אתה תהיה צודק עד 3/18.שזה היעד בו סוני הצהירה על פתיחת קו משלה ליצור תקליטים.מהלך כלכלי אדיר בשוק התקליטים.הוא עומד להפתח ביפן.
ולמה זה מפריע לך שיש כאילו שרוצים להתדיין בנושא?לא מבין מה מפריע לכם שיש כאלה שחושבים שאנלוגי זה ה-דבר וחלק ההיפך.
יש כאלה שאוהבים בלונדיניות ויש כאלה שאוהבים ברונטיות. אין אמת אבסולוטית.
אנחנו מתעסקים פה ברגשות. לא במדע.
לא מפריע לי. בכיף. לכו ותיתדיינו.ולמה זה מפריע לך שיש כאילו שרוצים להתדיין בנושא?
(לדעתי דווקא מאוד חשוב, יקר ומעניין)
נשמה. אתה קליבר רציני. לא התכוונתי להעליב. תמיד אוהב לקרוא את הפוסטים שלך (וגם ערב ראש השנה וזה).תודה
פששש איזה נחרצות
כבר שמעתה את הדיגיטל הטוב ביותר מול האנלוג הטוב ביותר?
עם נסכם את עלות האנלוג שלנמר כולל הפונו הזרוע הראש והכבילה. לא בטוח שנמצע בארץ דיגיטאל ברמת מחיר הזאת
זה גם נכון לשפופרות מול SS.
אני מאמין שלעומת לפני 10 שנים, רוב החובבים הבינו שפופרות לאו דווקא טוב מ SS (יש הרבה דוגמאות).
פשוט קל יותר להגיע לתוצאה לא מציקה עם שפופרות ,(בסכומי כסף נמוכים יחסית).
אפשר לדעתי לעשות אותה אנלוגיה לאנלוג ודיגיטל.
זה גם נכון לשפופרות מול SS.
אני מאמין שלעומת לפני 10 שנים, רוב החובבים הבינו שפופרות לאו דווקא טוב מ SS (יש הרבה דוגמאות).
פשוט קל יותר להגיע לתוצאה לא מציקה עם שפופרות ,(בסכומי כסף נמוכים יחסית).
אפשר לדעתי לעשות אותה אנלוגיה לאנלוג ודיגיטל.
לא מסטרים דיגיטליים אבל כנראה גם.סוני מחזיקה תחתיה חברות כמו קולומביה ועוד שאיני זוכר כרגע שברשותם אלפי סרטים אנלוגים.כרגע סוני מצהירה ומודיעה שהיא מחפשת טכנאי סאונד דור ישן שיודעים את העבודה עם סרטים אנלוגיים.בטוח שהתורה תעבור גם לדור הטכנאים הצעיר יותר.לא חסר מזה ומזה ביפן.לאיודע איך מעבירים קישור בפל'.תרשום בגוגל מפעל תקליטים סוני.יש קישור? בכל מקרה לא מבין מה הטעם בלהוריד לתקליט מסטרים דיגיטליים אלא אם חוזרים להקליט באנלוג ( כולל עריכה עם מספריים וסלוטייפ)
יש קישור? בכל מקרה לא מבין מה הטעם בלהוריד לתקליט מסטרים דיגיטליים אלא אם חוזרים להקליט באנלוג ( כולל עריכה עם מספריים וסלוטייפ)
לא מסטרים דיגיטליים אבל כנראה גם.סוני מחזיקה תחתיה חברות כמו קולומביה ועוד שאיני זוכר כרגע שברשותם אלפי סרטים אנלוגים.כרגע סוני מצהירה ומודיעה שהיא מחפשת טכנאי סאונד דור ישן שיודעים את העבודה עם סרטים אנלוגיים.בטוח שהתורה תעבור גם לדור הטכנאים הצעיר יותר.לא חסר מזה ומזה ביפן.לאיודע איך מעבירים קישור בפל'.תרשום בגוגל מפעל תקליטים סוני.