tomertsin
מושעה
- מעורבות
- 2,203
- נקודות
- 113
אמיר,
לא יכולתי להגיב אתמול מכיוון שאשתי אושפזה בבית חולים.
אתה רוצה לפתוח תיבת פנדורה? בבקשה.
לפני כמה שנים רציתי לבוא אליך ואתה נפנפת אותי בטענה שאישתך סגרה על מלון באילת. יכולת לבוא ולומר לי תבוא בעוד שבוע, בעוד שבועיים...
יבואנים אחרים מאוד שמחים לקראתי (עיין ערך היבואן רפי לוהב לפני שבוע).
לידיעתך, אני בקשר טוב מאוד עם כל היבואנים ללא יוצא מן הכלל - חוץ ממך!
היבואנים האחרים לא אוהבים אותך ואת מעשיך בלשון המעטה - ואני לא מתבייש לומר לך את זה!
זה כנראה האישיות הכובשת שלך...
בנוסף, לפני כמה שנים כתבתי כתבה על רמקולים 0/96 של ג'ון דיבור (שלך), שקיבלו ביקורת מצוינת.
בתערוכת מינכן 2019 כתבתי כתבה טובה מאוד בה ההגברה של Moon (שלך) שקיבלה ביקורת טובה מאוד, עם הרמקולים של דינאודיו.
אני לא עושה איפה ואיפה! לדעתי, הרמקולים של יוניסון ריסרץ' וחלק מהמותגים אותם אתה מייבא (לא כולם) - הם די בינוניים, גם כתבי אודיו אחרים חושבים כך.
רמקולים של אלטק לנסינג משנות ה-80 עם דרייברים וקרוסים שבנויים כראוי (שמעתי כמה כאלה), יכולים להיות מוזיקליים מאוד.
לסיום, הייתי השנה במינכן ובשנה שעברה הייתי במילאנו (דצמבר 2021).
האם אתה יודע למה הקשבתי ולמה לא?
בהצלחה במכירות.
לא יכולתי להגיב אתמול מכיוון שאשתי אושפזה בבית חולים.
אתה רוצה לפתוח תיבת פנדורה? בבקשה.
לפני כמה שנים רציתי לבוא אליך ואתה נפנפת אותי בטענה שאישתך סגרה על מלון באילת. יכולת לבוא ולומר לי תבוא בעוד שבוע, בעוד שבועיים...
יבואנים אחרים מאוד שמחים לקראתי (עיין ערך היבואן רפי לוהב לפני שבוע).
לידיעתך, אני בקשר טוב מאוד עם כל היבואנים ללא יוצא מן הכלל - חוץ ממך!
היבואנים האחרים לא אוהבים אותך ואת מעשיך בלשון המעטה - ואני לא מתבייש לומר לך את זה!
זה כנראה האישיות הכובשת שלך...
בנוסף, לפני כמה שנים כתבתי כתבה על רמקולים 0/96 של ג'ון דיבור (שלך), שקיבלו ביקורת מצוינת.
בתערוכת מינכן 2019 כתבתי כתבה טובה מאוד בה ההגברה של Moon (שלך) שקיבלה ביקורת טובה מאוד, עם הרמקולים של דינאודיו.
אני לא עושה איפה ואיפה! לדעתי, הרמקולים של יוניסון ריסרץ' וחלק מהמותגים אותם אתה מייבא (לא כולם) - הם די בינוניים, גם כתבי אודיו אחרים חושבים כך.
רמקולים של אלטק לנסינג משנות ה-80 עם דרייברים וקרוסים שבנויים כראוי (שמעתי כמה כאלה), יכולים להיות מוזיקליים מאוד.
לסיום, הייתי השנה במינכן ובשנה שעברה הייתי במילאנו (דצמבר 2021).
האם אתה יודע למה הקשבתי ולמה לא?
בהצלחה במכירות.