מהוידאו נשמע שיש באס ויש גבוהים ככה שזה לא בעיה בחיבורים
אלא יותר עיניין של העמדה נכונה של הרמקולים בחדר בשביל מיקום האופטימלי .
צריך גם מרחק מהקירות ומרחב נקי לפעולה , שלא יהיה איזה רהיטים קרובים מדי .
עוד משהו יש לך סאונד קלאסי של חדר לא מטופל אקסוטית עם הידהודים ואקו ,
תשקול הכנסה לחדר של כמה מוצרים אקוסטים רק תשתדל שיראו יפה ואלגנטי .
לגבי החדר כן יש הד וכדומה..אבל זה פחות מפריע לי ..יותר זה שהצליל לא נעים לאוזן ,הוא לא נקי..
1. לא ענית לאן ברמקולים חיברת את הרסיבר. החיבור העליון ברמקולים לך נועד לרמקולי אטמוס (למעשה כאלה שמדמים אטמוס ויושבים על הרמקול הקיים) ולכן אתה צריך להשתמש רק בחיבור התחתון.
2. כתבת שאין לך אנטנה לרדיו, אבל לידיעתי כל רסיבר מגיע עם אנטנה, גם אם פושטית ובסיסית מאד. מה שנראה לך שאמור לעזור להכנסת אנטנה זה כנראה האנטנה... אם אתה גר באזור עם קליטה נורמלית היא אמורה להספיק, לפחות כהתחלה.
3. גם מהוידאו שלך קשה להבין על מה בדיוק אתה מתלונן, אבל בכל מקרה ייתכן שמקור הבעיה שלך הוא באקוסטיקה של החדר.
לגבי החיבור ברמקולים כתבתי שכן:
עשיתי את זה...למטה בלבד איפה שכתוב main
לגבי האנטנה,האמת שחשבתי כמו שאתה אומר ו
שאתמול ניסיתי זה לא תפס,ניסיתי עכשיו ואכן שומעים .
יש לציין שבשמיעה של fm זה נשמע יותר נקי .
אבל השאלה הגדולה היא: האם הזרמה דרך בלוטוס או AirPlay היא כל כל גרועה עד שאני לא מצליח כלל להנות?
כלומר נכון,שהרמקולים די ״פושטים״ אבל בחיי,לא ציפיתי לרמה כל כך נמוכה. קשה מאוד לאסביר את זה.
זכור לי כשהייתי ילד,לדוד שלי היה מערכת סטריאו רגילה ,רק מדליקים ופועל,בלי מגבר. וכל כך נהנתי מהצלילים והעוצמה זה היה חוויה. עכשיו אין מצב שהרמקולים הנל שלי יורדים באיכות ממשהו פשוט כמו שהיה לדוד שלי בזמנו. זה פשוט עצוב כמה זה נשמע אנמי בלי חיות ..אני רוצה להאמין שזה בגלל שמשדרים דרך אלחוטי.. אולי בצורה אחרת זה ישמע טוב? שואל את עצמי אם להשקיע בהזרמה דרך דיסק או משהו כי הוצאתי המון ואני מרגיש שיצאתי ״פארש״ .
מה שאתה כותב לא סביר, אלא אם התרגלת לצליל של רמקולים אחרים או שהבעיה במגבר או שהפעלת אקולייזר/dsp אם יש.
תנסה לחבר רמקולים אחרים ותראה אם הבעיה חוזרת.
זהו שאין לי עוד רמקולים,זה פעם ראשונה שאני מחבר סטריאו עם מגבר. רציתי צלילים חיים ולהנות. ובסוף זה נשמע נורא אנמי כאילו הקול מסרב לצאת מהרמקול. למעשה,ראיתי המון סקירות שעשו לרמקול הזה ביוטיוב ושם זה נשמע אחרת לגמרי מאוד חי...
מה שכן,שמתי לב לשינוי גדול בין הזרמה דרך בלוטוס לבין דיסק,הצלחתי להבין שיש שוני גדול. (למרות שבקטע הספציפי הזה זה היה לרמקולים רצפה איכותיים ולא לאלה הספציפיים שיש לי כרגע)
מפה לשם,מה אתם מייעצים לי? לנסות להזרים דרך דיסק בצורה כלשהי? Dac כאלה דברים?
(בעיקרון כשאני מפעיל FM זה נשמע יותר טוב אבל עדין יחסית לרדיו שאתה שומע רעש רקע .. אבל הקול של השדרן נשמע ברור ונקי .. אז תוהה אולי הבעיה היא בהזרמה)