tzachi
חבר משקיען
- מעורבות
- 386
- נקודות
- 83
איזה כבל ? אני בשוק בחיפושאין לך חלקים נעים במחשב. אין שום שום סיבה שזה יעשה משהו חוץ משכנוע עצמי.
אגב אם בא לך הזמנתי כבל usb מעניין. אם תרצה לעשות השוואות.
איזה כבל ? אני בשוק בחיפושאין לך חלקים נעים במחשב. אין שום שום סיבה שזה יעשה משהו חוץ משכנוע עצמי.
אגב אם בא לך הזמנתי כבל usb מעניין. אם תרצה לעשות השוואות.
כל דבר קל כשיודעים, כפרה.לא הבנתי מה החשש מהתקנה של windows server כפי שהציע מישל
אפשר להתקין אותו כ bootable שני לחלונות 8.1 וסוף הסיפור.
קל פשוט ולא מפריע אחד לשני וניתן להשוות בין שתי מערכות ההפעלה.
אני כבר הבנתי מזמן שאין טעם להתדיין איתך, אך לצערי אני לפעמים שוכח.רוזי, הניסויים שלך שווים כלום בערך. כל עוד אתה לא משתמש במכשור איכותי ומכוייל אלא רק באוזניים ועיניים זה לא שווה את ה html שעליו זה נכתב.
לא נחשבו לנחותים מההומו ספיאנס.נכון ! מדובר הרי בניאדרטל מצוי !
צפה בקובץ המצורף 21286
כל דבר קל כשיודעים, כפרה.
אתה חושב שאלדר יודע לעשות שתי מערכות הפעלה BOOTABLE? הוא צריך להזמין רופא לביקור בית בשביל זה.
אבל ברור לך שזה לא נגמר פה, נכון?אז שיזמין רופא!
אנחנו משלמים כל כך הרבה כסף על התחביב הזה, אז ישים עוד כמה מאות שקלים ולא ירגיש תחושת החמצה שחסך ולא הגיע לתוצאה המקסימלית!
הכבל ישב בוואקום וסגור לגמריי. לכן שאין בו קורוזיה. אחרת הייתי רואה על המחברים. מה גם שהוא אטום.הצליל של הכבל הארכאולוגי שרכשת טוב בגלל שהנחושת מחומצנת ,מה יש בו מיוחד שאתה כל כך גאה בו?
צפה בקובץ המצורף 21287
אורי ! האמת שלאחרונה הפכת למעין אוסילוסקופ, קודם מכשירי מדידה ,ואולי קצת אוזניים,וככה אי אפשר להסביר עם זה המון תופעות שמיעות לגמרי ,חברת סינרגיסטיק יצאה בפלטה למיני מק , חברה סופר רצינית ,ואתה כותב שאין על זה שום אפקט ,אבל שומעים את זה וחצי , לפחות אני , שתי המחשבים שלי בשרשרת ( הרומקורייקשיין והpc ) מטופלים חשמלית ובשיכוך באותה מידה כמו כל הציוד ,
לא נעים לי לפרט ,אבל כדי להבין את האבסורד אני אפרט איך מחובר המחשב pc חשמלית ,אז הוא מחובר לבדו לשנאי של 5 Iva של סיין , משם בקו נפרד עם פילטרים שלBaylee לדופלקס בקיר ומשם עם כבל ״ אלומינטה לספק לינארי של״ קור״ ,העלות ה״ חשמלית״ הזו עולה לפחות פי ארבע מעלות המחשב , אפילו הכבל חשמל לבדו עולה יותר מהמחשב,עכשיו בכל האבסורד הזה ,אני מניח שכלום לא מדיד ,אבל אני שומע הבדל ,מה לעשות.
אורי ! האמת שלאחרונה הפכת למעין אוסילוסקופ, קודם מכשירי מדידה ,ואולי קצת אוזניים,וככה אי אפשר להסביר עם זה המון תופעות שמיעות לגמרי ,חברת סינרגיסטיק יצאה בפלטה למיני מק , חברה סופר רצינית ,ואתה כותב שאין על זה שום אפקט ,אבל שומעים את זה וחצי , לפחות אני , שתי המחשבים שלי בשרשרת ( הרומקורייקשיין והpc ) מטופלים חשמלית ובשיכוך באותה מידה כמו כל הציוד ,
לא נעים לי לפרט ,אבל כדי להבין את האבסורד אני אפרט איך מחובר המחשב pc חשמלית ,אז הוא מחובר לבדו לשנאי של 5 Iva של סיין , משם בקו נפרד עם פילטרים שלBaylee לדופלקס בקיר ומשם עם כבל ״ אלומינטה לספק לינארי של״ קור״ ,העלות ה״ חשמלית״ הזו עולה לפחות פי ארבע מעלות המחשב , אפילו הכבל חשמל לבדו עולה יותר מהמחשב,עכשיו בכל האבסורד הזה ,אני מניח שכלום לא מדיד ,אבל אני שומע הבדל ,מה לעשות.
אני לא חושב שיש גם סיבה לזה במגברים או פרה.
מצד שני הדבר שאני כן יכול לחשוב עליו הוא מעגלי ההגברה שאמורים לייצר זרמים גבוהים במתח נמוך מקבלים גדולים וטרנזיסטורים גדולים, שמאוד מאוד מתחממים , ואז אולי, יש השפעות פיזיקליות מרעידות. אבל אני מוכן להמר ששום סקופ לא יעלה על זה.
בנוגע למחשב, הוא דיגיטלי. בדיגיטל זה נורא פשוט. הפרוטוקולים צועקים מיד אם יש הפרעה. או מתקנים, או פשוט אין סיגנל.
ולכן, אין שום סיבה שזה ישפיע.
רוזי, הניסויים שלך שווים כלום בערך. כל עוד אתה לא משתמש במכשור איכותי ומכוייל אלא רק באוזניים ועיניים זה לא שווה את ה html שעליו זה נכתב.
הנה התנצלות ! אתה יודע שאנחנו מעריכים אותך ,ואין כוונה לפגוע ,וגם יודעים שאתה יודע יותר מאיתנו בדיגיטל ,אבל אודיופיל מנסה הכל ,הגיוני או לא ,כי יש בתחום הזה איזה שכבה של מסתוריות שאי אפשר להסביר אותה לפעמים (מגנטים ,שדות מגנטים של חוקרי חוצנים ,אפקטים של כבלים לא מוסברים ,פילטרים איזוטרים מחומרים נדירים ,רסונטורים קטנטנים בחדר עם אפקט דרמטי ,מקלות ניצבים לאקוסטיקה ,צלחות ברונזה לפירות עם אפקט אקוסטי ,בן אדם מנחוס שכל פעם שהוא בא הולך הסאונד ,גלי שומן ,פילטרים אלקטרומגנטים שמפוזרים בבית ) לא חסר כאלו דברים ,לאאאא.
וואי אתם נגד הבנת הנקרא הא ?
משככם למוצרים דיגיטלים זה לא ציוד.
יש הבדלים ברורים בין ציודים, מה נפלתם על השכל כולכם ???
אבל נמר נשמה, וגם אלדר כפרות, אתם לא מבינים כלום ונאדה בעולם הדיגיטלי ואיך הוא מתנהג.
אז איך אתם מלמדים אותי שזה משהו שאני יודע לעומק ????
שלא נדבר על יוצאים נגדי.
הגזמתם ועברתם את הגבול ואני מצפה להתנצלות כי באמת עברתם את הגבול.