שרון, תפסיק להפנות אותנו למקומות אחרים, אין איתך דיון שאתה לא מפנה לקרוא במקום אחר, הבנאדם מספר לך שיש לו כמה וכמה עותקים של אותו אלבום בכמה מדיות ורימסטרים, יש לו כנראה אחת המערכות הכי טובות בארץ, אודיופיל מאוד מנוסה ואתה מפנה אותו לקרוא משהו שמישהו כתב, זה מתחיל להיות בלתי נסבל, או שתספר לנו מניסיונך ואם אין לך מה לתרום מעצמך אז שחרר, הבנו מה אתה מעדיף…
ומי אמר שמסכימים איתו? אולי אתה סבבה.
את ההשואות במיוחד של התקליט דארק סייד אוף דה מון,אני לא חושב שיש פה מישהו שבחן אותו כמוני.יש לי דיסקים אורגינאלים של מובייל הדפסות של מובייל,יפני,גרמני,הולנדי...
לא מעוניין לקלקל לך את האמונה.אבל אני יודע את התשובה.
שרון, תפסיק להפנות אותנו למקומות אחרים, אין איתך דיון שאתה לא מפנה לקרוא במקום אחר,…
גם אני כמו מתן, לא מסוגל לשמוע אלבומים חרושים, ברמה שבא לי להקיא (לא מגזים). יש לי עותקים של כמעט כל מה שהוזכר פה מהדפסות שהגיעו לרדיו ולא נפתחו. כאוסף שאני שומר יש לזה ערך כי סה״כ כל החיים שלי אספתי מוזיקה, זוכר את אח שלי מביא תקליטים הביתה וזה ישר הדליק אותי, גם לאבא שלי היו תקליטים 78 סל״ד, המון תקליטים קלאסים שגם הוא היה קונה אבל אני הייתי הכי חזק בקטע ואת כל דמי הכיס שלי והעבודות המזדמנות כנער הייתי משקיע בתקליטים ויותר מאוחר דיסקים. אחת העבודות היותר טובות היתה למיין גלויות של מצעדי הפזמונים תמורת תקליטים, שקים של גלויות…
לעניינינו, אין לי שום יכולת בגוף לשמוע שוב שום אלבום של פינק פלויד (שגם ככה אני לא סובל את המוזיקה שלהם) או של זפלין, קלפטון, הנדריקס או יס ולכן אני מתפלא על מי שהיום משקיע בזה אבל כל אחד והעדפותיו.
גם אני כמו מתן, לא מסוגל לשמוע אלבומים חרושים, ברמה שבא לי להקיא (לא מגזים). יש לי עותקים של כמעט כל מה שהוזכר פה מהדפסות שהגיעו לרדיו ולא נפתחו. כאוסף שאני שומר יש לזה ערך כי סה״כ כל החיים שלי אספתי מוזיקה, זוכר את אח שלי מביא תקליטים הביתה וזה ישר הדליק אותי, גם לאבא שלי היו תקליטים 78 סל״ד, המון תקליטים קלאסים שגם הוא היה קונה אבל אני הייתי הכי חזק בקטע ואת כל דמי הכיס שלי והעבודות המזדמנות כנער הייתי משקיע בתקליטים ויותר מאוחר דיסקים. אחת העבודות היותר טובות היתה למיין גלויות של מצעדי הפזמונים תמורת תקליטים, שקים של גלויות…
לעניינינו, אין לי שום יכולת בגוף לשמוע שוב שום אלבום של פינק פלויד (שגם ככה אני לא סובל את המוזיקה שלהם) או של זפלין, קלפטון, הנדריקס או יס ולכן אני מתפלא על מי שהיום משקיע בזה אבל כל אחד והעדפותיו.
נראה לי שאני הבנאדם שמשתף הכי הרבה מוזיקה בשירשור של מה מתנגן אצלך עכשיו…מה אתה אוהב לשמוע?
הוא פשוט הוכיח לך שאפשר לשמוע מוסיקה עם עיניים .מה יש פה?
עוד דעה של מומחה כמו כולנו...?
הוא פשוט הוכיח לך שאפשר לשמוע מוסיקה עם עיניים .
אם תצליח לשים יד על זה במצב טוב מאוד ,אתה תהנה מאוד.יצא לך להשוות את הויניל המקורי ההולנדי לאנגלי?
זה רק בגללי. תפסיק להתנפח.נראה לי שאני הבנאדם שמשתף הכי הרבה מוזיקה בשירשור של מה מתנגן אצלך עכשיו…
אם תצליח לשים יד על זה במצב טוב מאוד ,אתה תהנה מאוד.
https://www.ebay.com/itm/Pink-Floyd...2349624.m46890.l49286&mkrid=711-127632-2357-0
העניין הוא כזה
בכל תחום בעולם מסתמכים על מדע ונתונים
איכשהו כשזה מגיע לסאונד אנשים מאבדים את ההיגיון
מדע יכול להסביר כמעט הכל, כולל באודיו.
הפורום שממנו אני שואב את המידע הוא הכי מקצועי בעולם
ואני מסתמך על מדידות, נתונים ומספרים כי הם מהווים את הבסיס של לדעת מה בכלל אני אשקול לקנות.
אגב הדוגמא שלך לא מדויקת
כי אם אתה הולך לקנות טלוויזיה אתה קודם כל בודק לאיזה דגם יש את הנתונים הכי טובים, אחרי זה קורא על הטכנולוגיות השונות oled vs lcd ורק אז הולך לראות עם העיניים.
אתה כנראה היחיד שבודק אם מישהו שיתף משהו מעניין שהוא לא מכיר…זה רק בגללי. תפסיק להתנפח.
סאונד זה דבר מדיד כמו כל דבר אחרשוב אתה מתחיל עם מדע ומדידות,
תפסיק להיות נטע זר!!!
אתה כנראה היחיד שבודק אם מישהו שיתף משהו מעניין שהוא לא מכיר…
סאונד זה דבר מדיד כמו כל דבר אחר
כל חיי הייתי נטע זר אז זה בסדר
איזה פרמטרים מדידים יכולים להצביע על הסאונד או על חווית השמיעה ?סאונד זה דבר מדיד כמו כל דבר אחר
כל חיי הייתי נטע זר אז זה בסדר
בייסקלי אלה הכי חשובים:איזה פרמטרים מדידים יכולים להצביע על הסאונד או על חווית השמיעה ?