אם יש לך, תנסה כבל רמקול אחר. לא משנה הרמה שלו ואפילו לערוץ אחד רק לבדיקה
אני צריך להשיג אין לי עוד כבלים בנמצא.
אנסה לעשות את זה. אגב,זה תקין שהכנסתי את הכבל כמו בתמונה ,כלומר דרך למעלה במקום מלמטה?
נשמע מוזר. לא היתה לך איזו תקלה בדרך, איזה קצר או משהו שיכול לשרוף מגבר או טוויטרים?
בהקלטה ששמת זה עם טרבל ב +10?
בערך כמה שעות אחרי שהבאתי את הרסיבר חיברתי אותו לרמקולים,הגדרתי הגדרות ראשוניות..והפעלתי על נמוך..ככה שלא נראה לי שמשהו נשרף..
לגבי ההקלטה,זה היה לדעתי עם טרבל,רק לא זוכר כמה בדיוק. הקטע הוא שמאז שמעתי עוד שירים ודווקא שומעים את הזמר/ת באופן סביר אבל ..זה נשמע כאילו הבס משתלט על הקול הטבעי.. כאילו אין זריקה של הקול החוצה (זה לדעתי הגדרה מדויקת יותר) ואז אני נצרך להעלות את הטרבל לקבל אפקט נקי יותר בכדי לשמוע את הזמר צלול, ובכלל התהייה שלי היא,האם הרמקולים האלה אמורים להשמע לא נקי ? כלומר ,אני מאזין לזה ואני פשוט לא נהנה,אין לי חשק להפעיל את המערכת ..צריך באמת להשקיע ברמקולים סכום גדול מאוד בכדי באמת להנות? ..הרמקולים האלה הם חלק מסרייה שלמה של קולנוע ביתי..קצת מוזר שהם נשמעים ככה.. עדין מנסה להבין אם זה בעיה בחיבורים או שבאמת זה המצב שלהם ..
*אני שומע עכשיו גרסה אחת של שיר שנשמע גרוע
ואז הולך לגרסא אחרת של אותו שיר ומקווה לשמוע יותר איכותי,נשמע יותר טוב (!) אבל באמצע השיר כל 4 6 שניות פתאום הבס מקבל ״הלם״ ומתחיל להוציא עוצמה בלי שום קשר לשיר עצמו ....מוזר מאוד..