Zs הגדול (שלמה זבדה) גדל בשנה.

sarbel

אוהב את התחום
מעורבות
16
נקודות
8
אין לי, לא היה לי ולא יהיה לי רמקול קרמי. אני פשוט לא מסוגל להכיל את היכולות האינסופיות של החומר האלמותי הזה.

כנראה שלנצח אשאר מחוץ לקבוצת המיוחסים, יחידי הסגולה, בעלי יכולת זיהוי הצלילים הפנומינאלית ואוזניי-על סופר סוניות, אשר שוכנים לבטח במגדל השן אשר במרומי הפורום הזה ואקונן על מזלי הרע המאפשר לי להנות רק מרמקולים רגילים של בני תמותה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אין לי, לא היה לי ולא יהיה לי רמקול קרמי. אני פשוט לא מסוגל להכיל את היכולות האינסופיות של החומר האלמותי הזה.

כנראה שלנצח אשאר מחוץ לקבוצת המיוחסים, יחידי הסגולה, בעלי יכולת זיהוי הצלילים הפנומינאלית ואוזניי-על סופר סוניות, אשר שוכנים לבטח במגדל השן אשר במרומי הפורום הזה ואקונן על מזלי הרע המאפשר לי להנות רק מרמקולים רגילים של בני תמותה.
הבעתה דעתך בפוסט שאינו קשור כלל וכלל לרמקולים.
אבל אנחנו בני תמותה וטעויות הן חלק מחיינו.ואם הן בלי כוונה אז בכלל.
ישנו פוסט שנקרא "הבדל בין רמקולים" נראה לי יותר מתאים שם לא?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113

כל אחד יכול. וזה גם לא כל כך נדיר כבר.
אפילו בני תמותה קונים קרמי. ראיתי כמה כאלה.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מזל טוב איש יקר. (ורד)(ורד)
ברכות ואיחולים. :שתוי:

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
מזל טוב גדול. מאחל לך בריאות אושר והמון מוסיקה :שתוי:

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
מזל טוב כפול שלמה

845

אוהב את התחום
מעורבות
108
נקודות
43
מזל"ט

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תודה רבה לכל המברכים שיהיה שבוע טוב ומבורך(ורד)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
מזל טוב יא שלמה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור