אופטימיזציה לאחר רכישת ציוד חדש?

אוהד11

צוות האתר
מעורבות
250
נקודות
63
די מיותר.
בדכ אני מזמין אנשים לשמוע תוצאה.שואלים לפעמים מה עושה הכפתור הזה או הפעמון הזה?
אני עונה "לא יודע זו התוצאה"
אבל תגיד לי להוריד אותם,אין מצב!
הרי זה די דבילי לחשוב היום 2018 שלכל דבר ותוצאה חייב הסבר.כשמגיע לפעמים הסבר או תאוריה הויכוח נסוב סביב שחור או לבן.מזמן אנחנו יודעים שישנו שטח אפור...

הרי מעניינת אותנו לא רק התוצאה, אלא מאוד מאוד מעניינת דרך החתחתים שאנחנו עוברים בכדי להגיע אליה, ההתנסויות, הלמידה, הספקות, ההתהפכויות, הגילויים וכולי
אנחנו גם יודעים עד כמה התוצאה הנוכחית היא זמנית כי בקרוב כנראה נבצע עוד שינוי כלשהו..
אז אפשר להניח שגם את האחרים מעניינת הדרך הזו, אני חושב שכדי ללמוד אנחנו צריכים לשתף מדי פעם גם בתהליך ובדרך ולא רק בתוצאה כי עקומת הלמידה באמצעות חשיפה לתוצאה מוכנה, היא קטנה מאוד לעומת חשיפה לתהליכים וביצוע שינויים.
(במובן הזה גם הסרה והחלפה רגעית של רכיבים, כבלים, אקוסטיקה יחד עם שותפים לפסיכוזה מאפשרת את אותה עקומת למידה)
אבל ברור שלא לכולם זה מתאים ולאף אחד זה לא מתאים בתדירות גבוהה.
בכל זאת אם יש משהו שיכול להעלות את רמת האודיופיליה בקהילה כל כך קטנה ובכלל, זה הדבר הזה בעיני.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אין פה שום קשר לאקוסטיקה גם אם זה עושה משהו בראש. ישנה דרך מאוד ברורה לדעת, אקוסטיקה זה מקצוע

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
העלתי לינק של סיינרג'יסטיק.אז מגיבים שני חברה עם כל מני תאוריות שאנחנו מכירים מפיזיקה כתה ד.
ועוד מזלזלים כאילו רק הם מכירים את הפיזיקה הזו מה שבדיוק לא נכון.
קשה להם להבין שאותנו מעניין מה שלא יודעים למרות הידע תאורטי הבסיסי.
הרי היום כבר כמעט מוכיחים את תורת היחסות של איינשטין שאולי היא לא הכי נכונה...עכשיו זה זמן הסקפטים עד שיקבלו המכה.
אדיופיל עם ראש פתוח יסתכל בלינק ולפחות ינסה.ראה כי לא טוב אז טוב.
ראה כי טוב ,אשרהוא.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
מכונות כביסה מתחילות "לככב" בפורום. אני קניתי לאחרונה מכונת כביסה של AEG נשמעת לא רע בכלל.

אריה
לא רוצה ליאש אותך, אבל גם אני קניתי לאחרונה מכונת כביסה שהחליפה את ה AEG שנקנתה לפני כ 3 שנים לאחר שנשמעה רע מאוד :(
מכונת כביסה אמורה להשמע טוב ולא רע הכלל.. ולהחזיק קצת יותר ...

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אף אחד לא מבין בשמן נחשים, בגלל זה קוראים לזה כך.

נו באמת, איך יכולות כמה נקודות כל כך קטנות, וחסרות מסה יחסית, להשפיע על האקוסטיקה של החדר??
נכון שאני שומע הבדל קטן, אצלי במחשב, בין שלב לשלב בהדגמה שלו.. אבל לך תדע, אולי הדיסק שלו מנגן טראקים עוקבים, שונים במקצת, עבור כל שלב, ואתה כלל לא יודע זאת...?

כך עושים כסף מכלום...

תראה זה מאוד מכובד לשלול כל מיני תופעות
שאנחנו עם חמשת החושים העלובים שלנו לא יכולים להבחין בהם, אבל זה לא אומר שהם לא
קיימים,רוב רובו העולם מאמין באלוהים מי שלא
מאמין נמצא במיעוט מזהיר,הסיבה היא צורך מובנה שלנו להרגיש שאנו מוגנים ולחיים יש משמעות,אני לא בטוח בזה,אבל אני מכבד ומבין
בצורך האמונה זו,לא במקרה יש רפואת אמונה
כשרופא אומר לי כאבי הבטן שלך נגרמים מגזים
אני מאמין לו יוצא ולא חושב יותר על זה,
הפעמונים המדוברים הם דפיוזרים קטנים אלמנט
שמשמש בטיפול אקוסטי,כל דבר שנימצא בחלל
מוזיקה משפיע לטוב או לרעה תלוי במיקום.

נערך לאחרונה ב:

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
העלתי לינק של סיינרג'יסטיק.אז מגיבים שני חברה עם כל מני תאוריות שאנחנו מכירים מפיזיקה כתה ד.

אל תלכלך...

ישנן שתי נשים ,שניהן 1.72 נתונים 90 .60 .90.עניים כחולות שיער בלונד והשניה שחור מבריק.לשניהן תווי פנים יפפיים.אין אחד ברחוב שלא מסכל עליהן.
אבל ניקח אחת מהן נכנס איתה לחנות מעצבים ,נלביש אותה ולאחר ניקח אותה
למניקור פדיקור,קצת איפור לא מוגזם.
תספורת קלילה אצל מעצב שיער ואחר כך נלך איתה יד ביד....

אתה מביא דוגמאות שקרובות לבית, אז גם אני..

בינתיים לא אתה ולא האחרים, ניסו להסביר מה זה הקישקוש הזה שמודבק על הקיר, ואפילו לא תמונת קלוס-אפ אחת לרפואה...
אז בבקשה ממך, בלי השמצות.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
יש מצב שהכפתורים האלה זה משהו אקטיבי?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כן, אני טוען אותם בלילה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אל תלכלך...

בינתיים לא אתה ולא האחרים, ניסו להסביר מה זה הקישקוש הזה שמודבק על הקיר, ואפילו לא תמונת קלוס-אפ אחת לרפואה...
אתה בטוח שלך יש את כל התשובות לכל דבר ?
אם יש לך מערכת נורמאלית (מבדילה בין באס למיד באס) ושמיעה סבירה, אז אני מצי לך לקחת כפתור אחד כזה.
במקום המתאים, אני בטוח שתוכל לשמוע הבדלים.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
אל תלכלך...

הקישקוש הזה לא בשבילך וכתוב במפורש בהוראות התקנה "לא להתקין בחדרים של חוכמולוגים"

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
תוכל להשיג אצל היבואן, כמה שתרצה;)
בהצלחה:שתוי:

קשה לי להאמין שהיבואן יתפנה אליו ...
אחד כזה שמזלזל עוד לפני ששמע ובא להטיף לכולם.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
בתרתי משמע,התיחסתי לתגובה הפבלובית.
הוא בדק אותה על כלבים עם פעמונים....תקראו.
ואם בפעמונים עסקינן....מכבד כל אחד,באמת.
באופן אישי,נוטה להאמין שזה משפיע יותר פסיכולוגית ש"הוספת" עוד משהו לשלמות הסנרגטית...מאשר השפעה בפועל.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
בתרתי משמע,התיחסתי לתגובה הפבלובית.
הוא בדק אותה על כלבים עם פעמונים....תקראו.
ואם בפעמונים עסקינן....מכבד כל אחד,באמת.
באופן אישי,נוטה להאמין שזה משפיע יותר פסיכולוגית ש"הוספת" עוד משהו לשלמות הסנרגטית...מאשר השפעה בפועל.
זה הפסיכולוגיה שלך שגורמת לך לחשוב ולהאמין שעל אחרים ההשפעה של הכפתורים האילו היא רק פסיכולוגית.
מעבר לכך, אני לא מבין למה אתה ועוד כמה ״שפויים ״ נמצאים וכותבים בפורום שיש בו לא מעט הוזים ומושפעים פסיכולוגית.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
קשה לי להאמין שהיבואן יתפנה אליו ...
אחד כזה שמזלזל עוד לפני ששמע ובא להטיף לכולם.

איזה באסה.. עשיתי טעות שהסתבכתי אתכם...:oops:...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור