"אופטימייזר" למחשב

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אין לך חלקים נעים במחשב. אין שום שום סיבה שזה יעשה משהו חוץ משכנוע עצמי.
אגב אם בא לך הזמנתי כבל usb מעניין. אם תרצה לעשות השוואות.
איזה כבל ? אני בשוק בחיפוש

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לצערי היה רק אחד...

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
רוזי, הניסויים שלך שווים כלום בערך. כל עוד אתה לא משתמש במכשור איכותי ומכוייל אלא רק באוזניים ועיניים זה לא שווה את ה html שעליו זה נכתב.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
לא הבנתי מה החשש מהתקנה של windows server כפי שהציע מישל
אפשר להתקין אותו כ bootable שני לחלונות 8.1 וסוף הסיפור.
קל פשוט ולא מפריע אחד לשני וניתן להשוות בין שתי מערכות ההפעלה.

MOAR

אוהב את התחום
מעורבות
51
נקודות
28
האופטימייזר שאלדר התכוון הוא הסקריפט מ-CAD. אצלי עושה פלאים.[/QUOTE]

אפשר הסבר לגבי הסקריפט בבקשה?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לא הבנתי מה החשש מהתקנה של windows server כפי שהציע מישל
אפשר להתקין אותו כ bootable שני לחלונות 8.1 וסוף הסיפור.
קל פשוט ולא מפריע אחד לשני וניתן להשוות בין שתי מערכות ההפעלה.
כל דבר קל כשיודעים, כפרה.
אתה חושב שאלדר יודע לעשות שתי מערכות הפעלה BOOTABLE? הוא צריך להזמין רופא לביקור בית בשביל זה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לצערי היה רק אחד...
הצליל של הכבל הארכאולוגי שרכשת טוב בגלל שהנחושת מחומצנת ,מה יש בו מיוחד שאתה כל כך גאה בו?
תמונה-לקיר-1-ombre-penny-art-diy-tutorial-675.jpg

תמונות מצורפות

• תמונה-לקיר-1-ombre-penny-art-diy-tutorial-675.jpg
    תמונה-לקיר-1-ombre-penny-art-diy-tutorial-675.jpg
    KB 106.2 · צפיות: 375
נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אתה חושב שאלדר יודע לעשות שתי מערכות הפעלה BOOTABLE? הוא צריך להזמין רופא לביקור בית בשביל זה.
נכון ! מדובר הרי בניאדרטל מצוי !
הורד (2).jpg

תמונות מצורפות

• הורד (2).jpg
    הורד (2).jpg
    KB 3.5 · צפיות: 499

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי, הניסויים שלך שווים כלום בערך. כל עוד אתה לא משתמש במכשור איכותי ומכוייל אלא רק באוזניים ועיניים זה לא שווה את ה html שעליו זה נכתב.
אני כבר הבנתי מזמן שאין טעם להתדיין איתך, אך לצערי אני לפעמים שוכח.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אורי ! האמת שלאחרונה הפכת למעין אוסילוסקופ, קודם מכשירי מדידה ,ואולי קצת אוזניים,וככה אי אפשר להסביר עם זה המון תופעות שמיעות לגמרי ,חברת סינרגיסטיק יצאה בפלטה למיני מק , חברה סופר רצינית ,ואתה כותב שאין על זה שום אפקט ,אבל שומעים את זה וחצי , לפחות אני , שתי המחשבים שלי בשרשרת ( הרומקורייקשיין והpc ) מטופלים חשמלית ובשיכוך באותה מידה כמו כל הציוד ,
לא נעים לי לפרט ,אבל כדי להבין את האבסורד אני אפרט איך מחובר המחשב pc חשמלית ,אז הוא מחובר לבדו לשנאי של 5 Iva של סיין , משם בקו נפרד עם פילטרים שלBaylee לדופלקס בקיר ומשם עם כבל ״ אלומינטה לספק לינארי של״ קור״ ,העלות ה״ חשמלית״ הזו עולה לפחות פי ארבע מעלות המחשב , אפילו הכבל חשמל לבדו עולה יותר מהמחשב,עכשיו בכל האבסורד הזה ,אני מניח שכלום לא מדיד ,אבל אני שומע הבדל ,מה לעשות.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63

אז שיזמין רופא!
אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף על התחביב הזה, אז ישים עוד כמה מאות שקלים ולא ירגיש תחושת החמצה שחסך ולא הגיע לתוצאה המקסימלית!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אז שיזמין רופא!
אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף על התחביב הזה, אז ישים עוד כמה מאות שקלים ולא ירגיש תחושת החמצה שחסך ולא הגיע לתוצאה המקסימלית!
אבל ברור לך שזה לא נגמר פה, נכון?
זה עוד נדבך אחד בשרשרת של השיפורים האינסופיים שמחשב מצריך. אז לכל אחד כזה יזמין רופא?

לגבי חשמלים ורזונטורים למחשב - מניסיוני האישי לכבלי חשמל השפעה קרדינלית על מחשב. עם רזונטורים לא היתה לי התנסות חיובית או שלילית בהקשר של מחשב.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
הצליל של הכבל הארכאולוגי שרכשת טוב בגלל שהנחושת מחומצנת ,מה יש בו מיוחד שאתה כל כך גאה בו?
צפה בקובץ המצורף 21287
הכבל ישב בוואקום וסגור לגמריי. לכן שאין בו קורוזיה. אחרת הייתי רואה על המחברים. מה גם שהוא אטום.
כמו כן הייחוד הוא כבלי מתח של 20 GAUGE אשר הם התקן האמיתי והמלא לכבל USB.
ובנוסף עוד לא יצא לי לחבר אותו, זה רק ניסוי נחמד.

אורי ! האמת שלאחרונה הפכת למעין אוסילוסקופ, קודם מכשירי מדידה ,ואולי קצת אוזניים,וככה אי אפשר להסביר עם זה המון תופעות שמיעות לגמרי ,חברת סינרגיסטיק יצאה בפלטה למיני מק , חברה סופר רצינית ,ואתה כותב שאין על זה שום אפקט ,אבל שומעים את זה וחצי , לפחות אני , שתי המחשבים שלי בשרשרת ( הרומקורייקשיין והpc ) מטופלים חשמלית ובשיכוך באותה מידה כמו כל הציוד ,
לא נעים לי לפרט ,אבל כדי להבין את האבסורד אני אפרט איך מחובר המחשב pc חשמלית ,אז הוא מחובר לבדו לשנאי של 5 Iva של סיין , משם בקו נפרד עם פילטרים שלBaylee לדופלקס בקיר ומשם עם כבל ״ אלומינטה לספק לינארי של״ קור״ ,העלות ה״ חשמלית״ הזו עולה לפחות פי ארבע מעלות המחשב , אפילו הכבל חשמל לבדו עולה יותר מהמחשב,עכשיו בכל האבסורד הזה ,אני מניח שכלום לא מדיד ,אבל אני שומע הבדל ,מה לעשות.

מה זה חברה סופר רצינית? באמת?
לגבי המקים , לא על דפי הפורום אני יכול לספר לך קצת דברים שיפלו לך הסתימות מהשניים.
ולגבי הכל לא מדיד, מעולם לא טענתי.
תביא סקופ ב 20 אלף דולר ונוכל לדבר. אני עושה ניסויים כאלו בעבודה שלי ובודק שינויים של מתחים,תדרים,וזרמים בנאנו שניות.

אם יש לך כסף ספייר הנה מוצר שיעזור לך:
http://www.keysight.com/en/pc-22186...nition-oscilloscope?nid=-33085.0&cc=IL&lc=eng

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83

אגב אלדר, מה יש לך להגיד על זה:
http://www.ohsu.edu/xd/about/news_events/news/2006/08-14-hearing-loss-and-high-sp.cfm

????

וזה?
http://www.ssdctumkur.org/jdsr4_08.pdf

כלומר, יכול להיות שהאוזניים שלי טובות משלך?
או שאני כרגיל מבלבל בקהונס?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני לא חושב שיש גם סיבה לזה במגברים או פרה.
מצד שני הדבר שאני כן יכול לחשוב עליו הוא מעגלי ההגברה שאמורים לייצר זרמים גבוהים במתח נמוך מקבלים גדולים וטרנזיסטורים גדולים, שמאוד מאוד מתחממים , ואז אולי, יש השפעות פיזיקליות מרעידות. אבל אני מוכן להמר ששום סקופ לא יעלה על זה.

בנוגע למחשב, הוא דיגיטלי. בדיגיטל זה נורא פשוט. הפרוטוקולים צועקים מיד אם יש הפרעה. או מתקנים, או פשוט אין סיגנל.
ולכן, אין שום סיבה שזה ישפיע.

אל תהמר. סקופים עולים על זה בקלות.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

שטות מוחלטת.
אם כך לא צריך להקשיב לציוד. אפשר לקנות על פי ספספיקציות ומדידות.
אז למה בכל זאת מקשיבים?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לאאאא.
וואי אתם נגד הבנת הנקרא הא ?
משככם למוצרים דיגיטלים זה לא ציוד.
יש הבדלים ברורים בין ציודים, מה נפלתם על השכל כולכם ???

אבל נמר נשמה, וגם אלדר כפרות, אתם לא מבינים כלום ונאדה בעולם הדיגיטלי ואיך הוא מתנהג.
אז איך אתם מלמדים אותי שזה משהו שאני יודע לעומק ????
שלא נדבר על יוצאים נגדי.

הגזמתם ועברתם את הגבול ואני מצפה להתנצלות כי באמת עברתם את הגבול.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אורי.

יש כאן כמה חבר׳ה שמאוד מבינים במחשבים. חלקם מהנדסי תוכנה, אלקטרוניקה ובעלי תוארים במדעי המחשב.
הם כן בחרו לשכך אותו.

ולגבי השאר.
סמוך עלי שאחרי 13 שנה כבעל אולפן אני מבין דבר או שניים במחשב לאודיו. אומנם מהצד של המקליט והמיקס אבל וואלה, מבין באבואה מבין. אני גם יודע מה עושה ספייק למחשב שלי בבית.

אורי נשמה שלי. עם כל הכבוד (ויש כבוד), לדווח לי מה אני מבין ולא מבין במשהו שקשור לאודיו (במיוחד לאור עבודתי במשך שנים) זה כמו להסביר לאבא איך באים ילדים לעולם.

שמעתי והתנסתי במחשבים. גם אצלי בבית וגם בעבודה. שיכוך למשב כמו שיכוך בכלל, משפיע ועוד איך. אבל צריך תנאים לכך. ראשית מערכת טובה ושקופה, שנית לצאת מהקיבעון הזה של כמה חברים שלומדים הנדסה וחושבים שכל תחום הידע שמור להם. היה דיגי אחד כזה כאן. הבין שהוא לא מבין מתוך נסיון והתחיל לפתוח לנו מחברות. אל תגיע לשם. זה לא רק לא אודיופילי בעליל, זה גם מופרח מהיסוד.

רוצה לשמוע הבדלים? תניע את הרכב שלך ובוא אלי. זו כנראה חוויה שאתה צריך לעבור.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לאאאא.
וואי אתם נגד הבנת הנקרא הא ?
משככם למוצרים דיגיטלים זה לא ציוד.
יש הבדלים ברורים בין ציודים, מה נפלתם על השכל כולכם ???

אבל נמר נשמה, וגם אלדר כפרות, אתם לא מבינים כלום ונאדה בעולם הדיגיטלי ואיך הוא מתנהג.
אז איך אתם מלמדים אותי שזה משהו שאני יודע לעומק ????
שלא נדבר על יוצאים נגדי.

הגזמתם ועברתם את הגבול ואני מצפה להתנצלות כי באמת עברתם את הגבול.
הנה התנצלות ! אתה יודע שאנחנו מעריכים אותך ,ואין כוונה לפגוע ,וגם יודעים שאתה יודע יותר מאיתנו בדיגיטל ,אבל אודיופיל מנסה הכל ,הגיוני או לא ,כי יש בתחום הזה איזה שכבה של מסתוריות שאי אפשר להסביר אותה לפעמים (מגנטים ,שדות מגנטים של חוקרי חוצנים ,אפקטים של כבלים לא מוסברים ,פילטרים איזוטרים מחומרים נדירים ,רסונטורים קטנטנים בחדר עם אפקט דרמטי ,מקלות ניצבים לאקוסטיקה ,צלחות ברונזה לפירות עם אפקט אקוסטי ,בן אדם מנחוס שכל פעם שהוא בא הולך הסאונד ,גלי שומן ,פילטרים אלקטרומגנטים שמפוזרים בבית ) לא חסר כאלו דברים ,

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור