"אופטימייזר" למחשב

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תגיד מישל ? אפשר גם להדביק היריעה מתחת למחשב מבחוץ?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
ובקצרה,

היה אצלי המחשב הקודם של מישל עם כרטיס ה-USB וכל היריעות אנטי מחיקון שהוא שם בפנים. לא היה נשמע טוב יותר משלי. וגם לא פחות. קצת שונה. לא לטובה ולא לרעה. ולא רק של מישל. שמעתי עוד מס' מחשבים דומים עם ובלי כרטיסי USB ופילטרים. כולם נשצעו קצת אחרת.לא מזלזל במישל אבל בכל זאת יש לרובנו כאן נסיון כמה שנים עם מחשבי אודיו וכנ"ל עם הספקים.

האודיופילים בחו"ל מעניינים לי ת....

האופטימייזר שאלדר התכוון הוא הסקריפט מ-CAD. אצלי עושה פלאים.

גיא , גם אני נסיתי את הסקריפט הזה , נחמד באמת . לגבי אודיופילים בחול , הנושא של מחשב יותר רץ בחול , לא מזיק לקרוא מה עשו , מה משפיע אצלהם ומה לא . בסך הכל כולנו לומדים אחד מהשני .

למשל היבוא של core לארץ , זה אחרי ששמעתי ממך ומאלדר ומיכאל שזה הספק . חסר לכם שלא יהיה פחות ממצויין :) .

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
גם אני ניסיתי קצת יריעות, אבל רק לדיפון מכאני, לא לדיפון של EMI.
לא עשה כלום.
גם מארז איכותי יותר מהרגיל, מאלומיניום מלא, לא עשה כלום.

אבל יש דברים שכן עושים. למשל, הופתעתי כשפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים כי נדפק לי הווינדו'ז, וקיבלתי צליל איכותי יותר, פשוט כי היו פחות דברים מותקנים על המחשב. (אין סיבה אחרת. זאת בדיוק אותה מערכת הפעלה ואותה חומרה)

לפיכך, יש ערך בלנסות כל דבר. פילטרים, אגב, גם עשו אצלי הבדל שמיע לטובה - אני מתכוון לפילטר SATA, לא לפילטר על USB.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני הושבתי המחשב על פלטה עם "מיגים " של סינרגיסטיק ,קצת מיקד לי הצליל (בקטנה על גבול הפטה מורגנה)

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אבל יש דברים שכן עושים. למשל, הופתעתי כשפירמטתי את המחשב לפני כמה חודשים כי נדפק לי הווינדו'ז, וקיבלתי צליל איכותי יותר, פשוט כי היו פחות דברים מותקנים על המחשב. (אין סיבה אחרת. זאת בדיוק אותה מערכת הפעלה ואותה חומרה)

.

גם אני הרגשתי את זה.
העפתי גם את כל הדרייברים המיותרים

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
איתי , בניתי מחשב שהוא לא יקר ממחשב רגיל בהרבה , פשוט מאוד העדפתי ללכת על חומרה אחרת שהיא לא מסחרית , כי רציתי לבדוק מה זה עושה .
לגבי 3m , עם המחשב הקודם נסיתי על הram ועל הכבל PCI לדעתי עושה שיפור , הגבוהים יותר רגועים ומיד יותר אנלוגי , זה כמובן בחיבור עם הרכיבים שיש לי בתצוגה .

המחשב החדש לדעתי חיה אחרת מהמחשב הקודם שהיה לי , הוא פשוט מאוד יותר אנלוגי , ללא חריפות , באס הדוק ומוגדר . ה 3m יושב מתחת ללוח אם . ולא נסיתי בלי , כי סיפור כל הפירוקים והרכבות האלו .

אני לא מומחה גדול פשוט מאוד אוהב לנסות .
מישל .

כל הכבוד, אינני מבקר אותך חלילה.
עם זאת אני חושב שהוא יקר משמעותית ממחשב רגיל

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני הושבתי המחשב על פלטה עם "מיגים " של סינרגיסטיק ,קצת מיקד לי הצליל (בקטנה על גבול הפטה מורגנה)
אין לך חלקים נעים במחשב. אין שום שום סיבה שזה יעשה משהו חוץ משכנוע עצמי.
אגב אם בא לך הזמנתי כבל usb מעניין. אם תרצה לעשות השוואות.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
תגיד אורי ? במגבר ובקדם אצלכם יש חלקים נעים?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
ואילו חלקים נעים יש במגבר או ב pre?
המשככים כגון המיגים מונעים גם ויברציות מהמעמד או הריצפה שהמכשיר נמצא עליהם.
אני הייתי מנסה לשים את המיגים כאשר שלושתם עם הצד השטוח כלפי מעלה.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
למה שלושתם?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
נותן את האפקט של שיכוך הכי חזק.
איך שמת אותם כרגע?

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
איזה ?
מישל .
כבל ישן, שיוצר רק שהתחילו USB2, עקב זה הוא מצופה בכסף , חוטי המתח הם 20Gauge , והוא מסוכך כולו.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
תגיד אורי ? במגבר ובקדם אצלכם יש חלקים נעים?

אני לא חושב שיש גם סיבה לזה במגברים או פרה.
מצד שני הדבר שאני כן יכול לחשוב עליו הוא מעגלי ההגברה שאמורים לייצר זרמים גבוהים במתח נמוך מקבלים גדולים וטרנזיסטורים גדולים, שמאוד מאוד מתחממים , ואז אולי, יש השפעות פיזיקליות מרעידות. אבל אני מוכן להמר ששום סקופ לא יעלה על זה.

בנוגע למחשב, הוא דיגיטלי. בדיגיטל זה נורא פשוט. הפרוטוקולים צועקים מיד אם יש הפרעה. או מתקנים, או פשוט אין סיגנל.
ולכן, אין שום סיבה שזה ישפיע.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
:) אורי ,שניצל רוצה קצת הרגשה של אודיופיליה אמתית ואתה מבאס אותו...

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אני לא חושב שיש גם סיבה לזה במגברים או פרה.
מצד שני הדבר שאני כן יכול לחשוב עליו הוא מעגלי ההגברה שאמורים לייצר זרמים גבוהים במתח נמוך מקבלים גדולים וטרנזיסטורים גדולים, שמאוד מאוד מתחממים , ואז אולי, יש השפעות פיזיקליות מרעידות. אבל אני מוכן להמר ששום סקופ לא יעלה על זה.

בנוגע למחשב, הוא דיגיטלי. בדיגיטל זה נורא פשוט. הפרוטוקולים צועקים מיד אם יש הפרעה. או מתקנים, או פשוט אין סיגנל.
ולכן, אין שום סיבה שזה ישפיע.
אני מציע לך לעבור ממחשבות לבדיקות בפועל.
מניסיוני, אין מכשיר במערכת סטראו טובה שלא ישנה את הסאונד כאשר מוסיפים לו משככים.
השינוי ממש אינו תמיד לטובה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אז ההבדל בהנחת שלושתם עם פתח למעלה לא יהיה משמעותי.
דבר נוסף שמשפיע הוא הצבת המשככים בפינות

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
הכל נכון ,ובאמת מה שמרכיב מיכאל יציב וללא פשרות ,העניין נוצר בגלל שגיא התקין לי איזה תוכנה חינמית על ה8.1 שלי ,שאם אתה לא רוצה אותה עושים פשוט ריסטרט והיא נעלמת ,
הנקודה שיש לה בכל זאת איזה אפקט בגבוהים ובניקיון הכללי ,ובגלל זה התעוררה סקרנותי ,ברור שאין לי את היכולת לזגזג ולנסות בתחום הזה ,וגם אי אפשר להטריד החברים ללא סוף ,בטח שלא את מיכאל שעסוק כהוגן ומקבל את הסעיף שמישהו מקלקל את ההתקנות הנקיות שלו ,וגם אין לי כוונה כזו ,אבל יש משהו באופטימייזר הזה רבאק שעושה לי כייף ומרחיק עוד יותר את המחשב מהטרנספורט ,אולי רק בסופר אודיו הטרנספורט האופטי יכול להתחרות במחשב שלי ,ובגלל זה כתבתי כאן ,אבל נראה שחוץ ממישל אף אחד לא התעסק עם זה (וגיא לנדאו)
כמו שגיא אמר המחשב של מישל אצלי . השוונו אותו לשל גיא היה שוני קל , בדקנו את כרטיס הUSB האודיופילי מול זה שעל הלוח היה גם שוני קל , אצל גיא זה היה לטובת הלוח אצלי אני מעדיף לעבוד עם הכרטיס האודיופילי (הוא צריך קצת זמן בחשמל בשביל לעבוד טוב )
לגבי הסקריפט : אצלי חולל מהפכה ! בצלילות ובדנמיות היתה קפייצה משמעותית ! הסאונד שמתקבל אצלי הוא משמעותית מעבר למה שחשבתי שמחשב יכול לעשות ואני עדיין עם כבל USB בשקל וספק ממוטג זול !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור