אכן אכזבה קשה כמו שהבטיחו לי כאן

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
ולמרות זאת,אני עדין מאמין שעשיתי משהו לא תקין.
אז היום הגיע הרסיבר onkyo tx250 ,חיברתי הכל לאן שצריך מבחינת הרמקולים (jamo s803) ,ימין שמאל פלוס מינוס אין טעות . ואני פשוט מתחרפן. ניסיתי לנגן בתחילה עם וויפי ובלוטוס וזה היה נשמע גרוע כל כך . לפני שאתם אומרים אמרנו לך,כדאי שתבינו למה אני מתכוון כשאני אומר גרוע. ברמה שאני מאמין שמשהו לא תקין. ואסביר:הקול של הזמר נבלע ברמות מטורפות לא שומעים אותו כמעט בכלל! זה נשמע שהוא מאחורי 5 טון קיר בטון (צריך לשים את הטרבל על הכי גבוה בכדי להבין שיש זמר), לא אגזים ואומר שאם אני מחבר עכשיו את הרמקולים שקניתי לפני 10 שנים ב100 ומשהו שקל,אגיד שאני מתענג והם כופלים את כל המוזיקה שיוצאת כרגע מהרמקולים (jamo s 803) ברור לי לחלוטין שמשהו לא תקין. אז עברתי לחיבור usb בכדי לוודא שאני לא הוזה. זה נשמע יותר טוב אבל עדין. זה כאילו אין מספיק עוצמה הזמר בכלל לא נשמע זה יותר מוזיקה ואין זמר. למישהו יש מושג מה אני עושה לא בסדר? הרסיבר כותב שהוא יכול לנגן מ4 ohm ל16 . הרמקולים הנל 8 . זה כאילו אין אפקטיביות,הזמר נשמע כאילו הוא מאחורי קיר בטון במרחק אדיר. אין כלום פשוטו כמשמעו. ברור לי שאני לא עושה משהו נכון. אולי לא הגדרתי כראוי בהתחלה? .. אודה לעזרתכם המומחים .

עריכה: בהגדרות התקנה שמתי לב שזה היה על 4 ohm שיניתי ל6 ונדמה לי שיש שיפור. האמת השעה מאוחרת לכן לא הגברתי חזק אז קשה לי להבין מה בדיוק קרה. האם יש קשר,לדעתכם?

נערך לאחרונה ב:

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני לא מצליח למצוא את המגבר שלך.
תוכל לתת קישור?

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
נתחיל בזה שאין לאונקיו דגם שנקרא 250. אז תרשום מה באמת רכשת
רכשת בארץ? אם כן קפוץ לחנות, במקרה שלקוי יחליפו לך. במקרה שהפעלת לא נכון ילמדו אותך
בגלל שרסיבר הכי מאפן ינגן יותר טוב ממה שאתה רושם

הכבלים לרמקול תקינים?

שים אנטנה ובדוק רדיו
או חבר מקור שמע (אולי פאלאפון בעזרת כבל 3,5 - RCA)
אם ישמע טוב. אז הבעיה בהגדרות

חוץ מזה בדוק שאתה לא על MUTE

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
אולי TX-8250?

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
ברמקולים אתה צריך לחבר שחור אדום למטה בלבד. איפה שכתוב MAIN

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
בכל מקרה, אם זה רסיבר קולנוע ביתי והוא במצב רב ערוצי לקולנוע (DOLBY), כנראה שהרוב יוצא מרמקול הסנטר (שאיננו מחובר) והרמקולים סטריאו רק משמשים כאפקט לנפח.

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
אני לא מצליח למצוא את המגבר שלך.
תוכל לתת קישור?

סליחה שלקח לי זמן , המכשיר הוא TX8250

אולי TX-8250?

נכון ..

נתחיל בזה שאין לאונקיו דגם שנקרא 250. אז תרשום מה באמת רכשת
רכשת בארץ? אם כן קפוץ לחנות, במקרה שלקוי יחליפו לך. במקרה שהפעלת לא נכון ילמדו אותך
בגלל שרסיבר הכי מאפן ינגן יותר טוב ממה שאתה רושם

הכבלים לרמקול תקינים?

שים אנטנה ובדוק רדיו
או חבר מקור שמע (אולי פאלאפון בעזרת כבל 3,5 - RCA)
אם ישמע טוב. אז הבעיה בהגדרות

חוץ מזה בדוק שאתה לא על MUTE

קניתי כבלים ב87 שקל ל3 מטר הלכתי על משהו איכותי מראש.
בדקתי רדיו דרך מתאים usb ... משהו שמגיע עם הרסיבר (DAB)ג
בחיי,אפילו הרדיו לא נשמע משהו..ואני מדבר על קול של אנשים לא על מוזיקה. על זה בכלל אין מה לדבר. זה אשכרה כמו לשמוע בטייפ ישן.

בהתחלה חשבתי שיש קשר לאלחוטי אבל אשכרה גם כשאני שם שירים מusb עדין זה נשמע כל כך תפל וחסר טעם , כאילו שבקושי שומעים את הזמר ..אני מקריב את האוזן לטוויטר ושומע את הכל , לעיתים חזק יותר תלוי איזה שיר.. והבס עושה טובה שהוא קיים.. וממש הכל ביחד נשמע כל כך ..סוג של חלש . כלומר אם נגיד אגביר עכשיו ל-70 ישמעו חזק אבל זה עדין ישמע תפל בלי טעם כאילו הזמר רחוק שנות אור . אין לי אפילו איך להסביר אולי אעשה וידאו עם המוזיקה שתשמעו מתי שיצא לי .. מה שבטוח,מערכת סטריאו זה לא. יותר מזכיר טייפ ישן.
בחיי אפילו בטייפ אני נהנה יותר. שתבינו כמה זה גרוע: הוריי שיחיו שמעו את זה והם לא חשודים על אנינות טעם. הפנים שלהם אמרו הכל. הם בכלל לא מרגישים שיש מולם רמקולים. וזה אנשים שמתלהבים מטייפ בוויליום גבוה. אחי יושב מול הרמקולים שהעוצמה על 65 ואומר "לא יודע..." והוא יושב מטר מהרמקולים. אין טעם בשיר זה כאילו הכל יבש. לצערי לא אוכל לעשות בפועל את העצות שלכם אלא רק מחר. רק אשאל אתכם לגבי הohm . בהגדרה זה היה על 4 ושהעלתי ל6 ראו שיפור כלשהו. האם הנקודה היא בזה שהרסיבר בכלל במקור משחק רק על 4 ועל 6 ? (למרות שהוא מציג שהוא מתמודד עד 16 אז..לא יודע..)
ובחיי אחי, מז"א תבדוק שאתה לא על "מיוט" ..ברור שלא נו זה בטוח בדיחה נכון?

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
ברמקולים אתה צריך לחבר שחור אדום למטה בלבד. איפה שכתוב MAIN
עשיתי את זה...למטה בלבד איפה שכתוב main
בלי נדר מחר אם תרצו עדין לעזור לי,אצלם ואעביר אפילו וידאו עם איך שזה נשמע..

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
אוקיי, יש שני סטים של רמקולים, A ו B. רק להיות בטוח, הרמקולים שלך מחוברים לחיבורי A וזה מה שבחרת במגבר, בלי ZONE ושטויות, נכון?
156435-1-1200Wx1200H

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
זה לא העניין של האום
ואין בדיחות. כבר נתקלתי בעשרות אנשים שאמרו עשיתי א. כשלמעשה עשו ב
בדיוק כמו שקלוד רשם לך תבדוק יציאה A או B
בדיקות עושים מסודר מה שנקרא צק ליסט

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
אוקיי, יש שני סטים של רמקולים, A ו B. רק להיות בטוח, הרמקולים שלך מחוברים לחיבורי A וזה מה שבחרת במגבר, בלי ZONE ושטויות, נכון?
156435-1-1200Wx1200H

הרמקולים כן,מחוברים לA , בגלל שזו פעם ראשונה אז בדקתי אלף פעמים שאני לא בילבלתי והכל יושב על A
יש לציין* שאת החיבור עשיתי בלי "בננות" אלא ככה עם הנחושת חשופה..נתתי לזה כמה סיבובים כאלה ודחפתי מלמעלה כלפי מטה וסגרתי . אני מוכן לצלם הכל אם אתם צריכים להבין משהו או לראות. לגבי מה שאתה כותב על zone אין לי מושג אחי. בעיקרון בקושי הגדרתי אותו בהתחלה,למעט הגדרות רשת בישביל האלחוטי. כאילו הקטע של הראוטר והבלוטוס של הפלאפון . אחרי זה שהתאכזבתי והתחלתי להבין שהבעיה ככל הנראה לא בגלל דרך ההזרמה (אלחוטי) אלא יש איזה דפק שאני לא מבין . אז שיניתי ל6 ohm . בהגדרות . זה אומנם שיפר משהו לא יודע להצביע על מה,ומצד שני זה..עשה לי באיזה שיר כלשהו משהו דומה למה שקורה כשמקריבים מיקרפון לרמקול? משהו כזה בקטעים מסויימים..כבר חששתי ואמרתי אולי עדיף לחזור להגדרות של 4 ohm. אולי בניסיונות שלי להכניס את הנחושת למקום ..כשזה התפקשש וכולי ואז שוב סובבתי ושוב ניסיתי להכניס,אולי זה פגע במשהו ולכן זה ככה? זה מאוד מאוד רחוק מבחינתי המחשבה הזו,שזה הגורם ..אבל לכו תדעו.. זה אפשרי?

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
313
נקודות
63
אתה יכול להוריד את המדריך מפה:
https://eu.onkyo.com/en-GLOBAL/c/tx-8250/p/156435

הייתי ממליץ על התחברות לממשק שלו לעדכון Firmware ולראות אם הממשק הגרפי מתריע על משהו.
בנוסף הייתי בודק את הכפתור הזה:
upload_2020-10-28_2-1-32.png

תמונות מצורפות

• upload_2020-10-28_2-1-32.png
    upload_2020-10-28_2-1-32.png
    KB 30.7 · צפיות: 725

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
עכשיו שם שיר , בחיי , הקרבתי את האוזניים לטוויטר , פתאום אני שומע כזה רעש קטן , מכירים את זה שאתם מכניסים את הכבל 3.5 לכרטיס קול במחשב? ואז יש ברמקולים רעש כזה מוזר? בול מה ששמעתי עכשיו..הזייה..

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
אתה יכול להוריד את המדריך מפה:
https://eu.onkyo.com/en-GLOBAL/c/tx-8250/p/156435

הייתי ממליץ על התחברות לממשק שלו לעדכון Firmware ולראות אם הממשק הגרפי מתריע על משהו.
בנוסף הייתי בודק את הכפתור הזה:
צפה בקובץ המצורף 51507

איך אני מעדכן את הfirmware ?..
לגבי הכפתור תוכל לכתוב במילים , לא רואה כאן את התמונה

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
אגב , היה דלוק לי אופצייה של stby אוטומטי, אין לי מושג מזה אומר אבל כיביתי את זה...
לא יכול לדעת איך זה משפיע כל כך בגלל השעה (לא יכול להגביר) יש עוד אופציה דלוקה וזה pcm , גם אין לי מושג מזה .

עריכה:
ואוו..שמתי בהגדרות משהו שנקרא intelli וזה הפך את זה מפן יבש לפן עם נפח , שומעים חזק מבלי צורך להגביר...מעניין לשמוע את זה בעוצמה גבוהה מחר. אולי זו היתה הבעיה? שמתי את ההגדרה הזו כרגע על 12.db וככל שהורדתי את זה שמעו ממש חלש..כמו קודם.

שורה תחתונה: עדין שומעים כאילו הרמקול עושה טובה שהוא עומד מולך , כאילו הרחיקו אותו ממני 40 מטר

נערך לאחרונה ב:

שלום לכולם

אוהב את התחום
מעורבות
2
נקודות
18
יש גם קפיצות בשירים מה-usb... מה קורה פה?.. לא מפסיק לקפוץ לי עכשיו שיר.
בוויפי/בלוטוס זה לא קורה.

כן אני יודע , הפצצתי אתכם בנתונים.
מצטער.

נערך לאחרונה ב:

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
תנתק את כל הכבלים ותאפס את הרסיבר.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
g701S803WH-M.jpg

לאן חיברת ברמקול?

תמונות מצורפות

• g701S803WH-M.jpg
    g701S803WH-M.jpg
    KB 7.4 · צפיות: 649

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113

ובהמשך להודעה הנל,
תבדוק שהחיבור בין הרמקול לרסיבר תקין , כלומר, יציאה אדומה ברסיבר לכניסה אדומה ברמקול ויציאה שחורה ברסיבר לכניסה שחורה ברמקול.
ארז

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
151
נקודות
43
לא ענית אם רכשת בארץ
לא ביצעת את הבדיקה עם רדיו (FM ולא DAB) או בדיקה עם פלאפון וכבל 3,5. כל בדיקה ממקור של כניסה אנאלוגית.
בנוסף אני מצטער אבל עד עכשיו אני לא מצליח להבין. כל העוצמה נמוכה או רק זמרים?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור