This is something that one should expect from any high quality speaker.בקטעים תובעניים קלאסים המערכת הצליחה לשמור על דינמיקה ואיזון ללא עיוותים ופחדים מהמתפרצת הקרבה ובאה.
מבחינת פירוט זהו רמקול מפורט מאוד ולא הרגשתי שחסרים לי צלילים שהיו קיימים במערכות אחרות ופה לא.
סקירה מצויינת נמר !
שווי המערכת כ 140K בקירוב ללא הנחת מזומן..היתי מצפה נמר להתלהבות אבסלוטית - טוטלית ממערכת זו.
נמר, שווי המערכת שלך חצי בערך(סליחה מראש אם אני טועה)......יש לך נקודת התייחסות מסוימת..
האם פער המחירים שווה ?
שאלה נוספת..
האם בטווח מחירים של 70k-50k שח(סכום לא מבוטל לכל הדעות) ניתן להגיע אל הנחלה והרווחה והקץ לשידרוגים ? או שצריך 150k- 140k ? באיזה סכום המהמר צריך לקום מהשולחן ?
מה ההבדל בין שתי המערכות ? ולמה אף אחת לא מפילה אותך , בהתחשב בכך שמחיר מסויים כן צריך להפיל אותך . כלומר מה שאני מנסה לומר ,שלאנשים נורמאליים , אם אני הייתי חושב על לחלום לקנות מערכת שעולה סכומים כאלו , בהחלט הייתי רוצה לדעת שזו מערכת שתפיל אותי בנוקדאון , כי אם לא , והיא גם מערכת של פשרות , אז אם היא 99% והמערכת שלי היא למשל 90% והיא עולה עשירית , למה לי לטפס לכאלו סטרטוספרות של מחיר ? שווה לחלום ולחסוך רק על משהו שבאמת יביא אותי למנוחה ונחלה . זה לפחות דעתיהיי ארז.
אף מערכת עד כה לא הפילה אותי לקרשים והסיבה היא שאני לא מתפעל מהר.
המערכת האישית שלי עם המגבר החדש והמערכת הנבחנת שוות בערכן הכספי אך נשמעות שונה לחלוטין.
למה אתה חושב שאי אפשר לקבל תמורה טובה יותר בחצי מחיר ? עד היום לא יצא מקרה שבו קניתי מערכת שנשמעה כמו המחיר שהיא עלתה לי . זה תלוי מאוד בנקודות שבהן אתה משקיע יותר , ובנקודות שבהן אתה משקיע פחות , ולעיתים די קרובות יש מוצרים זולים שעולים הרבה פחות ממוצרי יוקרה . דוגמה טובה לזה הרמקולים הסיניים שלך , אם היית שם עליהם שם של חברה אירופית אתה חושב שהיית קונה אותן באותו מחיר ? אני בטוח שלא . זה פשוט למצוא את הרכיבים הנכונים שיתנו יחד תוצאה מעולהבנוגע לסטאפ שטוב ממערכת שעולה פי 3 - אני אישית אף פעם לא מקבל את הטענה הזו. יש אין ספור שילובים ואין ספור מוצרים. ובהמשך לטענת ה"נישמע טוב יותר ממוצרים שעולים כפליים" מלמד אותי שמכשיר מדגם התחלתי טוב יותר מאותו מכשיר בדגם הגבוה יותר. לכן אינני מסכים עם טענה כזו.
מערכת 50K שתפיל אנשים לקרשים?
איזה אנשים? בג'ונגלים הנידחים באפריקה? כאילו שאיכות צליל לא חשובה להם?
במקום סתם לזרוק מספרים אם אתה יודע על מערכת כזו ב 50K נא תציין ממה היא מורכבת ואז נוכל לשפוט על מה מדובר.
תיראה diz1,
אני מבין שיש לך ציוד ששוה "קצת" יותר
מ 50K ש"ח.אבל לא אני ולא אתה זורמים
לאנשים בורידים ולכן רמת ההתרגשות של פלוני
ממערכת מסוימת היא מה שקובעת כלפיו.
סביר להניח שככל שרמת הציוד שלך עולה
סף ההיתרגשות עולה גם הוא,אך אי אפשר להסיק מכך
שאנשים לא "נופלים" ממע' ששוויה 50K-60K ש"ח.
אני באמת מבין אותך ואני מכיר אנשים שרמת הכבליזציה
אצלם היא מעל 15K$ ,אז ברור לי שהם לא "יפלו" גם
ממע' ב 50K יורו
rptkkuh
יכולת לכתוב את זה אחרת.
אתן לך סקיצה ותוכל להישתמש בה.
הסקיצה!
"מערכתו של פלוני אלמוני עלתה יותר מ-50K כחדשה, אך את אותה מערכת ביד שניה ניתן לרכוש בפחות."
את עיניין הקמצן, חסכן, החבאות במרתף אפשר להסיר מהתשובה. אלה אם כן זה דחף בילתי נישלט של האנושות לקטול את האחר.