זה ברור כשמש ולאף אחד אין ולא הייה ספק בזה בשום שלבמשתף מתוך אהבה לתחום
כאן יש נקודה של עיוורון חלקי -- סוג של פגיעה שאתה לא רואה -- ולא מוכן לראות, למרות שניסיתי להסביר לך אותה -- קודם בהודעות פרטיות ואחר כך בהודעות פומביות -- ואחר כך ובמקביל גם אחרים התחילו להתייחס לזה.ולא פוגע באף אחד
רק אחזור ואציין שהכפתור לא רלוואנטי, לפחות מהסיבות שהוגדרו קודם:ראשית, נמר הצביע כאן על אופציה להגדיר התעלמות מתכנים של גולש ספציפי, אז זה כשלעצמו פותר את הבעיה, למי שיש בעיה. לגיטימי לא להתחבר לנושא או מינון נתון.
יש לפחות את הבעיות הבאות, וייתכן שייש עוד שלא עלו בדעתי כרגע:
עמיר
- לא כל מה שהגולש האמור כותב הוא אוטמאטית לא-לעניין
- כשמעוניינים בנושא ספציפי, מעוניינים לראות כל מה שנכתב על הנושא
- אם/כאשר יש טעויות/הטעיות, יכול להיות עניין להצביע עליהן
שתי בעיות:
2. אם אני מסמן מישהו כנודניק, אזי כל שרשור שבו הוא מופיע יהפוך עבורי ללא קריא באופן חלקי או מלא, כי לא אבין את ההתייחסויות של אחרים אל הפוסטים שלו.
בלי להצדיק את החפירות שלי -- יש לפחות שני הבדלים מהותייםעמיר, מה אתה מציע שאנשים יעשו במקרה של חפירות שלך?
וכפל כפליים אם לאותו חבר גם קוראים גואל...איך שחבר שקוראים לאשתו ציונה היה אומר: ובא לציונה גואל...
אם זה אכן יקרה -- ואני מחוייב לזה, אם כי עדיין לא ראיתי כאן אינדיקצייה לזה שגם @SONYES מחוייב לזה -- אז לא רק שמטרת השירשור תושג,אלא גם מעבר לזה, בהקשר אלי.אתה לא תחפור, תציף ותדלג על פוסט או שרשור שלא מעניין אותך.
הוא לא יכתוב טקסטים לא ממוקדים ולא יעלה סתם תמונות.
לא יכול להשתחרר מהתחושה שהחבר עמיר מייחס עודף של חשיבות למקום הזה שבו אנחנו מתדיינים כאן, כולו פורום אדוני, אין פרוטוקולים, מעטה המשמעות של מה שנכתב כאן, לא נחתכים גורלות, לא עובר כסף מכיס אחד למשנהו, אין רישומים פליליים, בקיצור סתם מקום להעברת חוויות. בכלל, הצורך המתמיד הזה ליישב חילוקי דעות באיזו פשרה או איזה גישור מבריק, נראה קצת גדול על המקום הזה, לפחות לטעמי.נודניק
נגעת לליביהאמת שהחפירות של עמיר לא פעם הביאו לי תקריזה והיו ביננו העלבות משני הצדדים.
אבל ברור לי מה עמיר מייצג ומה הוא נותן לפורום ותמיד ידעתי להעריך "יריב עיקש".
במיוחד בתכנים שכתב.
הבן אדם כותב על ציוד ומוזיקה עם back up שאת תוכנו והיקפו ראיתם וקראתם .
התכנים שמציג הם רלוונטים עינינים ואין מילה חסרה או מיותרת במלל שלו.
לקרוא פורום ברמה של שכונה יש מקומות אחרים בלי סוף.
ואם רוצים קצת שכונה ונוסטלגיה גם אפשר במינון.
אבל מעל הכל אם רוצים לשמר פורום ברמה זה האיש , עמוד השידרה של הפורום.
זו דעתי הפרטית והנחרצת .
אל דאגה