Arb ,מאיפה הנחישות , הרי אני נסעתי בעניין יותר רוורס מאשר אתה קדימה , ואני עדיין סקפטי
בוקר טוב שניצל היקר,
אתה מתעקש לדעת מאיכן הנחישות!? אז אני אנסה להסביר; זה לא סוד שבניגוד אלייך, אצלי עניין הנחת העבודה שונה לחלוטין, והיא אמפרית. שיטת עבודה זו אמורה לחשוף אותי לאותם פרמטרים ומשתנים קוהרנטיים שמתקיימים בליבה של הסאונד. במידה שזה לא קורה אז לפחות ניסיתי, ושלום על ישראל בדומה למבחן "הכוס". במילים אחרות המטרה שלי, שבסופו של יום ניתן יהיה לדבר על הסאונד במשפטים מלאים, ולא לגמגם ובעיקר לגבב חצאי מונחים מקצועיים, כמקובל לא פעם במחוזותינו. לא פחות חשוב, עצה של קולגה, תמשיך ללכת עם האמת שלך, ובעיקר עם האינטואציה החזקה שלך צעד צעד זה אחלה. רק תשתדל בבקשה לא לקפוץ למסקנות נמהרות. ההקפדה על בחינת אלמנט אחד, נובעת מכך שכל מתמר קטנציק או הרמונייזר באותו סדר גודל, הם עולם ומלואו של מאפיינים יחודיים, בעלי השפעה מעשית על הסאונד. למותר לציין, שבניגוד אלייך אני לא סקפטי בכל הקשור ליכולת ההשפעה הנ''ל על הסאונד, ואני אומר את זה עם יד על הלב, למרות שעדיין לא הוסמכתי כמוך להגיד את זה!
אין ספק שברוורס שאליו אתה מתכוון, עקפת אותי מזמן. אף על פי כן, אותי לימדו שהרוורס טוב בדכ לצורכי חניה, השד יודע מה אצלך קורה, אבל כנראה שאתה עושה בזה שימוש מדעי אחר. ולעניין נסיבות התוצאה, כאשר אני מנסה לאשש תובנה מסויימת בנדון, אני בודק אותה שבעתיים על עוד מערכות שמע ובעיקר כאלה שנשמעות הכי קרוב לסאונד אותנטי!
כן, זה גם בניגוד מוחלט לחברך רוברט, שעושה זאת דרך תמונות, ובעיקר באמצעות העיניים, ונוסחאות שאני רחוק מהם שנות אור. האמת הלוואי שהייתי מסוגל לקחת נוסחא פיסקלית כל שהיא ולתרגם אותה לצליל אבל זה כבר סיפור אחר. זה לא סוד שלדידו של רוברט תמונה אחת שווה אלף מילים, והוא מסוגל לנתח אותה ברמה של הבחנה במהות האמפקט האקוסטי של החדר, וואלה אני זורם איתו. אבל להלין עלי שאני לא קונקרטי בנוגע לשרשור זה, או הולסטי!? עד כאן סבבה, ואני באמת חושב שיש לכם קווים משיקים לחברות מופלאה, והאמת נראה שאין לכם ממש צורך לנדוד ולחפש אותה ביפו. מכאן על פניו נראה לי שהדרך קצרה, ואתם בהחלט יכולים לתת פייט אמיתי לצמד משה אודי. אבל נעזוב את השטויות האלה, ונהיה רציניים לעוד רגע קט, תחום האודיופיליה מבחינתי זה לא המרוץ למיליון, או תוכנית ריאליטי כדוגמאת הישרדות, זה הרבה מעבר לזה. לסיום, מה שבסהכ רציתי לומר לך מכל הדברים שציינתי לעיל, הוא שבהחלט ניתן להמנע מאותו בלבול מיותר וחסר טעם המגולם במסקנות שלך; פעם מדובר בחרטבונה, פעם זה נשמע לך נותן עבודה ופעם לא. פעם ההבדל זעיר כי פעם זה אקוסטי ופעם זה לא אקוסטי. פשוט תשתדל להיות יותר ממוקד מטרה. ואני לא אומר את זה בלשון סגי נהור, ואחכ יוצא לצעוק בחוצות העיר "המלך הוא עירום" זה ממש לא אני. ומה ששייך לך שניצל אף אחד לא יוכל לקחת גם בעבור חופן המלצות!