איכות הסאונד הטובה ביותר בסטרימינג - השירות שאתם לא מכירים!

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,168
נקודות
113
נכנסים פה באמת לקטנות של טעם אישי.כשרן מסביר לי(באופן כללי - מה מפריע לו -אני מבין למה הוא מתכוון ויכול לנסות להשפיע על זה -אבל רק לאחר שהמערכת עובדת ומכוילת למצב תקין )- זה המפתח.
מה שחשוב שהמערכת מנגנת נכון "אוביקטיבית" ומשם אפשר לקחת את זה במסגרת הנכון ל60,000 מקומות סוביקטיבים ,אך תקינים.

הבעיות הגדולות ומחול השדים מתחיל כאשר מנסים לתפור טעם אישי - על מערכת שמנגנת/מגיבה בחדר באופן לא תקין ופה באמת הדיונים הם סובקיטיבים ולא ניתן להפיק תועלות .

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
129
נקודות
43
המתכתיות שאתה שומע בסטרימינג קשורה אך ורק בהפרעות rf/emi
הכנס פילטר רשת טוב (לפני הכניסה אל הסטרימר) שיודע לטפל בבעיה הזו וטיידל ישמע פגז.

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,168
נקודות
113
הכנס פילטר רשת טוב (לפני הכניסה אל הסטרימר) שיודע לטפל בבעיה הזו וטיידל ישמע פגז.
הוא טוען שבאפל היא לא קיימת- זה גם סטרמיניג ללא מתכת

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,066
נקודות
113
נכנסים פה באמת לקטנות של טעם אישי.כשרן מסביר לי(באופן כללי - מה מפריע לו -אני מבין למה הוא מתכוון ויכול לנסות להשפיע על זה -אבל רק לאחר שהמערכת עובדת ומכוילת למצב תקין )- זה המפתח.
מה שחשוב שהמערכת מנגנת נכון "אוביקטיבית" ומשם אפשר לקחת את זה במסגרת הנכון ל60,000 מקומות סוביקטיבים ,אך תקינים.

הבעיות הגדולות ומחול השדים מתחיל כאשר מנסים לתפור טעם אישי - על מערכת שמנגנת/מגיבה בחדר באופן לא תקין ופה באמת הדיונים הם סובקיטיבים ולא ניתן להפיק תועלות .
דן

מה הקשר למערכת מכוילת.
הרי לשום מערכת סטריאו דו ערוצי אין מערכת כיול, מערכות הכיול הללו מגיעות בפרוססורים-רסיברים.
יש כאן מספיק חברים בעלי מערוכות שמע דו ערוצי משובחות שלא חוו את תופעת המתכתיות.
מנסה להבין את הקשר.

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,168
נקודות
113
שינסה גם עם אפל. יופתע לטובה.
לא פוסל אבל זה לא הדיון .

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,168
נקודות
113
דן

מה הקשר למערכת מכוילת.
הרי לשום מערכת סטריאו דו ערוצי אין מערכת כיול, מערכות הכיול הללו מגיעות בפרוססורים-רסיברים.
יש כאן מספיק חברים בעלי מערוכות שמע דו ערוצי משובחות שלא חוו את תופעת המתכתיות.
מנסה להבין את הקשר.
יש המון מערכות סטריאו שמגיעות עם מערכת כיול .
טרינוב דן ערוצי
דיראק דו ערוצי
רמקולים אקטיביים עם. ערכת כיול לא חסר

הנקודה שלי הייתה שאין טעם להתדיין על מה שרן מגדיר מתכתי - כי זה שלו . זו לא עובדה מוגמרת .
יכול מאוד להיות שיגיע לחדרים של אחרים שעבורם הסאונד אצלם לא מתכתי עבורם והוא יגיד שזה מתכתי .

מנגד , הם יכולים להגיע אליו ולהגיד שאין שום מתכתיות בטידל .

לסיכום :

אתם לא מדברים על אותו דבר , למרות שאתם חושבים שכן בלב תמים אך בחוסר מודעות גמור .

כיול לעומת זאת - תקין לעומת זאת הוא עובדה מוגמרת ולא עניין של דעה או טעם .

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,066
נקודות
113
יש המון מערכות סטריאו שמגיעות עם מערכת כיול .
טרינוב דן ערוצי
דיראק דו ערוצי
רמקולים אקטיביים עם. ערכת כיול לא חסר

הנקודה שלי הייתה שאין טעם להתדיין על מה שרן מגדיר מתכתי - כי זה שלו . זו לא עובדה מוגמרת .
יכול מאוד להיות שיגיע לחדרים של אחרים שעבורם הסאונד אצלם לא מתכתי עבורם והוא יגיד שזה מתכתי .

מנגד , הם יכולים להגיע אליו ולהגיד שאין שום מתכתיות בטידל .

לסיכום :

אתם לא מדברים על אותו דבר , למרות שאתם חושבים שכן בלב תמים אך בחוסר מודעות גמור .

כיול לעומת זאת - תקין לעומת זאת הוא עובדה מוגמרת ולא עניין של דעה או טעם .
המותגים שהזכרת בעלי מערכות כיול הם במקרה הטוב גרגר אחוז המותגים בעולם הדו ערוצי.... ושוב לאף אחת מהם אין מערכת כיול....

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,168
נקודות
113
המותגים שהזכרת בעלי מערכות כיול הם במקרה הטוב גרגר אחוז המותגים בעולם הדו ערוצי.... ושוב לאף אחת מהם אין מערכת כיול....
לטרינוב אין מערכת כיול לסטריאו ?
לדירק אין בנאד ?
ל MINI DSP אין ?
ל DIRAC PC אין ?
ל אין ספור מותגי רמקולים אקטיביים אין מערכת כיול ? גם הוזלים וגם המאוד מאוד מאוד יקרים כמו LYRAVOX המדהימים וכו ?לא רק שיש הם גם באיםלכייל לך בבית בתשלום.

זה של 95 אחוז אין -מה זה אומר ? שזו הדרך הנכונה ?
אני רואה גם שסאבים היו נחלת הקולנוע הביתי בעבר וכיום בתערוכות סטריאו יש לא מעט - רק שהם מונחים ליד הרמקולים - בדיוק איפה שהם לחא צריכים להיות מונחים .

אבל זו התחלה ...

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,066
נקודות
113
לטרינוב אין מערכת כיול לסטריאו ?
לדירק אין בנאד ?
ל MINI DSP אין ?
ל DIRAC PC אין ?
ל אין ספור מותגי רמקולים אקטיביים אין מערכת כיול ? גם הוזלים וגם המאוד מאוד מאוד יקרים כמו LYRAVOX המדהימים וכו ?לא רק שיש הם גם באיםלכייל לך בבית בתשלום.

זה של 95 אחוז אין -מה זה אומר ? שזו הדרך הנכונה ?
אני רואה גם שסאבים היו נחלת הקולנוע הביתי בעבר וכיום בתערוכות סטריאו יש לא מעט - רק שהם מונחים ליד הרמקולים - בדיוק איפה שהם לחא צריכים להיות מונחים .

אבל זו התחלה ...
לא 95 אחוז.. 99.9 אחוז ללא מערכת כיול.
רמקולים משובחים אינם זקוקים לגיבוי של סאב.

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,168
נקודות
113
הרמקולים לא .
אם תתקין אותם בחוץ .
בשנות ה 80 הוכח ללא כל צל של ספק שברוב המוחלט של החדרים אין לך שום אופציה להגיע לתוצאה תקינה ללא סאב בחדר ביתי רפלקיבי . אחד המחקרים של הרמן

שוב - זה החדר לא הרמקול
.

אני אישית רואה את זה ב 9 מכל 10 חדרים שאני מודד .
אשלח לך דוגמאות פה של חדרים אמיתיים כולל שלי ותגיד לי איך אתה רוצה לסדר את זה ללא מלכודת באס של עומק של 1 מטר לפחות מסביב לכל החדר

בהנחה שאתה רוצה וזה מעניין אותך או עוד אנשים כאן .
נרים שרשור

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
305
נקודות
63
תודה על העצה. כבר ניסיתי - מצאתי עכשיו במגירת הציוד שלא בשימוש פילטר לסינון רעשי רשת שרכשתי לפני כשנה וחצי. הוא עשה הרבה יותר נזק מתועלת וזו הסיבה שהוא הוכנס למגירה, אחרי שבועיים של שימוש.

atmos

אוהב את התחום
מעורבות
129
נקודות
43
תודה על העצה. כבר ניסיתי - מצאתי עכשיו במגירת הציוד שלא בשימוש פילטר לסינון רעשי רשת שרכשתי לפני כשנה וחצי. הוא עשה הרבה יותר נזק מתועלת וזו הסיבה שהוא הוכנס למגירה, אחרי שבועיים של שימוש.
כמו בכל דבר באודיו - תלוי מימוש.
נסה network acoustics אחד הטובים שיש!
משתמשים במוצרים שלהם באולפנים הכי נחשבים. זה שינה אצלי את כל חווית הסטרימינג. יש לי מערכת מאוד יקרה וטובה, לא כותב לך סתם.

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
305
נקודות
63
כמו בכל דבר באודיו - תלוי מימוש.
נסה network acoustics אחד הטובים שיש!
משתמשים במוצרים שלהם באולפנים הכי נחשבים. זה שינה אצלי את כל חווית הסטרימינג. יש לי מערכת מאוד יקרה וטובה, לא כותב לך סתם.
תודה, אחפש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור