michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,434
- נקודות
- 113
יש גם אהבלים בצד ימין.
כרגע אין סגר, אבל די בטוח שעוד שבועיים שלושה אנחנו שם.
כרגע אין סגר, אבל די בטוח שעוד שבועיים שלושה אנחנו שם.
וכל מנהיגי העולם התיישרו לפיו?מנהל העסק אצלו אני עובד
סמוך ובטוח,שהקורונה היא המצאה
של ביבי נתניהו,ומתחילתה ועד לרגע זה
לא מקפיד על שום הגבלה.
והוא שייך לצד הכי קיצוני בשמאל.
ולצערי הצד הזה של הפוליטיקה בישראל
באותה הדיעה,וחבל.
במה שכתבתי אין קשר בין שמאל וימין כרגע. אנחנו נכנסים לשפל ולא קיים קוסם שיוציא אותנו מיזה בזמן הקצר. שפל זה עיניין של כמה שנים ומשהו שמופיע פעם או פעמים במאה.
פשוט לא נכון. ואני טיפה מבין יותר מסתם לקרוא עיתון. לבטל את הנאמר כי זה הופיע בדמרקר זה הזוי. הפיענוח הפסאודו כלכלי שההפסדים בארהב הוחזרו מטעה והזוי לחלוטין. בארהב הודפס כמות כסף חריגה שהגיע לבורסה וכך העליות אבל ממש לא הניעה את הכלכלה.
שוב , למי שלא מבין או לא מאמין-אנחנו=העולם נכנס לשפל ולא למיתון. ההבדל משמעותי.
ועם על הכבוד להערכות מתי הטיסות יחזרו , אני קטונתי. אבל חיסון לא יהיה גם בעוד שנה(מתבסס על דיעה מקצועית שיש גופים שמשלמים לי על זה ולא הערכה של קורא עיתון).
קיבלתי את המלצתךפשוט לא נכון. ואני טיפה מבין יותר מסתם לקרוא עיתון. לבטל את הנאמר כי זה הופיע בדמרקר זה הזוי. הפיענוח הפסאודו כלכלי שההפסדים בארהב הוחזרו מטעה והזוי לחלוטין. בארהב הודפס כמות כסף חריגה שהגיע לבורסה וכך העליות אבל ממש לא הניעה את הכלכלה.
שוב , למי שלא מבין או לא מאמין-אנחנו=העולם נכנס לשפל ולא למיתון. ההבדל משמעותי.
ועם כל הכבוד להערכות מתי הטיסות יחזרו , אני קטונתי. אבל חיסון לא יהיה גם בעוד שנה(מתבסס על דיעה מקצועית שיש גופים שמשלמים לי על זה ולא הערכה של קורא עיתון).
יש בפורום הזה רק מומחה אחד לקורונה.כל המבינים מהמומחים
יהיה נחמד אם תוכלו לציין למה אתם מבינים ומומחים בתחום הקורונה.
אחרת זו הדעה המכובדת שלך.
ברור שיש אהבלים מכל הצדדים!
המסוכנים ביותר אלה הערסים
בכול חור הם נמצאים,בלי מסיכות!
שמים פס על כולם,והגרוע ביותר
שמערכת אכיפת החוק שלנו
משטרה,פיקוח,הם ברובם ערסים.
יש בפורום הזה רק מומחה אחד לקורונה.
וכל מנהיגי העולם התיישרו לפיו?
והמציאו מאות אלפי מתים?
אני מקווה שהוא לכ יחטוף קורונה כי מחלה אחת קשה כבר יש לו - מחלת נפש
החסידות האשכנזית איבדה את זה לגמריי.עמית כנראה. שמאשים את ה״ערסים״ כהכי מסוכנים. הוא רק שוכח את החסידים הלא ערסים (אשכנזים) שהם בעלי האחוזים הגדולים ביותר בהדבקה. אז אם עמית לא ״ערס״ אז אולי כדאי שלא יצא מילימטר מהבית, הוא מפיץ מחלות מסוכן.
מה שקורה עם חלק מהציבור החרדי די מדכא, לא רק ברמה של הקורונה אלא בכלל, לראות ציבור שפשוט לא סופר את חוקי המדינה ולא מתבייש להכריז על כך בפנים גלויות.עמית כנראה. שמאשים את ה״ערסים״ כהכי מסוכנים. הוא רק שוכח את החסידים הלא ערסים (אשכנזים) שהם בעלי האחוזים הגדולים ביותר בהדבקה. אז אם עמית לא ״ערס״ אז אולי כדאי שלא יצא מילימטר מהבית, הוא מפיץ מחלות מסוכן.
יש בפורום הזה רק מומחה אחד לקורונה.