נחמד הרגשה משפחתית נטולת פאסון או יחסי ציבור , וגם ללמוד מכרישים שכאלה על השפעת הגיין , הדמפינג , כוון הרמקול והטייתו , אורך וגודל הפורט ובעיקר להבין שלא חייבים לשלם טונות של כסף בכדי לקבל צליל נפלא (בזה מומחה דן ,ואוי ואבוי עם הוא מגיע עם מכשירי המדידה שלו )
בקיצור מה שרציתי לספר לכם הוא שמעבר לפורום הנפלא עם ההודעות הלקוניות של נמר שאני מאוד מעריך יש כאן תת קבוצות חזקות מאוד (לא מדבר על שוקרון והגורו שלו) ,
אני בקבוצה כנראה ה"אבא" של כולם , מניח שבגלל הפרשים של יותר מ20 שנה בגיל ותקשורת שנולדתי איתה "
אני יודע שחלק ניכר לא סובלים אותי פה וחלה הדרדרות קשה באודיופילים הותיקים שיש להם מה להוסיף ואינם יותר פה לצערי , אבל אנחנו נמשיך לתמוך בתחביב האודיו שהולך וגווע לאיטו בעיקר בקרב הצעירים גם בגלל המחירים ההסטרים של הציוד ומסיבות נוספות ,
אישתי פתחה ביוזמתה אולם ארועים קטן למסיבות רווקים ימי הולדת גדולים, תרצו אארגן הרצאות של כמה מומחים שיש לנו כאן כמו דני בכור , בעל האולפן הגדול בארץ , כמה מוזיקאים כמו שם טוב לוי ,ברוזה ועוד שיסבירו לנו מהו צליל טיבעי , מה המניפולציות באולפן , האולם עלי , אתם כיבוד כמו אלכוהול בירה ודברים שונים , הכל יעלה גדושים , יכול לדאוג גם לזה , אבל נשים קופה במחיר עלות הכיבוד , מה שתירצו , אם מישהו מעוניין בארוע קטן שכזה של כל הפורום , נא להודיע כאן אם יש עניין , אני אדאג לשאר