אתגר ה- 7,500 ש"ח?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני בנושא הזה חושב כמו IL . אם תקח אייפוד ותוציא את הסאונד מLINEOUT שלו , או שתקנה CDP ב3000 ש"ח , אני כמעט בטוח שלא תוכל להבדיל בינהם במערכות בסביבות המחירים האלו .
ההבדל בין האייפוד לCDP שלי הוא מאוד קטן (ויש לי חוש להבדלים קטנים בסאונד ) . מה שכן אם תקח פטיפון טוב עם ראש טוב , אני מזמין כול אחד לקחת תקליט של פינק פלוייד , שלא עבר רימאסטר ולקחת CD , ולבדוק בעצמו עד כמה ההבדל מורגש . כנ"ל גם עם הדאייר סטרייט

רן לוי (העיתונאי) קולגה בעבר וחבר בהווה, ערך מבחן השוואה והאזין ל- iPod מול נגן תקליטורים של ניים, שעולה פי 10 ויותר. to make the long story short- הוא לא הצליח להבחין בהבדלים. מבחינתי אין הפרט מעיד על הכלל.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
במחשבה שנייה....אולי הגזמתי מעט שקבעתי שאין דבר כזה מערכת סטראו איכותית
הכוללת : נגן תקליטורים, מגבר , רמקולים , פטיפון , כבלים, ב 7,500 שח.

אנסח זאת אחרת :

כניראה שמנקודת מבטי \מבט האודיופילים שגם אתה נמנה עליהם בסכום הנ"ל קשה
לייצר מערכת קומפלט איכותית , אך מנקודת מבט כללית ולמען האתגר, ואם אוריד את רף
הצפיות מההגדרה "מערכת איכותית " ל "מערכת בעלת איכות סבירה \מינימאלית" ,ומאחר ומדובר באודיו
דו ערוצי ולא במערכת קולנוע ,אני
מניח שאין מנוס ממערכת הכוללת מוצרים מסין שיכולה להתברג בקומפלקס הזה עם רמקול מדפי
קטן.

או IPOD עם מגבר אינטגריטד ורמקולים מדפיים.

אמיר ארמה

אמיר עליי להתערב פה ולומר שרק בארצנו עקב המכס הלא נורמלי ו15.5 מע"מ ועוד מיני ירקות אי אפשר לקנות מערכת באמת איכותית ב7500 ש"ח.

וגם אגב יש מספיק מוצרים שאם אתה יודע לדגום עם פינצטה , לקנות משהו בן שנתיים שלוש שהוא קצת ישן יותר , אתה יכול להגיע למערכת אמנם לא אודיופילית אבל מאוד מאוד טובה במחירים כאלו.

למשל היום בטח אפשר למצוא 780 של מישן באזור ה 2500 ש"ח. אני חושב שאין עוררין שזה רמקול מעולה.
כבלים לא סופר איכותיים אך טובים , ולא עשרות מטרים של כבל רמקול.
CD סביר למשל AZUR540 עולה 3000 ש"ח. עם קצת קווצ'ים אפשר לתת אותו ב 2500 ש"ח (נהיה אמיתיים מעטים משלמים את המחיר המלא).
ועדיין יש לך 2000 ש"ח למגבר סביר שיזיז את הרמקול.
אתה יכול להשתמש בT-AMP שהוא אחלה, אפשר להשתמש בAZUR 340 .
למשל.
כלומר, ואפשר להגיד שמערכת גרוע או לא טובה זה לא.
אמנם יחסית פשוטה, אך רוב הסיכויים מאוד מספקת.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
תומר איך הוא ניסה ?

האם הוא ניסה את זה דרך יציאת האוזניות או דרך הDOCK ?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני ניסיתי דרך ברווז זה מה שיצא:

תמונות מצורפות

• n697233760_8472.jpg
    n697233760_8472.jpg
    KB 8 · צפיות: 444

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אורי זה הברווז שהשמיע לך שPC מוציא רעשים ?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
זה זה של החוש הומור.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור