בחרתי בתמונה 1 - הואלטראבוק של אסוס, כי הם אף פעם לא מאכזבים באיכות מוצריהם ומשקיעים גם בגימור שלהם. לאחרונה התחדשתי בטאבלט הטרנספורמר ואני לא מפסיק להתפעל ממנו.
אני החלטתי לבחור בתמונה מספר 1- אסוס UX21.
התמונה עוצמתית ביותר ויוצרת רגש דינמי וחדש על גוון צבעיה החומים וחדות התמונה יחד עם טכנולוגיה דקיקיה שנראת בצבע הברונזה הבולט, יתרה מכך שהרקע הלבן והריק מדגיש את העוצמה של המחשב ומפקס בו את תשומת הלב. לעומת זאת ההשקעה והחשיבה המרובה באופן הצגת עיצובו של המכשיר מזניחה כמעט לחלוטין את נוכחותו של המחשב שבתוך הקופסא! ואינו מביא לידי ביטוי את הטכנולוגיה שבו. בהסתכלותי על התמונה אני חש כי מציגים לי טאבלט מעוצב ולא מחשב נייד אמיתי.
בתמונה המחשב מוצג בתוך מעטפת עור זעירה שמעוררות שאלות בנוגע למחשב עצמו- האם היות המחשב במעטפה שהיא פריט שכיח וחסר ערך שכביכול פוגע ב"מעמד" המחשב? או שמא היות המעטפה עשיוה מעור מהודר מבטלת טענה זו?
לסיכום דברי אומר כי המחשב מוצג בתמונה כפריט אופנתי יותר מאשר טכנולוגי וחדשני, אך אילו הייתי רואה תמונה כזאת בכותרת מאמר, לא הייתי יכול להתאפק לקרוא אותו.
בחרתי בתמונה 6 - רמקולים YG מכיוון שהיא מדגימה כיצד עיצוב הרמקולים יכול להתאים לכל מקום, אפילו באמצע השדה. כמו כן, היא מראה את עוצמתם של הרמקולים שמתאימים ונשמעים טוב בכל סביבה!
תמונה מס' 6
שילוב הטבע של גזע עץ שלידו רמקולים, מייצר מצב דמיוני של ראייה לכך, שאולי בעתיד העצים ידעו לדבר, והכסף יגדל עליהם.
זה בהחלט שילוב ששיכנע אותי לבחור בו, כי אולי יום אחד זה באמת יקרה.
גם הזוית שצולמה בעיני לפחות , נורא טובה.
בחרתי בתמונה 1במחשב אולטרה דק בגלל העיצוב של asus מחשב מעולה לכל משתמש המכשיר הכי טוב שיש בגלל שהוא חברה חדשה שיוכל להשתמש בו כל אדם ולקנות אותו ולגלוש באינטרנט האיכותי והתמונות והסרטונים של asus המחשב המתקדם והמצליח מכל החברות שיש לנו וגם בגלל שהוא מחשב אולטרה שהוא דק והתמונה ממש מדהימה בצילום לכן בחרתי בתמונה מס 1
תמונה מספר 5 - פיליפס Fidelio , תמונה קונטרסטית, חזקה וחדה. השטיח האדום הבוהק מקפיץ את זוג הרמקולים המעוצבים, בשחור הבוהק, במרכז התמונה, ומעלה את התמונה הזו מעל לכל שאר התמונות האחרות.
בחרתי בתמונה 1 - אסוס UX21
התמונה הזו טובה מכל הארות כי היא מצליחה ליצור תחושה, אצל הצופה, כי הוא עצמו הניח את המחשב (שלו?) ממש עכשיו על שולחן. התחושה הזו, האישית, מלווה תמונה שהיא יפה ונכונה טכנית וויזואלית.
תמונה טובה, שאפו לצלם!
כל התמונות שוות ועושות חשק לשדרג את הבית... אבל בחרתי בתמונה 3 בגלל הדיסק של רד-הוט-צ'ילי-פפרז שהחזיר אותי לימים שהיה צריך לרכוש דיסק כדי לשמוע מוזיקה טובה
בחרתי בתמונה מספר 1- ראשית כל בגללל המוצר הנחשק! האסוס ux21 המעולה והמרשים. המחשב המתקדם והמודרני שמבצבץ לו מהקייס החום שנראה כאילו עתיק גורם לו להיראות אפילו עוד יותר נחשק.