מאסטרו אודיו
עוסק בתחום
- מעורבות
- 338
- נקודות
- 83
אז ככה
לא אקסיומות ובלי חירוף נפש. חומר למחשבה.
הדבר היחידי שמעניין אותי זה איך אני מוציא מהטענה הזאת משהו פוזיטיבי.
אני לא רוצה להכניס סינרגיה לתהליך בניית המערכת.
אתה מפספס את העיקר. האמירה "אין דבר כזה סינרגיה" אומרת לדעתי -
סינרגיה לא מעניינת אותי ולא רוצה לתת לה להשפיע על תהליך בניית המערכת.
אתה נתפס לפירוש המילולי.
הוכחה לקיום או אי קיום סינרגיה בכלל לא חשובה לי בעוד היא הפכה עבורך לעצם העניין.
זה התפל ולא העיקר.
אני מוכן לומר בפה מלא שיש דבר כזה סינרגיה (אם זה גורם למישהו סיפוק) העניין הוא שאני לא מעוניין בה. אני מבקש לשלול אותה.
זה בדיוק אותו דבר בשבילי. מקווה שהבנת אותי עד הסוף כי זו הנקודה הכי חשובה ואני חוזר על אותו רעיון כמו תוכי...
נכון.
תקרא לזה איך שאתה רוצה. נכון, אני מעדיף להמנע ממצבים כאלה.
תקרא לזה מכשיר טוב ומכשיר טוב פחות. אותו דבר בשבילי.
לסיכום, הפעם במילים שלי:
לא רוצה מערכת עם סינרגיה - רוצה מערכת עם מכשירים טובים (מעולים, שואפים לשלמות, מושלמים,
שאינם תלויים אחד בשני. תבחר אתה).
מיצינו?
עופר לקח את הטריגרים האמורים והציג אותם כאן כאקסיומות, שנראה לו שקריסתן תוציא את האוויר מגלגלי השיטה שלו, שנראית לו טובה, ולכן הוא מגן עליהם בחירוף נפש
לא אקסיומות ובלי חירוף נפש. חומר למחשבה.
אבל בעצם השיטה של עופר אינה מסתמכת על האקסיומות האלה. למעשה, היא מסתמכת על היפוכה של אחת האקסיומות.
אם לא הייה דבר כזה סינרגייה, לא הייה את מה לשלול!!
הדבר היחידי שמעניין אותי זה איך אני מוציא מהטענה הזאת משהו פוזיטיבי.
אני לא רוצה להכניס סינרגיה לתהליך בניית המערכת.
אתה מפספס את העיקר. האמירה "אין דבר כזה סינרגיה" אומרת לדעתי -
סינרגיה לא מעניינת אותי ולא רוצה לתת לה להשפיע על תהליך בניית המערכת.
אתה נתפס לפירוש המילולי.
הוכחה לקיום או אי קיום סינרגיה בכלל לא חשובה לי בעוד היא הפכה עבורך לעצם העניין.
זה התפל ולא העיקר.
אני מוכן לומר בפה מלא שיש דבר כזה סינרגיה (אם זה גורם למישהו סיפוק) העניין הוא שאני לא מעוניין בה. אני מבקש לשלול אותה.
זה בדיוק אותו דבר בשבילי. מקווה שהבנת אותי עד הסוף כי זו הנקודה הכי חשובה ואני חוזר על אותו רעיון כמו תוכי...
בעצם מה שהשיטה של עופר חותרת אליו הוא שלילת ההסתמכות על העצמה הדדית בין רכיבים (== סינרגייה!)
נכון.
השיטה מכירה בפירוש בקיומם של מצבים סינרגטיים.
תקרא לזה איך שאתה רוצה. נכון, אני מעדיף להמנע ממצבים כאלה.
בנוסף, הטריגר השני מנוסח באמצעות הדבקת הכינוי "גרוע"/"רע" לכל מכשיר שהתברר לגביו שהוא סינרגטי עם מכשירים אחרים במערכת ושזה גרם לו להתבלט בקונפיגורצייה מסויימת.
הנחת היסוד כאן היא שאם מכשיר מסויים מתפקד מצויין עם קבוצה גדולה ככל האפשר של מכשירים אחרים, המכשיר עצמו הוא מצויין, ומי שלא, הוא פשוט רע.
תקרא לזה מכשיר טוב ומכשיר טוב פחות. אותו דבר בשבילי.
אז, לסיכום הדיון בנושא השירשור, נראה לי ש:
- שתי האקסיומות אינן נכונות
- יש לנו שיטה שיכולה להיות מצויינת לבחירת מכשירים כך שהיא תישמע טוב ככל האפשר עם מינימום הסתמכות על העצמה הדדית בין רכיבים ומקסימום הסתמכות על איכות הרכיבים עצמם, והמערכת יציבה יותר בקשר לשינויים, תוספות והחלפות של ציוד.
- השיטה הזו פראקטית רק למי שייש לו גישה שוטפת להרבה מכשירים וצירופיהם בו-זמנית, שזה לא המצב אצל רוב האנשים
- השיטה לא בהכרח עובדת עם מכשירים שיוצא לבדוק, והצלחתה תלוייה בסדר הגעת המכשירים
- לא טענתי שאלה אקסיומות בשום מקום. אלה לא מילים שלי. אני מסכים עם הטענה כפי שהסברתי שהבנתי אותה.
- נכון מאוד
- נכון מאוד. כנ"ל לגבי חיפוש סינרגיה
- נכון מאוד. כנ"ל לגבי חיפוש סינרגיה
לסיכום, הפעם במילים שלי:
לא רוצה מערכת עם סינרגיה - רוצה מערכת עם מכשירים טובים (מעולים, שואפים לשלמות, מושלמים,
שאינם תלויים אחד בשני. תבחר אתה).
מיצינו?
נערך לאחרונה ב: