בוקר טוב,
ראשית האפשרות לבצע עקיפה, צריכה להבחן עי מנהלי הפורום ועפי התקנון שלו. שנית ברור לך שבמהלך שכזה הסנגורים של אותם קנטרנים חסרי תקנה, יקימו צעקה גדולה, ויטיפו לך שמעבר לכך שאתה מלבין פני חבריך ברבים, אתה עוד מעז לגרום להם לנידוי חברתי שמנוגד לרוח דת משה וישראל!
ויש לי עוד משהו קטן לגבי נושא השרשור. הכל בחיים זה עניין של צרכים והבנה מה מתאים לך ומה לא. ואולי לא כולם יסכימו איתי לגבי ההמשך, אם זאת, הנקודה הספציפית הזו מתרחשת בדכ בדיעבד, או שלא מתרחשת כלל. לגבי האנלוגיה של פרארי יד2 בחניה היא לא מספיק טובה ומדוייקת לפחות לעניניינו. אם עסקינן ברכבים מתאים יותר לדבר על בחירת צמיגים שמגבירים את ביצועיו של רכב כל שהוא! וגילוי נאות, אני לא מחזיק ברכב יוקרתי, למרות זאת, די מהר למדתי שכאשר הגיע הזמן להחליף צמיגים עדיף לי לבחור בצמיג האייכותי ביותר שידיי יכולות להשיג. הסיבה לכך היא פשוטה, מהמטר הראשון הייתי מקבל תחושה ששדרגתי את ביצועי הרכב המצקומק שלי ולא רק ששיפרתי בדיעבד את צריכת הדלק שלו. וכנל לגבי מערכות היי אנד. תחשבו לרגע על רכב פסיכי שאין לו צמיגים תואמים איך הוא יקרטע מהמטר הראשון. ומכאן, ועל תתפלאו, מערכת אודיופילית לא מסתדרת ככה סתם מאליה, זה ממש לא קורה. מי שחושב שכן טעות בידו, והוא פשוט לא בדק את עצמו, או לחילופין עשה זאת אפילו חלקית על המערכת שלו ובוודאי שלא לעומק. ושלא תטעו ותחשבו שאני לא יודע שהסנרגיה ובניית הסט אפ גופא, לא חשובים. הם בהחלט סופר חשובים, אם זאת זה רחוק מלהספיק בכדי להגיע לאותו פינס ותוצאה כמו של מערכת פשוטה יותר שבעליה השכילו לטפל באותו המסביב המשלים, שלא פעם רב הנסתר על הגלוי בו!
ולסיום סתם כך , תשאלו כמה אנשים שנוסעים על רכבים איכותיים עם צמיגים סטנדרטיים משדרגים לכאלה שנחשבים סופר אייכותיים!? לעניות דעתי לא הרבה וזה קורה שוב, כי למי שטוב ככה אני באמת מאמין לו, מהסיבה שזה מספק את הצרכים הבסיסיים שלו. ולהרגיש כיצד ביצועי הרכב שעלה לו לא מעט כסף משתפרים, מעניין אותו כקליפת השום. זה אותו הדבר בכל מה שקשור במסביב של המערכת ההי אנד של אודיופיל פלוני , וזה בהחלט עוד למה מעניין!