עצוב כמה שזה נכון....זה מפני שעל הממשלה הזו, והעומד בראשה, אין שום סיבה הגיונית לסמוך.
ארז
עצוב כמה שזה נכון....זה מפני שעל הממשלה הזו, והעומד בראשה, אין שום סיבה הגיונית לסמוך.
הנהגה לאומית נבחנת בזמן משבר. ברור לחלוטין שהאשמה היא בראש וראשונה של הממשלה והעומד בראשה, הבוס של אדלשטיין כזכור. במקרה שלנו, בשל שקיפות יחסית, אפשר אפילו לשרטט את האופן שבו הממשלה הכבדה הזו, המסובכת בניגודי הענינים המובנים בתוכה, הגיעה למצב הזה, די לזכור את העיכוב בהחלטות, את הזיגזגים והכניעה מול קבוצות לחץ פוליטיות ואחרות, והכל במשבר שבו המהירות והפסקנות הם תנאים בלעדיהם אין, בכדי להבין שהכישלון של ההנהגה ובמיוחד ראשה, אינם פחות מקולוסאליים.כלומר, אתה בכנות חושב שקורונה היא אחריות של ממשלה?
אחריות של ממשלה זאת לא להגיע להשבתה של מערכת הבריאות ושרותים אחרים
אני לא צריך הוראות ממשלה כדי לשמור מרחק, אבל רוב הציבור פשוט צריך שוטר צמוד. ואני לא מתכוון לחרדים, זומבי האלה לא מבינים שפה ממילא
כל יום אני נתקל באידיוט שמנסה להדחף למעלית יחד עם משפחתי.
הנהגה לאומית נבחנת בזמן משבר. ברור לחלוטין שהאשמה היא בראש וראשונה של הממשלה והעומד בראשה, הבוס של אדלשטיין כזכור. במקרה שלנו, בשל שקיפות יחסית, אפשר אפילו לשרטט את האופן שבו הממשלה הכבדה הזו, המסובכת בניגודי הענינים המובנים בתוכה, הגיעה למצב הזה, די לזכור את העיכוב בהחלטות, את הזיגזגים והכניעה מול קבוצות לחץ פוליטיות ואחרות, והכל במשבר שבו המהירות והפסקנות הם תנאים בלעדיהם אין, בכדי להבין שהכישלון של ההנהגה ובמיוחד ראשה, אינם פחות מקולוסאליים.
לא שופט איש וגם לא ניכנס לכיסו של אף אחד אבל רוב האנשים הסלחנים למצב כניראה לא ניפגעו כלל או לא ניפגעו בצורה קשה מהמשבר.
קל לומר שצריך לעשות סגר כללי כאשר מקבלים פנסיה תקציבית או שממשיכים לקבל משכרות כבעבר. ניראה את הגיבורים הללו מצדדים בסגר גורף כאשר יש לשלם שכירות ארנונה והצאות אחרות על עסק סגור או כאשר הכנסות משק בית צונחות ב 80 אחוז .
ההנהגה כישלון טוטאלי נקודה. מי שלא רואה את זה פשוט כניראה לא ניפגע מספיק או שהוא מזוכיסט.
איש חכם אמר לי שקורונה תהיה פה עוד 5 שנים
אם הוא לא זקן סיני אז אל תאמין לו...
לפי הגישה הזאת , אפשר לוותר על בחירות כי "כולם אותו דבר".....הרי נאמר שזה יהיה אקורדיון, ככה זה יהיה. עם כל ממשלה.
ואם אתה חושב שעם לפיד זה יהיה אחרת,.. נו
לי לא היו ציפיות משום ממשלה, מעולם לא בונה על אף אחד.
איש חכם אמר לי שקורונה תהיה פה עוד 5 שנים
ממשלות העבר חלבו אותי ללא הפסקה, אני שילמתי 70% מס במאה ה-20. ביבי כשהיה שר האוצר הוריד מיסים דרסטית למעמד הביניים, אני מרגיש את זה בכיס.
אני זוכר מיליארדים מועברים לכיסוי חובות של הסתדרות וקיבוצים. מיליארדים!! שלא נדבר על "שלום" ואוטובוסים מתפוצצים, סכינים בגב, ומטענים עם מסמרים מתפוצצים.
זיכרון אולי קצר למישהו
למה לעצור רק בקורונה, האם גם על שירותים אחרים אתה לא סומך ידך על המדינה, שיטור, סלילת כבישים, חשמל, צבא עבור ביטחון או בתי חולים, רווחה ועוד, על מה בדיוק גובים ממך מיסים, שירות צבאי וימי מילואים
לי נראה שתפיסתך לגבי חובות מדינה מדינה דמוקרטית ליברלית אינה נכונה.
והמיליארדים שמועברים למימון מגזרים שונים בשביל שהקואליציה תתקיים במשך כל השנים לא מפריעים לך ?
והמיליארדים שנשפכו ביהודה ושומרון לרווחת מיעוט גם לא מפריעים לך ?
רוצה לדבר על המצב הבטחוני ?
אולי תשאל את תושבי הדרום איך הם חיים כבר שנים תחת מתקפות טילים בלתי פוסקות ובלוני תבערה, דבר ששום מדינה נורמלית לא הייתה מאפשרת.
ומעליית הליכוד לשלטון לא היו פה פיגועים ?
תעשה לי טובה, זיכרון סלקטיבי אין לי...
חוץ מזה, אין ממש פער בתפישת הביטחון של הליכוד לבין תפישת הביטחון של יש עתיד או של כחול לבן.
השמאל שאתה זוכר מתחילת שנות ה 90 (לפני 30 שנים !!!) לא ממש קיים ולא ממש מהווה אלטרנטיבה.
ארז
בטחון - כן.
ואני מצפה שכל מי שלא עשה צבא ו/או מילואים יסבול מסנקציות כלכליות קשות, שלילת רישיון נהיגה וכו'
חברת חשמל - להפריט, כמו מקורות, נמלים, רכבות וכו'
אתה מקבל חשמל חינם? לא מבין את השאלה.
אני משלם סכומים די גבוהים
בתי חולים.. אין לך ביטוח פרטי?
בעד כמובן רמה גבוה ציבורית בטח עבור מחלה הנוכחית. לא ממש בעד שחרדים ממלאים אותם בחינם ותופסים את מקומי אם חס וחלילה אצטרך.
במחשבה שניה, מעדיף לשלם פחות מס בריאות, כי ממילא לא מקבל כלום. אחרים - כן, אני - לא.
רווחה - לא מבין מה זה.
עברתי תהליך קליטה קשה ביותר.
שרות צבאי יותר קשה, הגעתי אפילו לפסיכיאטר.
עבדתי מגיל 14
הוריי עבדו עד גיל 70 בעבודות קשות
מתןך סקרנות תן לי לשאול אותך שאלה, לאור הדברים שהעלית, מה עדיין מחזיק אותך כאן, הרי אתה בעל מקצוע שיכול לעבוד מכול מקום בעולם כולל מחוף הים בברזיל?
אני בסדר דווקא, אתה לא מרוצה, אז מה מחזיק אותך?
זאת מולדת שלי
בן שלי משרת ביחידה מובחרת
23 שנים עשיתי שרות צבאי, עובד כאן מגיל צעיר, לא הייתי על הבטלה ולא יום אחד.
אתה מתבלבל בין ביטוח בריאות ממלכתי לרמת רפואה כללית. אני אמרתי שאני משלם מכיסי מלא כסף בשביל אחרים. סוג של סוציאליזם כזה.
נ. ב. הוריי ניצולי שואה עבדו בעבודות ניקיון כשלהם תואר שני בהנדסת חמשת. לא כזאת ברכה. אבל הם לא מתלוננים להבדיל מ..