מתןאני לא מאמין שאתה רואה את הצואה היוטיובית הזאת, תומר.
זה הרי לא שאתה ילד מפגר שמתסכל על התחביב הזה מבחוץ או חושב שיש לו מה ללמד אותנו. אז מה, כאילו... מה.... מה... מה יוצא לך מזה? מה אתה לומד מזה? איזה ערך אתה חושב שהזבל הזה מביא לאנשים חדשים לתחביב? או לקיימים?
בוא נחליף את המילה אודיופיל בסרטון המטומטם הזה ל...
חובב יין,
חובב וויסקי,
חובב מכוניות,
חובבת קוסמטיקה...
אתה באמת כ"כ לא בטוח בעצמך שאתה צריך שמישהו יגיד לך אם אתה סנוב או לא? מהיכרותי המוגבלת איתך, לא נראה לי.
באהבה כפרה. מתי שתרצה. תרגיש חופשי להתעלם גם מהשאלות שלי ולהצדיק את הסתמיות של הפוסטים של ההוא.מתן,
חיכיתי לתגובה ממך, שאלתי מתי היא תבוא והנה היא באה. תודה רבה.
אכן, דרקוהצואה היוטיובית
אני לא מאמין שאתה רואה את הצואה היוטיובית הזאת, תומר.
זה הרי לא שאתה ילד מפגר שמתסכל על התחביב הזה מבחוץ או חושב שיש לו מה ללמד אותנו. אז מה, כאילו... מה.... מה... מה יוצא לך מזה? מה אתה לומד מזה? איזה ערך אתה חושב שהזבל הזה מביא לאנשים חדשים לתחביב? או לקיימים?
בוא נחליף את המילה אודיופיל בסרטון המטומטם הזה ל...
חובב יין,
חובב וויסקי,
חובב מכוניות,
חובבת קוסמטיקה...
אתה באמת כ"כ לא בטוח בעצמך שאתה צריך שמישהו יגיד לך אם אתה סנוב או לא? מהיכרותי המוגבלת איתך, לא נראה לי.
טריוויאלי שיש מוכרים כאלה ושיש אודיופילים כאלה, אבל לא כולם, והצורה בה הוא עושה את ההכללות האלה מקוממת. מה גם אצל האודיופילים שהם כן סנובים, זה לא בהכרח בגלל שהם עברו טקס משפיל אצל מוכרים סנובים.הוא מבקש להיות סובלניים אחד לשני,
ואני אומר שהוא עוד לא ראה את הפורום הישראלי
תכנס ל-WBF ואז ל-ASR, ותראה דוגמאות לבדיוק אותם דברים בווידאו.
האם אני צריך את הוידאו? לא.
לאיזה מטרה הוא עשה את זה? הוא מתפרנס מזה.
לגבי התנהגות של מוכרים - נתקלתי בזה למשל ב-Sound By Singer
גם בתערוכה במינכן למשל, לא כולם ידברו איתך בכלל, הם מתבוננים בך ומנסים להבין אם יש לך מיליונים או לא. בעידן ההייטק הם טועים לדעתי כי הם לא מסוגלים לזהות אנשים בעלי אמצעים, זה די מגעיל.
לא כולם כאלה, אבל יש.
טריוויאלי שיש מוכרים כאלה ושיש אודיופילים כאלה, אבל לא כולם, והצורה בה הוא עושה את ההכללות האלה מקוממת. מה גם אצל האודיופילים שהם כן סנובים, זה לא בהכרח בגלל שהם עברו טקס משפיל אצל מוכרים סנובים.
סנובים יש בכל תחום, ואודיופילים אינם מיוחדים בזה משום בחינה. אני בטוח שיש אפילו גנבים סנובים בעולם התחתון שמתגאים בכמה הם גנבו בלי להיתפס. הרבה חובבי מוזיקה הם סנובים, במיוחד קלאסית. הרבה חובבי תרבות למיניהם הם סנובים, וחובבי מכוניות, ואספני בולים, וכו' וכו'.
כמעט כל מי שיש לו משהו -- מוחשי או מופשט -- בטיפה יותר מאשר בסביבתו יכול להיות סנוב בנושא.
אז בטוח שיהיו כאלה שיעשו סרטונים על הנושא כי הם מתפרנסים מזה. אבל למה להביא כל קשקוש שמישהו מייצר לפורום שלנו?
לא, לא העליתי את זה ולא הייתי מעלה את זה. נראה שכותב המאמר הספציפי הזה לא מבין דברים בסיסיים. הוא כותב:
שמי משיח שלח לי את זה ואני לא בטוח שעמיר לא העלה את זה כבר.
יצרנית הויניל Mobile fidelity בילפה והיא בבעיה, לאחר מכירת הקלטות דיגיטליות שפורסמו כהדפסות אנלוגיות אותנטיות.
Vinyl Manufacturer In Trouble After Selling Digital Recordings Advertised As Authentic Analog Pressings
And many audiophiles are pissed.metalinjection.net
So, just for some clarification, especially for new vinyl enthusiasts, most vinyl LPs that are commercially available in shops today are cut from the digital masters of the recording. Meaning, what you hear on the LP is very much likely to be the same mix and master that is available on Spotify, for example.