"אודיופילים הם סנובים"

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
("עם כסף לשרוף").

סרטון נחמד מיוטיוב של ג'ון דארקו הברלינאי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
אני לא מאמין שאתה רואה את הצואה היוטיובית הזאת, תומר.
זה הרי לא שאתה ילד מפגר שמתסכל על התחביב הזה מבחוץ או חושב שיש לו מה ללמד אותנו. אז מה, כאילו... מה.... מה... מה יוצא לך מזה? מה אתה לומד מזה? איזה ערך אתה חושב שהזבל הזה מביא לאנשים חדשים לתחביב? או לקיימים?

בוא נחליף את המילה אודיופיל בסרטון המטומטם הזה ל...
חובב יין,
חובב וויסקי,
חובב מכוניות,
חובבת קוסמטיקה...

אתה באמת כ"כ לא בטוח בעצמך שאתה צריך שמישהו יגיד לך אם אתה סנוב או לא? מהיכרותי המוגבלת איתך, לא נראה לי.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מתן,
חיכיתי לתגובה ממך, שאלתי מתי היא תבוא והנה היא באה. תודה רבה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
נראה שכל מה שמספיק היום,
מבטה בריטי רהוט, מצלמה והרבה זמן פנוי
בשביל להיות פסיכולוג בגרוש.

מה שכן ואני מסכים איתו בדקות הראשונות
ניסיון
ידע
רמה

הופכים אותנו ל Superior על אחרים.
וזה קשור לכל תחום.
לא חידש דבר.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
זה הרי לא שאתה ילד מפגר שמתסכל על התחביב הזה מבחוץ או חושב שיש לו מה ללמד אותנו. אז מה, כאילו... מה.... מה... מה יוצא לך מזה? מה אתה לומד מזה? איזה ערך אתה חושב שהזבל הזה מביא לאנשים חדשים לתחביב? או לקיימים?

חובב יין,
חובב וויסקי,
חובב מכוניות,
חובבת קוסמטיקה...

אתה באמת כ"כ לא בטוח בעצמך שאתה צריך שמישהו יגיד לך אם אתה סנוב או לא? מהיכרותי המוגבלת איתך, לא נראה לי.
מתן
אני לא מבין למה אתה מגדף אנשים, הרי מה שאתה מוציא מהפה
זה פוגע ומקומם את כולם, אתה לא אדון לגידופים האלה יותר ואין סליחה עליהם.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
אני מגדף את הדביל האנגלי, לא את תומר.
לא יודע את מי זה מקומם חוץ ממך. ואת תומר אולי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
מתן,
חיכיתי לתגובה ממך, שאלתי מתי היא תבוא והנה היא באה. תודה רבה.
באהבה כפרה. מתי שתרצה. תרגיש חופשי להתעלם גם מהשאלות שלי ולהצדיק את הסתמיות של הפוסטים של ההוא.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
הדארקו/דרקו הזה מתחיל בפסקנות מוחלטת בזה שכל האודיופילים הם סנובים -- יעני הוא מכיר את כולם, וכולם אותו דבר מבחינה זו. מבחינתו, אי אפשר לאהוב סאונד טוב בלי להתנשא על אחרים שאין להם כזה בבית.

אחר כך הוא ממשיך להסביר עד כמה איזשהו מוכר ציוד פרי המצאתו (איש הקש) הוא מתנשא ולא רואה את הצד של הקונה ואת רשימת הסיבות הטריוויאליות שדרקו טורח למנות למה לא לקנות בסכומים גבוהים, כאילו כל המוכרים אותו דבר וכל הקונים עברו אותו טקס משפיל כמו בוידאו שהוא מראה תמונה אחת מתוכו.

כאן הפסקתי.

הצואה היוטיובית
אכן, דרקו

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113

חובב יין,
חובב וויסקי,
חובב מכוניות,
חובבת קוסמטיקה...

הוא מבקש להיות סובלניים אחד לשני,
ואני אומר שהוא עוד לא ראה את הפורום הישראלי :)

תכנס ל-WBF ואז ל-ASR, ותראה דוגמאות לבדיוק אותם דברים בווידאו.

האם אני צריך את הוידאו? לא.
לאיזה מטרה הוא עשה את זה? הוא מתפרנס מזה.

לגבי התנהגות של מוכרים - נתקלתי בזה למשל ב-Sound By Singer

גם בתערוכה במינכן למשל, לא כולם ידברו איתך בכלל, הם מתבוננים בך ומנסים להבין אם יש לך מיליונים או לא. בעידן ההייטק הם טועים לדעתי כי הם לא מסוגלים לזהות אנשים בעלי אמצעים, זה די מגעיל.

לא כולם כאלה, אבל יש.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
הוא מבקש להיות סובלניים אחד לשני,
ואני אומר שהוא עוד לא ראה את הפורום הישראלי :)

תכנס ל-WBF ואז ל-ASR, ותראה דוגמאות לבדיוק אותם דברים בווידאו.

האם אני צריך את הוידאו? לא.
לאיזה מטרה הוא עשה את זה? הוא מתפרנס מזה.

לגבי התנהגות של מוכרים - נתקלתי בזה למשל ב-Sound By Singer

גם בתערוכה במינכן למשל, לא כולם ידברו איתך בכלל, הם מתבוננים בך ומנסים להבין אם יש לך מיליונים או לא. בעידן ההייטק הם טועים לדעתי כי הם לא מסוגלים לזהות אנשים בעלי אמצעים, זה די מגעיל.

לא כולם כאלה, אבל יש.
טריוויאלי שיש מוכרים כאלה ושיש אודיופילים כאלה, אבל לא כולם, והצורה בה הוא עושה את ההכללות האלה מקוממת. מה גם אצל האודיופילים שהם כן סנובים, זה לא בהכרח בגלל שהם עברו טקס משפיל אצל מוכרים סנובים.

סנובים יש בכל תחום, ואודיופילים אינם מיוחדים בזה משום בחינה. אני בטוח שיש אפילו גנבים סנובים בעולם התחתון שמתגאים בכמה הם גנבו בלי להיתפס. הרבה חובבי מוזיקה הם סנובים, במיוחד קלאסית. הרבה חובבי תרבות למיניהם הם סנובים, וחובבי מכוניות, ואספני בולים, וכו' וכו'.

כמעט כל מי שיש לו משהו -- מוחשי או מופשט -- בטיפה יותר מאשר בסביבתו יכול להיות סנוב בנושא.

אז בטוח שיהיו כאלה שיעשו סרטונים על הנושא כי הם מתפרנסים מזה. אבל למה להביא כל קשקוש שמישהו מייצר לפורום שלנו? :(

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
טריוויאלי שיש מוכרים כאלה ושיש אודיופילים כאלה, אבל לא כולם, והצורה בה הוא עושה את ההכללות האלה מקוממת. מה גם אצל האודיופילים שהם כן סנובים, זה לא בהכרח בגלל שהם עברו טקס משפיל אצל מוכרים סנובים.

סנובים יש בכל תחום, ואודיופילים אינם מיוחדים בזה משום בחינה. אני בטוח שיש אפילו גנבים סנובים בעולם התחתון שמתגאים בכמה הם גנבו בלי להיתפס. הרבה חובבי מוזיקה הם סנובים, במיוחד קלאסית. הרבה חובבי תרבות למיניהם הם סנובים, וחובבי מכוניות, ואספני בולים, וכו' וכו'.

כמעט כל מי שיש לו משהו -- מוחשי או מופשט -- בטיפה יותר מאשר בסביבתו יכול להיות סנוב בנושא.

אז בטוח שיהיו כאלה שיעשו סרטונים על הנושא כי הם מתפרנסים מזה. אבל למה להביא כל קשקוש שמישהו מייצר לפורום שלנו? :(

אה זאת שאלה לתומר:)
אני ראיתי את הסרטון רק בגלל הדיון, לא הייתה לי כוונה בכלל לצפות בו

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
vinyl-records-768x512.jpg

שמי משיח שלח לי את זה ואני לא בטוח שעמיר לא העלה את זה כבר.

יצרנית הויניל Mobile fidelity בילפה והיא בבעיה, לאחר מכירת הקלטות דיגיטליות שפורסמו כהדפסות אנלוגיות אותנטיות.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113

שמי משיח שלח לי את זה ואני לא בטוח שעמיר לא העלה את זה כבר.

יצרנית הויניל Mobile fidelity בילפה והיא בבעיה, לאחר מכירת הקלטות דיגיטליות שפורסמו כהדפסות אנלוגיות אותנטיות.

לא, לא העליתי את זה ולא הייתי מעלה את זה. נראה שכותב המאמר הספציפי הזה לא מבין דברים בסיסיים. הוא כותב:

So, just for some clarification, especially for new vinyl enthusiasts, most vinyl LPs that are commercially available in shops today are cut from the digital masters of the recording. Meaning, what you hear on the LP is very much likely to be the same mix and master that is available on Spotify, for example.

מה שלא בכיוון בכלל:
  1. ראשית, הוא בחר דווקא את ספוטיפיי, שלא מציעים hi-res, אולי אפילו לא איכות CD, רק mp3 -- לא בדקתי

2. אבל אפילו הוא היה אומר את זה על Qobuz (או Tidal), הם לא מציעים DSD, ובטח לא DSD512

3. ובכל מקרה, הצליל של ויניל הוא ייחודי, ולא דומה לדיגיטל, ללא תלות ברזולוציה, כלומר אפילו אם MoFi היו משתמשים באותו מקור כמו ספוטיפיי, הצליל של ה-LP היה שונה מאוד

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
איקאה ואמני המוזיקה האלקטרונית "Swedish House Mafia", תתחיל למכור בקרוב בחנויות פטיפון ב-70 דולר היחידה.

IKEA_OBEGRANSAD_record_player_PE872124_e058443e_figure_image_tablet.jpg

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
ינגן כמו B&O או כמו שולחן LACK ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור