תתחדש! סיין כבלים מעולים!
יש כבלים לא סלחניים ויש רמקולים לא סלחניים תלוי איזו איכות מחברים אליהם, זו התאמה ראשונה במעלה כדי לאפשר מימוש נכון לכבלי אודיו.
תתחדש! סיין כבלים מעולים!
אהלן זאב...למה הייתה קורא מע ברמת בניים.א
אני השוואתי את הקאסיו לקנטון, הקנטון הוא כבל נפלא שהייתי משדך למערכות ברמת ביניים עם נטייה לבהירות בגלל שהוא מוסיף גוון של מנורות לצליל, הקאסיו לעומתו יותר שקט כמו פילטר רק בלי המגרעות, מה שתורם להפרדה טובה יותר, במה רחבה יותר והוא גם ניטרלי לחלוטין. יופי של כבל.
אני דווקא לא מי יודע מה בבחירת כבלים ,אם כבר מישהו קפדן בזה זה אתה , ואם כבר מדברים על מערכות ממש טובות , זה לאו דווקא הגדולות הללו שצינת , מה חסר לך ,למשה נורדיה , דורון בכלל פצצה ועוד באמת הרבה כמו שצינת.אהלן זאב...למה הייתה קורא מע ברמת בניים.
ישנם פה הודעות על כבלים מעולים ויחד עם זאת הזכרתה "רמת בניים" לפי דברך אני מבין שאילו לא מתאימים למע נניח כמו של נמר,שניצל,איתי..וכמובן ישנם עוד חברה...
האמת שלא חסר כלום ב"ה... והיה לי קשה באותו רגע לזכור גם את החברה שמניתה.לכן רשמתי "ישנם ..."אני דווקא לא מי יודע מה בבחירת כבלים ,אם כבר מישהו קפדן בזה זה אתה , ואם כבר מדברים על מערכות ממש טובות , זה לאו דווקא הגדולות הללו שצינת , מה חסר לך ,למשה נורדיה , דורון בכלל פצצה ועוד באמת הרבה כמו שצינת.
אין לא מתאימים. יש מצב שכבל פשוט
יישב מצויין על המערכת ויש כבל מעולה שלא יישב טוב.
אבל זה לא משנה את העובדה שהוא לא מתאים.זה לא במקרה כבל מעולה מגלה חולשות במערכת לכן זה בלבל אותך.
אבל זה לא משנה את העובדה שהוא לא מתאים.
לעומת זאת אפשר לומר שכבל פשוט יוריד מרמת המע. זה צריך ל"שבת טוב".
כבל יחסית יקר של סיינרג'סטיק לא ישב לי טוב על הפט.לעומת כבל פשוט של סטלס.הסיינרג'סטיק יושב אצלי על הסידי מצויין.שני מונובלוקים ופרה עם פיורוטק...יעברו בירושה לילדים.
יוסי זה תאוריה של שנות ה 50.זה לא במקרה כבל מעולה מגלה חולשות במערכת לכן זה בלבל אותך.
יוסי זה תאוריה של שנות ה 50.
מאיפה המסקנה שמכרתי?כולם מכרו או עדיין מוכרים לא במקרה, אני מכיר ארבעה, ומוישה הוא חמישי, תמיד יש
trade off כשבוחרים אישה מפסידים כל האחרות. חחחח
מה לעשות שיש יוצאים מן הכללהיגענו לזמנים טובים, שהביצה מתווכחת עם התרנגולת.
אז לפי התאוריה של מר לוקובסקי בכיר האודיופילים, הכבל של סנרגיסטיק חשף לך חולשה במערכת?!אבל זה לא משנה את העובדה שהוא לא מתאים.
לעומת זאת אפשר לומר שכבל פשוט יוריד מרמת המע. זה צריך ל"שבת טוב".
כבל יחסית יקר של סיינרג'סטיק לא ישב לי טוב על הפט.לעומת כבל פשוט של סטלס.הסיינרג'סטיק יושב אצלי על הסידי מצויין.שני מונובלוקים ופרה עם פיורוטק...יעברו בירושה לילדים.
אשרי האיש שאמר "זו אישתי ולא אחרת"כולם מכרו או עדיין מוכרים לא במקרה, אני מכיר ארבעה, ומוישה הוא חמישי, תמיד יש
trade off כשבוחרים אישה מפסידים כל האחרות. חחחח
אז לפי התאוריה של מר לוקובסקי בכיר האודיופילים, הכבל של סנרגיסטיק חשף לך חולשה במערכת?!
מה קשור להפסיד. דרך אגב כותבים "סולם".מצחיק שאתה מרשה לעצמך לרדת על כולם ועוד מדגיש את זה בגיחוך ואחר כך רץ לבכות שיורדים עליך.משה אתה חושב שאין לך מה להפסיד, אולי תרד מהשולם, תצניע דרכך, יש לך עוד לאכול אונית תפוחי אדמה כדי להתחיל להיות יהיר.
מה קשור להפסיד. דרך אגב כותבים "סולם".מצחיק שאתה מרשה לעצמך לרדת על כולם ועוד מדגיש את זה בגיחוך ואחר כך רץ לבכות שיורדים עליך.
http://www.nbscables.com/products/cables.html.
NBS חברת כבלים ממליצה על כבלים של החברה בעלות התלויה במחיר המערכת.