אודיו זיפ
עוסק בתחום
- מעורבות
- 626
- נקודות
- 113
שיקולי מסחר נטו , התקליט עולה כמעט פי 3 ואינו ניתן להעתקה אז די ברור מה התעשייה מעדיפה לשווק..
זה שהתעשייה מעדיפה למכור עותק פיזי, לא שייך לדיון, כי מדברים על איכות הסאונד בהאזנה.
שיקולי מסחר נטו , התקליט עולה כמעט פי 3 ואינו ניתן להעתקה אז די ברור מה התעשייה מעדיפה לשווק..
או שזה טרנד.ברור שיש שיקול מסחרי אבל מי שקובע אותו הוא הצרכנים שקבעו שיש פורמט מנצח שאי אפשר לשכפל (באיכות).
או שזה טרנד.
גם הזקן חזר משום מה.
זה שהתעשייה מעדיפה למכור עותק פיזי, לא שייך לדיון, כי מדברים על איכות הסאונד בהאזנה.
אנחנו מדברים עדיין על הדפסות חדשות? אם כן (לפחות בז'אנר הקלאסי) ההדפסות הישנות עדיפות בענק ( בפרט living stereo ו- mercury ) וגם דקה, הצלחת לשכנע את עצמך אחרת ? חסכת הרבה כסף
ועדיין חוץ מכמה ב א מ ת בודדים (פיגרו עם קלייבר מ55) מדובר לרוב בביצועים מיושנים שאין לי עניין מיוחד בהם בעידן הדיגיטלי
.
*אם זה משנה, אני מסייג שמה שאני כותב הוא לאחר האזנה השוואתית. כמה מאות כותרים בשנים האחרונות.
הצלחת לשכנע את עצמך אחרת? השאלה על בסיס מה..
על בסיס מאות (!!!) אלבומי LV מקוריים (שירשתי למזלי מטכנאי בכיר שעבד שם ולימים עלה ארצה והתגורר לידי) ועוד עשרות רבות של אלבומי דקה מקוריים כמו גם תקליטי DG, Philips HMV ועוד ועוד ועוד , לא מאמין ? שאל את קובי, עופר (שחורי והגדול שהכירו את האוסף היטב), כנראה אין לך מושג ירוק עם מי אתה מדבר.
אפשר להעביר אליך את אותה השאלה , אלו כותרים ספציפים השוואת?
אה וכן, תמונות של הכותרים יוכלו בהחלט לסייע
אוקיי, ננסה בדרך אחרת,
האנשים הרשומים מטה הינם מבעלי הניסיון הרב ביותר בתחום ההקלטות הקלאסיות ומערכות העל ואלו הם:
קובי, עופר שחורי ועופר ר, יואל , עמיר, רענן
שאלה: מי מהרשומים מעלה סבור שהדפסות חדשות עולות על אלו הישנות ?
אלו כאמור בעלי נסיון רב ( ואינם עוסקים בתחום) ועד כמה שידוע לי התרשמותם זהה לשלי ואגב אני נוטה להסכים
שהחדשות קצת יותר דינמיות ואולי גם נשמעות מאוזן יותר ועקב זאת נכון יותר (עקב שחיקה של ההוצאות הישנות) אבל 'הקסם האנלוגי' לא קיים שם,
ומזה קסם אנלוגי?
בדיוק מה שקיים בהוצאות הישנות ולא קיים בהוצאות החדשות.
למה? כנראה בלאי של הסלילים ואולי עוד סיבות שכרגע לא עולות לי בראש..
זה הכל קשור לזכרון חושים, לא אומר שהישן טוב יותר(כן חושב ככה)מה לא קיים בחדשות וכן קיים בחדשות? מזה ״קסם״, איך הוא מתבטא בצליל?
זה הכל קשור לזכרון חושים, לא אומר שהישן טוב יותר(כן חושב ככה)
כמו שזוכרים..., גם כשהציוד היה נחות, משהו בלתי אמצעי שקשור לחוויה, משהו הוליסטי שלא ניתן לפרוט.
צעיר שאוכל מלפפון עם טעם של פעם, יגיד, טעים אבל עושה רעש חזק כשלועסים אותו, מעדיף את הרגיל.
מי שגדל על המלפפונים האלה, ידבר על קסם.
ולך תסביר את זה
תודה זאב. כרגיל תענוג לארח אותך.