genvirt
חבר משקיען
- מעורבות
- 815
- נקודות
- 113
נו באמת תומר- איזה ניים איזה נעליים? ע״מ להגיע עם ניים לתוצאה ראויה אתה חייב לעמיד בבית סטאפ שראינו במינכן יחד- ואני לא שם (לצערי).גאנדי,
אני רוצה שתצא מהקופסה, אתן לך מגבר שנשמע מצויין והוא פועל בקלאס A/B, לא תיקח?
חברת פוקאל היא בעל בית של ניים אודיו, הפסיקו לחברה ייצור רמקולים בשנת 2017 ומאז הם מודגמים ביחד, כמעט בכל תערוכת אודיו.
לניים חסר במעט את האויר שיש לפוקאל בשפע, חוץ מזה הציוד מעולה. בקיצור - סיר למכסה. ראוי לציין שאני אוהב את ניים באופן אישי.
אתה יכול להתחיל בציוד יד שנייה, בקדם מגבר בסדרה גבוהה של ניים (DR), שעולה בין 10,000-12,000 ₪. בנוסף, לקנות ניים 250 או 300, גם פה זה יעלה בערך 10,000 ₪. אח"כ להוסיף עוד מגבר הספק נוסף, ספק כוח - שילוב מגן עדן. מוצרי החברה מופיעים מדי פעם בלוחות.
החברה השנייה היא מקינטוש, השילוב בין במגבר משולב לחברה מצויין, אתה יכול למצוע ביד שנייה בלוחות.
אתה יכול לקנות הגברה חדשה קלאס A, פאס לאבס מגבר הספק XA60.8 או יד שנייה XA60. 5 וקדם מגבר XP12.
ואין שום קשר אגב מעבר לקורת גג של חברה המנהלת לפוקאל וניים, מה שפוקאל דוחפת בכול חור את ניים זה כי אין להם ברירה וזה בטח לא עושה ניים טוב לפוקאל (מלבד סטאפ שציינתי לעיל).
ומקינטוש?! היי פיי בעניי (סליחה עם פגעתי בבעלי ואוהבי החברה - זו רק דעתי).
ופס לאבס - זה מעולה , אך זה גדול מימד עבורי אחרת מזמן היתי ״קופץ״ על כמה הזדמנויות שראיתי לפני כמה חודשים בלוחות.
תודה בכול אופן תומר