"אופטימייזר" למחשב

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
האם מישהו התקין ? שמע שיפור?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אתה מתכוון ל audiophile optimizer ????

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
ברור ,בקשר לסקס אופטימיזר אני באתר אחר.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
מה אתה שם מכשיר ב100000 שקל ? כולה תוכנה בחינם שמתלבשת על ״ חלונות ״ וסוגרת כל מיני דברים , חוץ מזה במכשיר ששמת הפואנטה הוא הספק כוח , אבל למדו לקחת כסף החברה האלה , לא ? תראה את מחירי המפצלים!

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אלדר , זו לא תוכנה בחינם , עולה איזה 100 אירו , בשביל להפעיל אותה צריך להתקין win server 2012 r2 .שעולה גם 500$ . לא התכוונתי למכשיר , תקרא איזה תוכנה מותקנת בתוכו .
בקיצור אודיופילים בחול עובדים עם שתי התוכנות האלו ולא מעניין אותם win רגיל , כי התוצאה יותר טובה . המחשב הופך להיות פיורסטי רק לניגון קבצי אודיו .

אני משתמש בה והשוויתי מול 8.1 .
מישל .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
נו ? וכמה גדול ההבדל מ8.1 ?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אגב אתה יכול לבקש מהחברה תקופת נסיון וגם להוריד את הwin server בחינם לתקופת של 6 חודשים .
מישל .

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
תגיד ה Xlr דפק את הסאונד ?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לא יודע בכלל מה זה window server , אני אשאל את מיכאל , למרות שאני בטוח שהוא יענה לי לא לבלבל לו את הביצים ,ומה שיש זה אותו דבר יחסית לכוח של המחשב ,ואין צורך להרזותו.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אולי , אבל כדאי לנסות שזה בחינם , לא ???
ה server יותר פשוטה מה8.1 , כי כדי להפעיל כל service אתה חייב לעשות את זה באופן ידני , על ההתחלה היא כבר מופשטת ואין בה כלום .

jabareen

חבר משקיען
מעורבות
194
נקודות
43
בקיצור אודיופילים בחול עובדים עם שתי התוכנות האלו ולא מעניין אותם win רגיל , כי התוצאה יותר טובה . המחשב הופך להיות פיורסטי רק לניגון קבצי אודיו.

עד כמה אני שונא משפטים כאלה.
סלח לי מישיל, מי הם בכלל? מה משותף ביני לביניהם כדי לאמץ את טענותיהם?
מוזר לי שאתה נסחף הרבה למה שנכתב בפורומים בעולם.
על דיבורים לא משלמים כסף, יש הרבה מתפלספים בעולם כך אם אני אתייחס לטענת כל אחד זה לעולם לא ייגמר.
הדבר היחיד והנכון במיוחד בתחום האודיו רק לנסות בעצמך.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
לגופו של אדם, לגבי מישל:

1. לפני שנה, הבן אדם היה הבעלים הגאה של נגן CD של EAR וחשב שהוא אוכל בלי מלח כל סט אפ מחשב גם עם DAC של 100,000 ש"ח.
2. בגלל כוחות השוק החליט לייבא ממיר עם תמיכה ב- USB. חיבר למחשב, חיבר למערכת, וקיבל כאפה.
3. קיבל את הג'ננה, נדפק לו המוח (סליחה, הוא היה תמיד קצת דפוק אלא עכשיו הוא קיבל שריטה חדשה של מחשב), והוא החליט להיות הנסיין מס' 1 בארץ, לפי דעתי, בכל מה שקשור לאודיו ממוחשב. חומרה, תוכנה, הכל. וזה אחרי שלפני שנה הוא שאל אותי מה זה NAS ובקושי ידע להתקין מערכת הפעלה.

לכן, אם יש מישהו בארץ שיכול לדווח על מה עושה הבדל במחשב ומה לא, זה לדעתי מישל.

מיכאל יכול לעזור לנו לבנות מחשב, להסביר לנו מה חכם יותר ומה חכם פחות, מה עושה היגיון ומה לא, ללמד אותנו על טכנולוגיות. אבל את הניסיון בפועל, את ההתעסקות הבלתי פוסקת עם חומרת מחשב איזוטרית ומוזרה, הספק מגוחכת-ספק ראויה להערצה, יש למישל. אף אחד אחר שאני מכיר פה בפורום לא לקח את זה רחוק כמוהו.

מישל הוא כמו ילד קטן שאוהב להתעסק ולשחק, לנסות וללמוד. לפני שלושה חודשים צחקתי עליו בשיחות פרטיות שהיו בינינו. אבל עוד מעט אני אלך ללמוד ממנו איך להרכיב מחשב. לא בגלל שהתחיל כגאון או משכיל גדול בתחום, אלא פשוט בגלל שהוא ניסה, התעניין, למד ויישם.

לגופו של ענין:

אלדר, אתה נכנס פה למים עמוקים. לדעתי שחרר. זה משחקים וחרטבונות שצריך בשבילם הרבה סבלנות והרבה התעסקות. כמו שלי אין סבלנות לשזור חוטים ולהלחים, לך לא תהיה סבלנות להתעסק עם האונניה הזאת. ומיכאל פה לא יהיה המזור שלך.
יש לך פה סתירה מובנית: אתה מצד אחד רוצה את החוסר פשרנות האולטימטיבית, ולקחת את המחשב הכי רחוק שיש. מצד שני אין לך לא את הידע, לא את הסבלנות, ולא את הרצון ללמוד את זה, לעשות טעויות, לקבל בראש ולחזור לנקודת ההתחלה. כי זה מה שצריך. (למשל, להתקין WINDOWS SERVER, להתמזמז עם התוכנות, להבין שזה נתקע ולא עובד, לפרמט, להתקין WIN 8.1, להבין שזה נשמע בסדר, לשמוע אצל מישל WINDOWS SERVER ולהתבאס, ולהתקין אצלך שוב וכו'). זה זיון שכל שלא יוצאים ממנו.

או שתשחרר, או שתלך לשטוף ידיים עם הרבה סבון וחומר מחטא, שים כפפות של מנתח, קח איזמל ותתחיל להתעסק. אין באמצע. אין "מיכאל יעשה לי".

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
אני חושב "שהבעיה" הגדולה בתאור ההתנסות של מישל הוא שהוא שידרג/ניסה לא בשלבים.
הוא הרי לא ניסה (כך להבנתי) מה התועלת של דפי ה- M3? אולי יכל לחסוך 100-200 דולר..
הוא לא ניסה כונן SSD כזה ולא אחר...וכו'.

אם היה מנסה בשלבים והיה מתאר את השינויים ,ככל שישנם זה היה מועיל לנו וגם "לאודיופילם בחול".

אני סבור שלרכוש חלקים/תוכנות על מנת להרכיב מחשב אודיופילי ב- 20 אלף ש"ח, כאשר לא ברור כלל אם לא ניתן היה לעצור לאחר 10-12 אלף ולקבל את אותה תוצאה (או חלילה לומר יותר טובה) זו הבעיה פה.

4 עמודים

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
לגופו של אדם, לגבי מישל:

1. לפני שנה, הבן אדם היה הבעלים הגאה של נגן CD של EAR וחשב שהוא אוכל בלי מלח כל סט אפ מחשב גם עם DAC של 100,000 ש"ח.
2. בגלל כוחות השוק החליט לייבא ממיר עם תמיכה ב- USB. חיבר למחשב, חיבר למערכת, וקיבל כאפה.
3. קיבל את הג'ננה, נדפק לו המוח (סליחה, הוא היה תמיד קצת דפוק אלא עכשיו הוא קיבל שריטה חדשה של מחשב), והוא החליט להיות הנסיין מס' 1 בארץ, לפי דעתי, בכל מה שקשור לאודיו ממוחשב. חומרה, תוכנה, הכל. וזה אחרי שלפני שנה הוא שאל אותי מה זה NAS ובקושי ידע להתקין מערכת הפעלה.

לכן, אם יש מישהו בארץ שיכול לדווח על מה עושה הבדל במחשב ומה לא, זה לדעתי מישל.

מיכאל יכול לעזור לנו לבנות מחשב, להסביר לנו מה חכם יותר ומה חכם פחות, מה עושה היגיון ומה לא, ללמד אותנו על טכנולוגיות. אבל את הניסיון בפועל, את ההתעסקות הבלתי פוסקת עם חומרת מחשב איזוטרית ומוזרה, הספק מגוחכת-ספק ראויה להערצה, יש למישל. אף אחד אחר שאני מכיר פה בפורום לא לקח את זה רחוק כמוהו.

מישל הוא כמו ילד קטן שאוהב להתעסק ולשחק, לנסות וללמוד. לפני שלושה חודשים צחקתי עליו בשיחות פרטיות שהיו בינינו. אבל עוד מעט אני אלך ללמוד ממנו איך להרכיב מחשב. לא בגלל שהתחיל כגאון או משכיל גדול בתחום, אלא פשוט בגלל שהוא ניסה, התעניין, למד ויישם.

לגופו של ענין:

אלדר, אתה נכנס פה למים עמוקים. לדעתי שחרר. זה משחקים וחרטבונות שצריך בשבילם הרבה סבלנות והרבה התעסקות. כמו שלי אין סבלנות לשזור חוטים ולהלחים, לך לא תהיה סבלנות להתעסק עם האונניה הזאת. ומיכאל פה לא יהיה המזור שלך.
יש לך פה סתירה מובנית: אתה מצד אחד רוצה את החוסר פשרנות האולטימטיבית, ולקחת את המחשב הכי רחוק שיש. מצד שני אין לך לא את הידע, לא את הסבלנות, ולא את הרצון ללמוד את זה, לעשות טעויות, לקבל בראש ולחזור לנקודת ההתחלה. כי זה מה שצריך. (למשל, להתקין WINDOWS SERVER, להתמזמז עם התוכנות, להבין שזה נתקע ולא עובד, לפרמט, להתקין WIN 8.1, להבין שזה נשמע בסדר, לשמוע אצל מישל WINDOWS SERVER ולהתבאס, ולהתקין אצלך שוב וכו'). זה זיון שכל שלא יוצאים ממנו.

או שתשחרר, או שתלך לשטוף ידיים עם הרבה סבון וחומר מחטא, שים כפפות של מנתח, קח איזמל ותתחיל להתעסק. אין באמצע. אין "מיכאל יעשה לי".

הכל נכון ,ובאמת מה שמרכיב מיכאל יציב וללא פשרות ,העניין נוצר בגלל שגיא התקין לי איזה תוכנה חינמית על ה8.1 שלי ,שאם אתה לא רוצה אותה עושים פשוט ריסטרט והיא נעלמת ,
הנקודה שיש לה בכל זאת איזה אפקט בגבוהים ובניקיון הכללי ,ובגלל זה התעוררה סקרנותי ,ברור שאין לי את היכולת לזגזג ולנסות בתחום הזה ,וגם אי אפשר להטריד החברים ללא סוף ,בטח שלא את מיכאל שעסוק כהוגן ומקבל את הסעיף שמישהו מקלקל את ההתקנות הנקיות שלו ,וגם אין לי כוונה כזו ,אבל יש משהו באופטימייזר הזה רבאק שעושה לי כייף ומרחיק עוד יותר את המחשב מהטרנספורט ,אולי רק בסופר אודיו הטרנספורט האופטי יכול להתחרות במחשב שלי ,ובגלל זה כתבתי כאן ,אבל נראה שחוץ ממישל אף אחד לא התעסק עם זה (וגיא לנדאו)

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
ובקצרה,

היה אצלי המחשב הקודם של מישל עם כרטיס ה-USB וכל היריעות אנטי מחיקון שהוא שם בפנים. לא היה נשמע טוב יותר משלי. וגם לא פחות. קצת שונה. לא לטובה ולא לרעה. ולא רק של מישל. שמעתי עוד מס' מחשבים דומים עם ובלי כרטיסי USB ופילטרים. כולם נשצעו קצת אחרת.לא מזלזל במישל אבל בכל זאת יש לרובנו כאן נסיון כמה שנים עם מחשבי אודיו וכנ"ל עם הספקים.

האודיופילים בחו"ל מעניינים לי ת....

האופטימייזר שאלדר התכוון הוא הסקריפט מ-CAD. אצלי עושה פלאים.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
עד כמה אני שונא משפטים כאלה.
סלח לי מישיל, מי הם בכלל? מה משותף ביני לביניהם כדי לאמץ את טענותיהם?
מוזר לי שאתה נסחף הרבה למה שנכתב בפורומים בעולם.
על דיבורים לא משלמים כסף, יש הרבה מתפלספים בעולם כך אם אני אתייחס לטענת כל אחד זה לעולם לא ייגמר.
הדבר היחיד והנכון במיוחד בתחום האודיו רק לנסות בעצמך.

חאלד , בגלל שאין אנשים מנוסים בתוכנות האלו בארץ , אז קבלתי רשיון של AO חינמי לתקופת מסויימת והורדתי את הwin server , עשיתי השוואה מול 8.1 והיה ברור שהראשונה יותר טובה בשבילי . אז אלה בחול לא טעו פה לפחות בשבילי .
אחר כך קניתי .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הוא הרי לא ניסה (כך להבנתי) מה התועלת של דפי ה- M3? אולי יכל לחסוך 100-200 דולר..

אם היה מנסה בשלבים והיה מתאר את השינויים ,ככל שישנם זה היה מועיל לנו וגם "לאודיופילם בחול".

אני סבור שלרכוש חלקים/תוכנות על מנת להרכיב מחשב אודיופילי ב- 20 אלף ש"ח, כאשר לא ברור כלל אם לא ניתן היה לעצור לאחר 10-12 אלף ולקבל את אותה תוצאה (או חלילה לומר יותר טובה) זו הבעיה פה.

4 עמודים
אבל אני דווקא מעריך את הלהט של מישל ,צריך יום אחד לעשות השוואה בין המחשבים כולל הממיר (כי לממיר שלי לא מתחבר USB ) אבל יש לי הרגשה שמספיק הממיר והשיטת חיבור עם FW ו AES בכדי לעבור את החיבור של USB לממיר המעופש של מישל :),נראה ? הוא לפעמים בתל אביב .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
זה דווקא טוב שיש דיונים בנושא שמעולם לא עלו באתר הזה ,דווקא תחום מדליק !
מתנוש מה עם שמאות?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28

4 עמודים

איתי , בניתי מחשב שהוא לא יקר ממחשב רגיל בהרבה , פשוט מאוד העדפתי ללכת על חומרה אחרת שהיא לא מסחרית , כי רציתי לבדוק מה זה עושה .
לגבי 3m , עם המחשב הקודם נסיתי על הram ועל הכבל PCI לדעתי עושה שיפור , הגבוהים יותר רגועים ומיד יותר אנלוגי , זה כמובן בחיבור עם הרכיבים שיש לי בתצוגה .

המחשב החדש לדעתי חיה אחרת מהמחשב הקודם שהיה לי , הוא פשוט מאוד יותר אנלוגי , ללא חריפות , באס הדוק ומוגדר . ה 3m יושב מתחת ללוח אם . ולא נסיתי בלי , כי סיפור כל הפירוקים והרכבות האלו .

אני לא מומחה גדול פשוט מאוד אוהב לנסות .
מישל .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור