אני אומנם משוחד,אבל כדאי שתבקש מאמיר ארמה לשמוע את היוניקו סקונדו על הסט שלך.
אני מאמין שלא תצטער.
מגברי סטריאו פיוניר חזרו לישראל אולי ה A-A9-J יתאים לטעמך...
מדוע לא לחפש דרך אילן סט של ניים ביד שנייה?! ותבוא אל הנחלה...
היום ביקר אצלי חבר יקר בשם ליאור קורן והביא איתו מגבר לבדיקה את PUCCINI SETTANTA של AUDIO ANALOGUE. תודה לליאור (Y)
לאחר חיבור הנגן ( NAD 502 ) והרמקולים שמנו דיסק ונתנו למגבר להתחממם קצת - חיממנו מים לקפה (זאת אומרת הדלקנו את מכונת הקפה וליאור שתה קפוצינו ואני קצר).
כאמור שמעתי כבר מספר הגברות אצלי עם הרמקולים האלו ואני חייב לציין שהבמה והפרוט שהרמקול עם ההגברה הזו הייתה הרבה יותר מפורטת ממה ששמעתי עד כו- כייף גדול. העומק נהדר של במה והרמקולים ממש נעלמו בחלל.
נכון הצלילים הגבוהיים קצת מודגשים והבאס הדוק אם כי לא הכי פאנצי וקצת יותר עומק היה יכול להיות מבורך, את כל זה אני מוכן לקבל בשמחה, אבל, מוזר, היה חסר לי יותר נפח במייד.
אני אומר מוזר היות ובשיחה שלי עם איל פור היבואן של המגבר הזה הוא ציין שהמגבר הזה יודע במייד הטוב שלו.
אני לא יודע אולי הנגן, כבלים או הסינרגיה עם הרמקול לא עבדה כאן טוב - כאמור מוזר
אני מתכוון לבדוק מגבר זה שוב עם נגן אחר ולראות (כלומר לשמוע) שוב.
היום קפץ לביקור איל פור עם נגן XINDAK MUSE 2.0 ומגבר AUDIO ANALOGUE - PUCCINI SETTANTA.
לאחר חיבור הרמקולים ומנגן הוכנס דיסק ונתנו למגבר להתחמם קצת. בזמן שהמגבר מתחמם נזכיר ששמעתי כבר את המגבר הזה לפני שבוע (כמה הודעות למעלה) עם הנגן שלי והיה חסר נפח במיד. דבר מוזר ששמתי לב הוא שכדי לשמוע ברמה שאני רגיל לשמוע כפתור העוצמה צריך לעשות כמעט רבע סיבוב נוסף למה ששעמתי במגבר לפני שבוע (וזאת גם עם הנגן שלי) - כאמור מוזר (איל אומר שיכול להיות GAIN שונה עבור מגברים מגרסאות יצור שונות). לגבי הרושם שלי מהמגבר הוא נשאר דומה מאוד למה שזכרתי מלפני שבוע:
"הבמה והפרוט שהרמקול עם ההגברה הזו הייתה הרבה יותר מפורטת ממה ששמעתי עד כו- כייף גדול. העומק נהדר של במה והרמקולים ממש נעלמו בחלל. נכון הצלילים הגבוהיים קצת מודגשים והבאס הדוק אם כי לא הכי פאנצי וקצת יותר עומק היה יכול להיות מבורך, את כל זה אני מוכן לקבל בשמחה". רק שהפעם בלי האבל של מיד הרזה, הפעם המיד היה הרבה יותר מורגש וברור.
נכון ההגברה הזו לא מושלמת, אבל הסטאפ הזה כולל הרמקול שלי יכול להיות חבר נחמד בסלון הביתי שלי.
אני לא אוהב לקבל החלטות מהר ואני צריך לישון על כך - אבל זה בפרוש יכול להיות הסטאפ בשבילי.