הבחירה שלי היא תמונה מס.1 - Asus UX21 .
התמונה מעבירה היטב את מהות אוביקט הצילום (דק, מעוצב, אלגנטי), יש שימוש מושכל בעומק השדה, הצבעים רכים ונעימים והקומפוזיציה מוצלחת ביותר ללא פרטים עודפים ומסיחי דעת.
תמונה 1
בחרתי בה כי לא סתם איזשהי תמונה היא משלבת כל מיני היבטים, חוץ מאיכות התמונה והחדות , את רואה את ההתאמה בצבעים , והמחשב חד כמו התמונה, תמונה מהממת
תמונה שנותנת לנו לראות לא רק את המסך סתם ככה...אלא גם רואים את הרקע...כנראה בתוך בניין עם מדרגות...
רעיון מעולה לדעתי. רואים השתקפות במסך. אפשר ממש לראות את המדרגות שאנחנו לא רואים דרך המצלמה דרך המסך שרואים בתמונה מההברקה שלו. רואים שהוא מסך איכותי שאפשר לראות איתו מצויין כשהוא דולק ושהאור לא יוחזר אלינו ויפריע לנו לראות במקרה שיש שמש בתוך הבית או אור רגיל אפילו שכשהוא חוזר בד"כ בטלויזיות רגילות זה מקשה על הראייה בטלויזיה וגורם לנו לסגור אותה וכו'.
אני חושב שהרעיון שם פשוט מצויין לצילום וגם בשביל הפירסום.
כל שאר התמונות פשוט נראות סתמיות ורגילות על ידה.
למרות שגם השאר נראות ממש יפות והכל,אבל זה משהו שפשוט בולט מול השאר.
תמונה מס' 3 - זו התמונה היחידה שגורמת לי לרצות להושיט יד ולגעת - ההשתקפות מדהימה והתקליטים המטושטשים ברקע נותנים לי חשק להאזין למוסיקה עוד יותר מהרגיל.
בעקבות פידבקים שקיבלנו, הגרלת המצלמה תערך בין כל אלו שהצביעו לאחת מהתמונות (כלשהיא) ולא רק לזו שזכתה, בכדי למנוע מצב בו יצביעו לזו המובילה בלבד בכדי להשתתף בהגרלה.
אז נבהיר שוב: המצלמה תוגרל בין כל מי שהצביע לאחת מעשר התמונות בתחרות.
בחרתי בתמונה מספר אחת מכייוון שזאת התמונה היחידה שנראית סופר מקצועית. הדגשת המוצר, הפשטות והנקיון שמופיעים בתמונה הזאת פשוט מכבדים את המוצר במלואו. בראבו!