איך אתם מתייחסים לסקירות

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
אפילו לפוסט הזה מצליחים להשחיל את ביבי.
אנשים קטנים יש בכל מקום. וגם מצליחים להרוס דיון ענייני ומהנה. סוג של לקות וקטנות רוח. ומילא היה ניתן להבין מה האדון הנכבד חושב...על סקירות אודיו. אני לא הבנתי בכל אופן.
בקיצור, סקירות אודיו זה נחמד עד שאתה מגבש טעם וכיוון אינדיבידואלים. וגם נותנות מידע כללי על מוצרים חדשים. כמו...לפיד שחיפש לכתוב ו... ... סססתתתאאאםםםם:מנצח::מנצח:

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
אולי תפנה לאל ג'זירה? דעתם על מדינת ישראל גם מעניינת...שחרר יא יוסף..שחרר... כאן זה אתר אודיו לאנשים שאוהבים ומחבבים מוסיקה אומנות אסתטיקה וציוד קצה - לא פרלמנט פוליטיקו של פנסיונרים ממורמרים בברכת גורדון... שחררררר

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
כששואלים אנשים איך ציוד מסוים הרבה פעמים מקבלים תשובה אחת כשהציוד
ברשותם ותשובה אחרת אחרי ששחררו אותו.
דיסוננס קוגניטיבי זאת מחלה משעשעת. לא בהכרח 100% שלילית כשאדם משכנע את עצמו שההוצאה שלו היתה נכונה ומוצדקת ונהדרת, פחות חיובית כשהוא גורר אנשים אחרים אחריו :)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

אתה שואל ברצינות?

מוסד להשכלה גבוה בבוסטון מספר 1 בעולם שמאוד קשה להתקבל לשם, ומאוד קשה ללמוד. בניגוד להרווארד למשל, שאתה יכול להתקבל אם יש לך כיסים עמוקים, ב-MIT זה נטו רמה שכלית שלך

אדר

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
מאד מפתה להאמין לסקירות כשממש רוצים. למשל לסקירות של מעמדים, שיותר קשה לבדוק, ומחפשים איזשהו מקור (לא) אמין למידע. אם יש הרבה סקירות זה גם יכול להעיד שהרבה אנשים משתמשים במוצר (או שליצרן יש הרבה כסף לשיווק, כמובן...).

מה שאני דווקא די מאמין בו, גם אם זה בערבון מוגבל, זה פורומים, כמו זה, ואחרים בעולם, בהם אנשים דנים ומתווכחים על מוצרים. בפורומים יש גם השוואות (כן, סובייקטיביות) בין מוצרים, גם קוטלים מוצרים וגם מהללים. כאשר יש מוצר שבצורה קונסיסטנטית בפורומים שונים במדינות שונות מקבל (כמעט) רק ביקורות טובות, גם בהשוואה למתחרים - אז לדעתי שווה לבדוק אותו. ויש כאלה.
עדיין, נתקלתי גם במוצרים ששיבחו בכל העולם, ולא אהבתי. אז ברור שזה רק איזשהו סף סינון, יחסית אובייקטיבי, אם אני רוצה לדעת מאיפה להתחיל.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,605
נקודות
113
אתה שואל ברצינות?

מוסד להשכלה גבוה בבוסטון מספר 1 בעולם שמאוד קשה להתקבל לשם, ומאוד קשה ללמוד. בניגוד להרווארד למשל, שאתה יכול להתקבל אם יש לך כיסים עמוקים, ב-MIT זה נטו רמה שכלית שלך
זה תגיד ליוסי לא לי....כנראה לא הבנתה אותי.הפוך,אני רשמתי "משווק רהיטים שרכש השכלה" כאשר ללפיד הפסיקו את לימודי הדוקטורט באוניברסיטה כי "התקבל" ללא תואר אקדמי.
לא משנה שזה לא הופך את ביבי לאדם טוב יותר.אבל לומר סתם "משווק רהיטים"....צליל סטריאופוני מנורתי של זלזול...

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אולי תפנה לאל ג'זירה? דעתם על מדינת ישראל גם מעניינת...שחרר יא יוסף..שחרר... כאן זה אתר אודיו לאנשים שאוהבים ומחבבים מוסיקה אומנות אסתטיקה וציוד קצה - לא פרלמנט פוליטיקו של פנסיונרים ממורמרים בברכת גורדון... שחררררר

אתה יודע למה הפעמון מצלצל?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור