איך אתם שופטים את ״טבעיות״ המערכת שלכם?

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
טוב שאני לא צוחק לקנקנן אחרון שעל העץ...

אני לא יודע מה איתך, בהופעות שאני נמצא בהם אני לא יושב מול קבוצת נגנים מפוזרת בקפידה במרחב, ומקפידה לא לזוז.
התנאים שציינתי קיימים במיטב ההופעות שהיו ותהיינה.
ממרתף ג'אז בפאריז עד הזאפה בהרצליה, מהופעת רחוב ברוטשילד ועד קיסריה.

falou
למה אתה מספר לנו על הופעות? הנושא הוא על המערכת שלך ומה אתה יודע מניסיונך,
כולנו היינו בהופעות חיות גם 100 מטר מהבמה וזה לא נשמע כמו מערכת ביתית,
תספר לנו מה אוטנטי וטבעי במערכת שלך.או תמשיך עוד מאותו דבר.

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
אני להזכיר לך את דבריך:
באס נכון, אויר בין הכלים ואת האוירה צליל כוסות בבר ברקע בצורה ברורה.

אני עונה לנקודת ההתייחסות שאתה נתת.

אני עונה שמניסיוני אין בהופעה חיה איכויות שאתה ציינת כחשובות במערכת.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
פאלו.

זה לא נכון. ישנן הופעות חיות שנשמעות פשוט מדהים. אגב, עם הכל. פרטים, רזולוציה, אימג׳י.
הכל תלוי בטכנאי הסאונד.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
פאלו.

זה לא נכון. ישנן הופעות חיות שנשמעות פשוט מדהים. אגב, עם הכל. פרטים, רזולוציה, אימג׳י.
הכל תלוי בטכנאי הסאונד.

יותר מזה...
הופעות רחוב עם כלים לא מוגברים בצימוד (קוו אוירי) ישיר לאוזניים במרחק של כמה מטרים מהנגנים נשמעות סופר דופר, יותר טוב מכל מערכת ביתית.

נערך לאחרונה ב:

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
פאלו.

הכל תלוי בטכנאי הסאונד.

ולא בציוד...?;)
אני מאמין לך, רק תגיד איפה, ואני בא!

יותר מזה...
הופעות רחוב עם כלים לא מוגברים בצימוד (קוו אוירי) ישיר לאוזניים במרחק של כמה מטרים מהנגנים נשמעות סופר דופר, יותר טוב מכל מערכת ביתית.

אין ויכוח. הדבר האמיתי.
נשמעות מצויין. הכי טוב. בשבילי, הכי כיף.
מכיר את בית העמודים?

falou

אוהב את התחום
מעורבות
18
נקודות
18
מדרחוב נחלת בנימין.
חוצמי שישי, הופעה חיה כל יום. לעיתים הרכבים הדוקים, לעיתים יותר כמו ג'אם סשן... אבל ג'אז כמו שצריך, בחלל חי ובאווירה חופשית.

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
אתאר את ה"טבעי" שלי.
קניתי מערכת טובה, הכל נשמע טוב ומפורט.
איכשהו באוזן היו כמה כלים שנשמעו לי קצת עמום. בעיקר חלילית, שאני יודע מצוין איך היא נשמעת בבית ועל במה, וגם קלרינט. שניהם כלים עם נטיה לבהירות/"צרידות" לטעמי. אני אוהב גוון בהיר.
אמרו לי - בטח אתה רגיל למערכת באלפיים ש"ח ולא קולט שעכשיו אתה שומע את הצליל האמיתי של אלה. ואכן באוזניות 20 שקל מהמחשב זה נשמע לי כמו שאני רגיל. אז האמנתי.
יום אחד, אחרי כשנה, במסגרת ניסויים עם מחשב כמקור, קלטתי שכשאני משתמש בכניסת ה-usb במקום spdif, החלילית חזרה לצליל שאני מכיר ואוהב. אמנם הצליל היה צועק קצת בהתחלה. אבל את זה תיקנתי עם כמה עזרים (מדף עץ מתחת למגבר). קיבלתי צליל טבעי. לפחות ככה זה נשמע לי. אני מתמוגג עד היום.
ייתכן שמישהו ישמע את המערכת שלי ויתלונן שזה בכלל לא טבעי ונשמע נורא, ויפציר בי לחזור לצליל ה"טבעי" וה"אמיתי" שהיה לי קודם. אבל בשבילי זה הטבעי האמיתי.

אז כמו שכבר אמר פה מישהו לפני, אני מסכים שהמערכת צריכה להשמיע לנו את המוסיקה בצורה שבה אנחנו הכי אוהבים אותה. אם לנו נדמה שזה "טבעי", ואנחנו אוהבים את זה. אז זה טבעי.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
מדרחוב נחלת בנימין.
חוצמי שישי, הופעה חיה כל יום. לעיתים הרכבים הדוקים, לעיתים יותר כמו ג'אם סשן... אבל ג'אז כמו שצריך, בחלל חי ובאווירה חופשית.

סבבה.. תודה.

אתאר את ה"טבעי" שלי.
אז כמו שכבר אמר פה מישהו לפני, אני מסכים שהמערכת צריכה להשמיע לנו את המוסיקה בצורה שבה אנחנו הכי אוהבים אותה. אם לנו נדמה שזה "טבעי", ואנחנו אוהבים את זה. אז זה טבעי.

טבעי זה כמו בטבע, לא כמו שאנחנו רגילים או אוהבים, כי זה כבר הטיות אישיות.
זה לשמוע דרך המערכת את כלי הנגינה בתנאים שבהם הם נמצאים ומנגנים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מי היבואן של מגנאפאן?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור