לחברה הזו יש לה "גישה חברתית" לקהיליית האודיופילים.....המייסדים והבעלים בטח מיוצאי "מחאת הקוטג' "
אצלך למציאות יש דימיון משלה
לחברה הזו יש לה "גישה חברתית" לקהיליית האודיופילים.....המייסדים והבעלים בטח מיוצאי "מחאת הקוטג' "
יוסי......לא יודע למה בדיוק התכוונת אבל אני רואה זאת כמחמאה.אצלך למציאות יש דימיון משלה
אהלן זאב...למה הייתה קורא מע ברמת בניים.
ישנם פה הודעות על כבלים מעולים ויחד עם זאת הזכרתה "רמת בניים" לפי דברך אני מבין שאילו לא מתאימים למע נניח כמו של נמר,שניצל,איתי..וכמובן ישנם עוד חברה...
אהלן זאב...למה הייתה קורא מע ברמת בניים.
ישנם פה הודעות על כבלים מעולים ויחד עם זאת הזכרתה "רמת בניים" לפי דברך אני מבין שאילו לא מתאימים למע נניח כמו של נמר,שניצל,איתי..וכמובן ישנם עוד חברה...
נו...יש החלטה?אני היום עורך השוואה בבית בין הסוטרה לקנטון בשביל להחליט !
הכבלים מעולים לא פחות חשוב מהמכשיר שהם מזינים.
לא לא הבנתה בכלל מה שאלתי ובפרט אין לי עניין בקטע אישי עם המע שלך.אחי תחזיר האסימון הוא לא נפל לך טוב. ומה שיעצתה לי ,תהיה בטוח שאני מיישם הרבה הרבה לפני ממה שאתה חושב.ירד לי האסימון למה התכוון המשורר, שהגבתי עוד לא שתיתי את הקפה של הבוקר (לא בארץ), המערכת שלי לא היי אנד קצה כמו של האנשים המכובדים שציינתה, הקרמונה אודיטור אינם אול ראונדרים ובגלל זה אני אפילו לא מנסה להכביד עליהם אבל בסיגנון שאני אוהב בעיקר, גא'ז, קלאסי למתחילים וכדומה הם נשמעים מאוד קרוב למה שהם שומעים אצלם בבית אבל זה לא משנה לי בכלל כי אני מאוד אוהב את המערכת שלי ומבחינתי היא היי אנד, אם מישהו לא מסכים זו זכותו, אני בעד חופש דיבור ודיון מתורבת.
היי אנד הוא סוג של הגדרה של איכות, למחיר אין משמעות למרות שמן הסתם צריך הרבה כסף להשיג אותה יש מדי פעם דברים נדירים כמו למשל האדיפייר hd25hd, רמקולים למחשב בהגדרתם, עולים פחות מ1000 שקל והפילו את הלסת של נמר (וגם שלי), מבחינתי זו הוכחה ברורה למה שכתבתי.
לסיכום, עצה לחיים, תפסיק להסתכל החוצה ותהנה ממה שיש, המציאות הקשה היום נתנה לנו סטירה מצלצלת שהעירה אותנו מהשינה, אני אישית התחלתי להעריך את הדברים הפשוטים בחיים, תן לחזור לימים שאכלתי פלאפל מוסה ומנת חומוס, לעלות על האוטו ולנסוע לאן שבא לי ולראות אנשים שנהנים מהחופש כמוני, אין יותר היי אנד מזה, מוכן לוותר על הסט אפ רק לא לשמוע על חולים ומתים יותר.
רק בריאות ובשורות טובות.